ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Γαλλία: Με οδηγό τον Ντιαλό στο 2.75 το Στρασβούργο

Ο άσος του Στρασβούργου, Αμπίμπ Ντιαλό στο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ
Ο άσος του Στρασβούργου, Αμπίμπ Ντιαλό στο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ © 2022 JEAN-FRANCOIS BADIAS/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το παιχνίδι του Στρασβούργου με τη Λιόν, στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος.

Με την αναμέτρηση Στρασβούργο – Λιόν (22:00 Novasports 2HD, Live από το SPORT24) ανοίγει η αυλαία της 33ης αγωνιστικής στη Ligue 1. Το Στρασβούργο όδευε με μαθηματική ακρίβεια στον υποβιβασμό, ωστόσο τον Φεβρουάριο άλλαξε ρότα, προσλαμβάνοντας τον Φρεντερίκ Αντονετί. Με τον πολύπειρο Γάλλο τεχνικό στον πάγκο έχει μαζέψει 14 βαθμούς σε εννιά αγωνιστικές και βρίσκεται πλέον πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, έστω και στην ισοβαθμία.

Την περασμένη Κυριακή, οι Αλσατοί κέρδισαν με 2-0 εκτός έδρας τη Ρεμς και πανηγύρισαν για πρώτη φορά φέτος δύο διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα. Στην αντίπερα όχθη, η Λιόν γνώρισε μία πολύ σκληρή εντός έδρας ήττα από τη Μαρσέιγ με αυτογκόλ στο 90+2' (2-1). Η ομάδα του Λοράν Μπλαν μετρούσε τρεις σερί νίκες και ήταν αήττητη επτά αγωνιστικές, πριν χάσει από τους Μασσαλούς.

Η Ολιμπίκ κάνει προσπάθεια να προλάβει έστω την πέμπτη θέση για να κερδίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, για το Conference League, ωστόσο αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της. Βρίσκεται στο -6 από την πέμπτη Λιλ, ενώ έχει από πάνω της και τη Ρεν.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Το κίνητρο του Στρασβούργου είναι πιο δυνατό, αφού μάχεται για την παραμονή του, επομένως δεν προξενεί ιδιαίτερη εντύπωση ότι το σετ βρίσκεται σχεδόν στην απόλυτη ισορροπία, παρότι τις δύο ομάδες χωρίζουν 18 βαθμοί.

Στοιχηματικά, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το anytime του Αμπίμπ Ντιαλό. Ο Σενεγάλος φορ του Στρασβούργου έχει πετύχει φέτος 17 γκολ και είναι ο πέμπτος σκόρερ της Ligue 1. Από την ημέρα που ανέλαβε ο Αντονετί βρήκε τη χαμένη του φόρμα και σε οκτώ συμμετοχές έχει επτά γκολ. Μάλιστα, στο διπλό επί της Ρεμς με 2-0 πέτυχε και τα δύο τέρματα της ομάδας του. Επίσης, είχε σκοράρει στον πρώτο γύρο, στην εκτός έδρας νίκη με 2-1 απέναντι στη Λιόν. Στο 2.75 το anytime του 27χρονου άσου.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Στρασβούργο – Λιόν: Ντιαλό Anytime (απόδοση 2.75), 22:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ