XGOALS BET

Προγνωστικά Γαλλία: Με τα περισσότερα xGoals υπέρ η Μονακό, πήρε μπροστά ο Μοφί για τη Νις

Οι παίκτες της Μονακό πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Παρί για τη Ligue 1 2022-2023 στο "Λουί Ντε", Μόντε Κάρλο | Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023
Οι παίκτες της Μονακό πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Παρί για τη Ligue 1 2022-2023 στο "Λουί Ντε", Μόντε Κάρλο | Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023 © 2023//DANIEL COLE/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το ντέρμπι της Κυανής Ακτής ανάμεσα στη Μονακό και τη Νις.

Το μεγαλύτερο ματς της βραδιάς στις ευρωπαϊκές λίγκες διεξάγεται αναμφίβολα στον γαλλικό νότο, εκεί όπου η Μονακό υποδέχεται τη Νις, στο ντέρμπι της Κυανής Ακτής (22:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24). Η αναμέτρηση διεξάγεται στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Ligue 1, με τις δύο ομάδες να είναι μέχρι στιγμής αήττητες.

Η Μονακό έχει ξεκινήσει πολύ δυνατά τη σεζόν και μέχρι στιγμής παίζει το καλύτερο πιο χορταστικό ποδόσφαιρο στη Γαλλία. Είναι χαρακτηριστικό πως έχει πετύχει 15 γκολ σε πέντε αγώνες και έχει τα περισσότερα xGoals υπέρ (12,46) στην κατηγορία, πάνω ακόμη και από την πρωταθλήτρια Παρί Σεν Ζερμέν (11,37).

Η ομάδα του Αντι Χίτερ, ο οποίος την προηγούμενη τετραετία δούλεψε στη Γερμανία (τρία επιτυχημένες σεζόν στην Αϊντραχτ και μία αδιάφορη στην Γκλάντμπαχ), αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Λοριάν, εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική.

Οι Μονεγάσκοι δεν πτοήθηκαν από το γρήγορο 1-0 (2'). Έφεραν τούμπα το ματς μέχρι το 69' και φαινόταν ότι θα φύγουν με το διπλό από το Μουστουάρ, ωστόσο δέχθηκε την ισοφάριση στο 98'!

Στον αντίποδα, η Νις ξεκίνησε το πρωτάθλημα με τρεις διαδοχικές ισοπαλίες, ωστόσο στη συνέχεια βρήκε δύο κολλητά τρίποντα. Ειδικά την προηγούμενη εβδομάδα, έκανε τη νίκη της αγωνιστικής, κερδίζοντας με 3-2 μέσα στο Παρίσι την Παρί.

Παίζοντας άριστα την τακτική των αντεπιθέσεων και βασιζόμενη στην αθλητικότητα του εξαιρετικού στράικερ Μοφί, που έβαλε δύο γκολ κέρδισε δίκαια, όπως μαρτυρούν και τα xGoals (1,22-1,95). Και στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, η ομάδα του Φραντσέσκο Φαριόλι υπερίσχυσε του αντιπάλους στα xGoals. Με το Στρασβούργο ήταν στο 2,29-0,16, στο εντός έδρας 0-0 με τη Λιόν στο 1,82-0,26 και στο εκτός έδρας 1-1 με τη Λοριάν στο 0,75-2,43.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Εν ολίγοις, στο Πριγκιπάτο συγκρούονται απόψε δύο ομάδες με επιθετική νοοτροπία και πολύ δυνατά όπλα μεσοεπιθετικά, που υπόσχονται γκολ και θέαμα. Η Μονακό άλλωστε, μετράει 5/5 Over 2,5, έχοντας μπροστά την τριάδα Μιναμίνο, Μπεν Γεντέρ και Γκολοβίν. Από την άλλη, φαίνεται πως πήρε μπροστά για της Νις ο Μοφί, ο οποίος πέρυσι είχε βάλει δύο γκολ στο μεγάλο διπλό της ομάδας του με 3-0 μέσα στο Λουί Ντε.

Το Goal/Goal & Over 2,5 στο 2.05 μοιάζει η καλύτερη δυνατή επιλογή, δεδομένου ότι η Μονακό μπροστά δημιουργεί πολλές ευκαιρίες, αλλά πίσω δεν είναι το ίδιο αξιόπιστη.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μονακό – Νις: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 2.05), 22:00
TAGS XGOALS BET BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ