BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Γαλλία: Κρεμούσαν πανό για να τον διώξουν, σήμερα τους κερδίζει

Rennes' head coach Bruno Genesio reacts during the Europa League group B soccer match between Rennes and Fenerbahce, outside the Roazhon Park stadium in Rennes, France, Thursday, Sept. 15, 2022. (AP Photo/Jeremias Gonzalez)
Rennes' head coach Bruno Genesio reacts during the Europa League group B soccer match between Rennes and Fenerbahce, outside the Roazhon Park stadium in Rennes, France, Thursday, Sept. 15, 2022. (AP Photo/Jeremias Gonzalez) © 2023 JEREMIAS GONZALEZ/ASSOCIATED PRESS

Μια ιστορία από το γαλλικό ποδόσφαιρο φέρνει στην επιφάνεια το BetMarket.gr

Το σύγχρονο γαλλικό ποδόσφαιρο είχε και έχει… αυτοκράτειρες. Εκείνες, δηλαδή, τις ομάδες που ξεχωρίζουν, είναι ανώτερες, καλύτερες και συνήθως εκείνες που κατακτούν τους τίτλους.

Ήταν για πολλά χρόνια η Λιόν, που είχε φτιάξει ο Σαν Μισέλ Ολάς, εμβληματικός πρόεδρος. Ακολούθησαν οι Καταριανοί που ανύψωσαν την Παρί Σεν Ζερμέν σπαταλώντας έναν πακτωλό δισεκατομμυρίων.

Όσο ανέβαινε η Παρί, τόσο έπεφτε η Λιόν. Η προηγούμενη δύναμη του γαλλικού ποδοσφαίρου έχανε τη δύναμή της μένοντας μακριά από τους τίτλους. Τα τελευταία χρόνια πολύ μακριά και από τις πρώτες θέσεις.

Το DNA της Λιόν όμως παρέμενε και μετά το διπλό στο Παρίσι την περασμένη εβδομάδα πήγε με τρομερή ψυχολογία μεσοβδόμαδα στη Ναντ για τον ημιτελικό Κυπέλλου. Αυτός ήταν ο σπουδαίος στόχος της σεζόν. Η κατάκτηση του Κυπέλλου, όταν μετά τη βατή Ναντ περίμενε στον τελικό μια εκ των Τουλούζ ή Ανεσί.

Η Λιόν απέτυχε το βράδυ της Τετάρτης, χάνοντας με 1-0. Δεν είναι μόνο η ενέργεια που σπατάλησε, αλλά κυρίως η ψυχολογία της που καταρρακώθηκε. Τον ήθελε πολύ αυτόν τίτλο. Ειδικά όταν στο πρωτάθλημα είναι βυθισμένη στη μετριότητα, δίχως μαθηματικό στόχο.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο προπονητής Μπλαν δήλωσε πως θα ψάξει να βρει κίνητρο στην ομάδα του για να τελειώσει τη φετινή σεζόν. Ένα κίνητρο που δεν λείπει ούτε από τη Ρεν (14:00 NOVASPORTS 2 , LIVE από το SPORT24 ), ούτε από τον Ζενεσιό.

Η μεν Ρεν είναι μέσα στη μάχη της Ευρώπης, έχοντας μάλιστα εσχάτως χτίσει και ένα αήττητο τριών παιχνιδιών εκτός έδρας.

Ο Ζενεσιό γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να έχει ξεχάσει τον τρόπο που έφυγε από τη Λιόν. Εκεί που δεν έκανε κακή δουλειά, ο κόσμος όμως ήθελε περισσότερα. Για αυτό και ζητούσε με κάθε πιθανό τρόπο την απόλυσή του. Με φωνές στο γήπεδο, με επιστολές στον πρόεδρο, μέχρι και με πανό κρεμασμένα σε γέφυρες μέσα στην πόλη τόνιζε την επιθυμία να διώξει τον Ζενεσιό.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λιόν - Ρεν: 2 (απόδοση 3.50), 14:00

Αναλύσεις, προγνωστικά στοιχήματος και έξυπνες επιλογές για ΟΛΑ τα παιχνίδια των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων κάθε Σαββατοκύριακο στο BetMarket.gr

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ