ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Γαλλία: Δυάδα με Μπρεστ και Ντεμπελέ στο 3.85

Ο άσος της Λιόν Μούσα Ντεμπελέ πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στη Μαρσέιγ
Ο Μούσα Ντεμπελέ πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στη Μαρσέιγ © 2022 DANIEL COLE/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την τελευταία αγωνιστική της Ligue 1.

Τελευταία αγωνιστική και στη Ligue 1, με όλα τα παιχνίδια να διεξάγονται απόψε. Το βαθμολογικό ενδιαφέρον επικεντρώνεται κυρίως στο πού θα καταλήξουν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και ποια από τη Σεντ Ετιέν ή τη Μετς θα τερματίσει 18η για να διεκδικήσει την παραμονή της μέσω μπαράζ με την Οσέρ. Στοιχηματικά πάντως, μπορεί να προκύψει ενδιαφέρον και σε αδιάφορα παιχνίδια.

Η ιστορική Μπορντό έχει ήδη αποχαιρετίσει τη Ligue 1. Θεωρητικά υπάρχει ένα τρελό σενάριο που μπορεί να τη φέρει 18η σε τριπλή ισοβαθμία με Σεντ Ετιέν και Μετς, στην πραγματικότητα ωστόσο ο υποβιβασμός της είναι αναπόφευκτος, αφού υστερεί σημαντικά στη διαφορά τερμάτων.

Το παιχνίδι στην Μπρεστ λοιπόν, είναι τυπική διαδικασία για τους γιρονδίνους, οι οποίοι μάλιστα θα κατέβουν με πολλές απουσίες, μεταξύ αυτών οι επιθετικοί Ελις (9 γκολ), Νιάνγκ (3 γκολ), ο χαφ Αντλί, ο γκολκίπερ Κοστίλ και ο μπακ Μενσά (22:00 Live από το SPORT24).

Προγνωστικά Γαλλία

Ευκαιρία για την Μπρεστ να κλείσει θετικά τη σεζόν απέναντι σε μία απογοητευτική ομάδα, που έχει γνωρίσει φέτος 10 ήττες σε 18 παιχνίδια εκτός έδρας και όλα δείχνουν ότι θα κατέβει με πειραματική σύνθεση απόψε. Λογικό ότι πιέστηκε ο άσος από το 1.95 σε τιμές στο 1.70-1.75.

Αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι είναι και αυτό της Κλερμόν με τη Λιόν (22:00 Live από το SPORT24). Εδώ, στοιχηματικά μπορούμε να στραφούμε στο anytime του σούπερ φορμαρισμένου Ντεμπελέ. Ο φορ της Λιόν έφτασε τα 20 γκολ στη φετινή Ligue 1, σημειώνοντας οκτώ τέρματα στις τελευταίες έξι αγωνιστικές!

Είναι εντυπωσιακό ότι εδώ και έναν μήνα είναι σταθερά συνδεδεμένος με τα αντίπαλα δίχτυα, σκοράροντας διαδοχικά κόντρα σε Μπορντό, Μπρεστ, Μονπελιέ, Μαρσέιγ, Μετς και Ναντ. Στο 1.85 το anytime του 25χρονου άσου, στο 2.20 σε συνδυασμό με το Over 2,5, το οποίο επιβεβαίωσε η Λιόν στα έξι τελευταία παιχνίδια της, καθώς επίσης και στον πρώτο γύρο με την Κλερμόν (3-3).

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπρεστ – Μπορντό: 1 (απόδοση 1.75), 22:00
  • Κλερμόν – Λιόν: Over 2,5 & Να σκοράρει ο Ντεμπελέ (2.20), 22:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ