TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά Γαλλία: Ντέρμπι της Μεσογείου με νεύρα και λάθη, ποντάρισμα στο 3.60

Marseille's Leonardo Balerdi, left, and Matteo Guendouzi, right, challenge for the ball with Monaco's Youssouf Fofana during the French League One soccer match between Monaco and Marseille at the Stade Louis II in Monaco, Sunday, Nov. 13, 2022. (AP Photo/Daniel Cole)
Marseille's Leonardo Balerdi, left, and Matteo Guendouzi, right, challenge for the ball with Monaco's Youssouf Fofana during the French League One soccer match between Monaco and Marseille at the Stade Louis II in Monaco, Sunday, Nov. 13, 2022. (AP Photo/Daniel Cole) © DANIEL COLE/ASSOCIATED PRESS

Μεγάλο ματς στο Βελοντρόμ το βράδυ, η Μαρσέιγ φιλοξενεί τη Μονακό σ’ ένα ντέρμπι με έντονη αντιπαλότητα, στο λεγόμενο Derby de la Mediterranée. Παιχνίδι με το 3.60.

Συνάντηση κορυφής στη Μασσαλία, η Μαρσέιγ κοντράρεται με τη Μονακό (22:00 NOVASPORTS 5 , LIVE από το SPORT24 ) σ’ ένα σπουδαίο παιχνίδι για το γαλλικό ποδόσφαιρο. Η αντιπαλότητα μεταξύ των δύο είναι έντονη και η μονομαχία χαρακτηρίζεται ως το Derby de la Mediterranée, ήτοι το Ντέρμπι της Μεσογείου. Η Μαρσέιγ είναι στα πάνω της, κάνει τη μια νίκη πίσω από την άλλη μετρώντας οκτώ στη σειρά νικηφόρα αποτελέσματα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Οι Φωκαείς βρίσκονται στην τρίτη θέση και καταδιώκουν Παρί και Λανς, στο -2 από τη δεύτερη θέση και στο -5 από τους πρωτοπόρους Παριζιάνους.

Η Μονακό προσπαθεί να σηκώσει πάλι κεφάλι και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής και δεν πρέπει να υποτιμηθεί. Πάει με φουλ ηθικό στο μεγάλο ματς καθώς σκόρπισε 7-1 την Αζαξιό παίρνοντας γερό ηθικό boost με τον Μπεν Γεντέρ να επιστρέφει με χατ τρικ. Γεμάτη εμφάνιση και από τον Εμπολό που πέτυχε τα δύο τελευταία γκολ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Μαρσέιγ είναι στα πάνω της, αλλά δεν λένε και πολλά οι τιμές του άσου. Η έδρα στα μεταξύ τους ματς εξάλλου πολλές φορές δεν μιλάει. Στον πρώτο γύρο φαβορί ήταν η Μονακό και τελικά κέρδισε η Μαρσέιγ (3-2), ενώ το το εν λόγω ζευγάρι μετράει τρία σερί διπλά. Η Μονακό προσπαθεί να ρολάρει ενώ έχει σε σούπερ κατάσταση τους Εμπολό - Μπεν Γέντερ. Η Μαρσέιγ έχει τη φόρμα, αλλά η Μονακό είναι ύπουλη ομάδα και το κλίμα είναι άκρως θετικό στο εσωτερικό. Μυρίζει… Χ το ματς, δεν προκύπτει ξεκάθαρο φαβορί. Στο 3.60 η ισοπαλία. Περιμένουμε νεύρα, ενώ το σετ τιμών είναι λάθος στα μάτια μου. Οριακό πάντως το line των καρτών, οπότε πάσο σ’ αυτό το ειδικό στοίχημα, καθώς και ο ρέφερι του αγώνα, Πινιάρ, δεν βγάζει πολύ εύκολα κάρτες.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μαρσέιγ - Μονακό: Χ (απόδοση 3.60), 22:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ