ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Γαλλία: Δοκιμασία στη Νίκαια πριν τον Παναθηναϊκό για τη Ρεν

Οι παίκτες της Ρεν πανηγυρίζουν το γκολ του Γκουϊρί στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό για το Europa League 2023/24
Οι παίκτες της Ρεν πανηγυρίζουν το γκολ του Γκουϊρί στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό για το Europa League 2023/24 INTIME

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της αντιπάλου του Παναθηναϊκού, Ρεν, που δοκιμάζεται στη Νίκαια με τη Νις.

Η 11η αγωνιστική της Ligue 1 ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση της Νις κόντρα στην προσεχή αντίπαλο του Παναθηναϊκού, στο Europa League, Ρεν (21:45 Novasports 2HD, Live από το SPORT24).

Η Ρεν βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας, πραγματοποιώντας μία μάλλον μέτρια πορεία μέχρι στιγμής. Είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες (6) στην κατηγορία και κρατάει ως θετικό ότι σε 10 αγωνιστικές έχει χάσει μόνο δύο ματς, το ένα μάλιστα από την πανίσχυρη Παρί Σεν Ζερμέν.

Όπως φάνηκε και στη Λεωφόρο, η ομάδα του Μπρούνο Ζενεσιό, μεσοεπιθετικά έχει παίκτες με εξαιρετική ατομική ποιότητα, όπως οι Γκουϊρί, Μπλας, Μπουριζό και Καλιμουεντό. Στους προαναφερθέντες προστίθεται πλέον και ο βασικός φορ Τεριέ, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού και απόψε αναμένεται να παίξει για πρώτη φορά βασικός μετά από 10 μήνες.

Μάλιστα, ο Ζενεσιό θα επιλέξει να τον ξεκινήσει κόντρα στη Νις, την ομάδα δηλαδή με την οποία τραυματίστηκε, τον περασμένο Ιανουάριο. Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, η Ρεν αναμένεται να κατέβει με τερματοφύλακα τον πολύπειρο Μανταντά. Την κλασική της αμυντική τετράδα, δηλαδή τους Ασινιόν, Ομαρί, Μπελοσιάν και Τριφέρ. Αμυντικά χαφ θα είναι οι Ματιτς και Λε Φε. Μεσοεπιθετική τριάδα οι Γκουϊρί, Μπλας, Μπουριζό, με τον τελευταίο να επανέρχεται στη θέση του δεξιού εξτρέμ, όπου αποδίδει καλύτερα και στην κορυφή της επίθεσης ο Τεριέ.

Η Ρεν μετά τη μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού με 2-1, σε ματς όπου τα xGoals ήταν 1,87-1,25 υπέρ των "πράσινων", δεν μπόρεσε να χτίσει θετικό μομέντουμ. Ακολούθησε η γκέλα εντός έδρας με το Στρασβούργο. Παρότι προηγήθηκε στο 23' με τον αριστερό μπακ Τριφέρ, ισοφαρίστηκε σε 1-1 στο 81', μετά από μία ασταθή απόκρουση του Μανταντά, που έδωσε το δικαίωμα για ριμπάουντ. Το πρόβλημα ωστόσο δεν ήταν τόσο η ισοπαλία, όσο η εμφάνιση. Η Ρεν παρότι τέλειωσε το ματς με 20 τελικές, είχε xGoals 1,06-0,90, δείγμα ότι οι περισσότερες προσπάθειές της δεν έγιναν υπό καλές συνθήκες.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στον αντίποδα, η Νις φέτος είναι η κορυφαία άμυνα της κατηγορίας, με μόλις 4 γκολ παθητικό σε 10 αγωνιστικές και είναι επίσης η μοναδική αήττητη ομάδα (6-4-0). Αν κερδίσει απόψε θα πατήσει ξανά κορυφή, προσπερνώντας τη Παρί, που επικράτησε της Μονπελιέ την Παρασκευή.

Είναι εντυπωσιακό ότι στα τελευταία πέντε παιχνίδια της με Μονακό, Μπρεστ, Μετς, Μαρσέιγ και Κλερμόν δεν δέχθηκε ούτε ένα γκολ. Αν εξαιρέσουμε τις πρώτες δύο αγωνιστικές που έφερε 1-1 με Λιλ και Λοριάν, τον περασμένο Αύγουστο, στη συνέχεια σε οκτώ ματς πρωταθλήματος δέχθηκε μόλις δύο γκολ, αμφότερα στη μεγάλη νίκη της με 3-2 στο Παρίσι, επί της Παρί.

Η Ρεν είναι μία πολύ επικίνδυνη ομάδα μεσοεπιθετικά, με παίκτες που μπορούν με μία ατομική ενέργεια να αλλάξουν τη ροή ενός αγώνα. Στην παρούσα φάση πάντως, η Νις μοιάζει πολύ πιο αξιόπιστο σύνολο, βγάζει σαφώς μεγαλύτερη σοβαρότητα και είναι δικαίως φαβορί σε τιμές λίγο πάνω από το 2.00. Μάλιστα, ο άσος μπορεί να φτάσει στο 2.70 με Under 3,5.

9/10 Under 2,5 μετράει φέτος η Νις, η οποία στις τελευταίες τέσσερις νίκες της εντός έδρας επί της Ρεν, έχει κερδίσει με σκορ 3-0, 1-0, 2-1 και 2-1 αντίστοιχα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νις – Ρεν: 1 & Under 3,5 (απόδοση 2.70), 21:45
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ XGOALS BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ