XGOALS BET

Προγνωστικά Γαλλία: Με τον φορμαρισμένο Ντέιβιντ για το 3.05 η Λιλ

Ο Τζόναθαν Ντέιβιντ στην αναμέτρηση της Λιλ με τη Μαρσέιγ στο Βελοντρόμ
Ο Τζόναθαν Ντέιβιντ στην αναμέτρηση της Λιλ με τη Μαρσέιγ στο Βελοντρόμ 2022 AP PHOTO/DANIEL COLE

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση Λιλ - Λιόν για το γαλλικό πρωτάθλημα.

Με την αναμέτρηση Λιλ – Λιόν (22:00 Novasports 2HD, Live από το SPORT24) ανοίγει η αυλαία της 27ης αγωνιστικής στη Ligue 1. Η Λιλ είναι στο -1 από την πρώτη πεντάδα και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Αντίθετα, η Λυών βρίσκεται στο -6 και ο πιο εύκολος δρόμος για να βγει φέτος στην Ευρώπη, μοιάζει το κύπελλο, όπου έχει φτάσει στα ημιτελικά.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν πριν έναν μήνα στη φάση των "16" για το Coupe de France και εκεί η Λιόν απέκλεισε τη Λιλ στα πέναλτι. Απόψε πάντως, η ομάδα του Πάουλο Φονσέκα έχει τον πρώτο λόγο, δεδομένου ότι είναι αήττητη δέκα σερί ματς εντός έδρας (7-3-0) και προέρχεται από διαδοχικές θετικές εμφανίσεις.

Είναι ενδεικτικό ότι στις πέντε προηγούμενες αγωνιστικές, η Λιλ έχασε μόνο στο Παρίσι από την Παρί Σεν Ζερμέν, με 4-3, σε ένα ματς ωστόσο που ήταν εξαιρετική και βάσει των xGoals (2,10-3,21) θα μπορούσε ακόμη και να το κερδίσει. Επίσης, έβγαλε διπλό στη Ρεν, που είναι από τις πιο ισχυρές έδρες (11-0-3) της κατηγορίας και την περασμένη εβδομάδα έφερε 1-1 στη Λανς, που επίσης είναι εντυπωσιακά σταθερή εντός έδρας (11-1-1). Μάλιστα, κόντρα στη Λανς, το σύνολο του Φονσέκα άξιζε ακόμη και τη νίκη με βάση τα xGoals (0,62-1,90).

Γενικά, αν δούμε τα xPoints της Λιλ, θα μπορούσε να είχε τουλάχιστον πέντε πόντους παραπάνω στη βαθμολογική της συγκομιδή και με σύμφωνα με τη διαφορά των xGoals υπέρ και κατά είναι η δεύτερη καλύτερη ομάδα στη Ligue 1 μετά την Παρί.

Στον αντίποδα, η Λιόν κέρδισε μόνο την ουραγό και καταδικασμένη Ανζέ στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της κόλλησε στο 0-0 με τη Λοριάν εντός έδρας. Το θετικό για τον Λοράν Μπλαν είναι ότι επιστρέφει ο ηγετικός φορ Λακαζέτ (14 γκολ), ωστόσο είναι αβέβαιο αν θα χρησιμοποιηθεί άμεσα στο αρχικό σχήμα, καθώς έχει να αγωνιστεί από τις 12 Φεβρουαρίου.

Ο άσος στο 1.90-1.95 κρίνεται νορμάλ τιμή και μπορεί να ξεπεράσει το 3.00 αν πάρουμε και το anytime του σούπερ φορμαρισμένου Τζόναθαν Ντέιβιντ, που πραγματοποιεί την κορυφαία σεζόν της καριέρας του. Ο Καναδός φορ της Λιλ έχει πετύχει φέτος 16 γκολ στο γαλλικό πρωτάθλημα και έχει ήδη ξεπεράσει την επίδοσή του πέρυσι (15) και πρόπερσι (13). Είναι δεύτερος σκόρερ, πίσω μόνο από τον Κιλιάν Εμπαπέ και έχει σκοράρει στα τέσσερα από τα τελευταία πέντε επίσημα ματς, μεταξύ αυτών και στο κυπελλικό 2-2 με τη Λιόν.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λιλ – Λιόν: 1 & Ντέιβιντ Anytime (απόδοση 3.05), 22:00
TAGS XGOALS BET ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ