ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Γαλλία: Αντιδράει με Μίλικ η Μαρσέιγ στο 3.10

Ο Αρκάντιους Μίλικ της Μαρσέιγ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Λοκομοτίβ Μόσχας για τη φάση των ομίλων του Europa Conference League 2021-2022 στο "Βελοντρόμ", Μασσαλία | Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021
Ο Αρκάντιους Μίλικ της Μαρσέιγ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Λοκομοτίβ Μόσχας για τη φάση των ομίλων του Europa Conference League 2021-2022 στο "Βελοντρόμ", Μασσαλία | Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021 © 2021 DANIEL COLE/ASSOCIATED PRESS

Η Μαρσέιγ αποκλείστηκε στο κύπελλο, αλλά έχει απόψε την ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στην απογοητευτική επιθετικά Μετς.

Αντίδραση ψάχνει απόψε (21:45 Novasports 2HD, Live από το SPORT24) η Μαρσέιγ μετά τη βαριά ήττα στο κύπελλο Γαλλίας με 4-1 από τη Νις, την περασμένη Τετάρτη. Η μέτρια Μετς προσφέρεται, προκειμένου οι Μασσαλοί να επιστρέψουν στις επιτυχίες.

Η Μαρσέιγ έτρεξε ένα αήττητο σερί εννιά αγώνων (6-3-0), πριν χάσει με ανατροπή 2-1 εκτός έδρας από τη Λυών. Απάντησε άμεσα με το εμφατικό 5-2 επί της Ανζέ, ωστόσο μεσοβδόμαδα έχασε το στόχο του κυπέλλου γνωρίζοντας καθαρή ήττα στη Νίκαια.

Μετς - Μαρσέιγ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Πλέον, η ομάδα του Χόρχε Σαμπάολι επικεντρώνεται κυρίως στη Ligue 1, όπου θέλει να διατηρήσει τη δεύτερη θέση, η οποία δίνει εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League, της ερχόμενης σεζόν (η τρίτη οδηγεί στα προκριματικά).

Η Μετς είναι η χειρότερη έδρα της κατηγορίας με 1-4-6 σε 11 αγώνες. Ειδικά μέσα στο 2022, σε τέσσερις αγωνιστικές έχει σκοράρει μόλις ένα γκολ, παρουσιάζοντας σοβαρό επιθετικό πρόβλημα.

Την προηγούμενη εβδομάδα έμεινε στο 0-0 εκτός έδρας με την Τρουά σε ματς με xGoals 0,44-0,57. Εντελώς ακίνδυνη ήταν και στο 0-2 από τη Νις στις 23 Ιανουαρίου, σε παιχνίδι με xGoals 0,23-1,95. Γενικά, η Μετς στα τελευταία πέντε ματς για το πρωτάθλημα, δεν έφτασε καν την μονάδα στα xGoals, έχοντας συνολικά 2,13 σε 450 αγωνιστικά λεπτά. Πραγματικά φτωχός απολογισμός.

Η Μαρσέιγ είναι συνήθως σοβαρή αμυντικά. Εχει φέτος 11 καθαρές εστίες, έχει δεχθεί περισσότερα γκολ (20) μόνο από την πρωτοπόρο Παρί (19) και λογικά δεν θα απειληθεί ιδιαίτερα από αυτή τη Μετς, η οποία άλλωστε συνεχίζει να στερείται τον κορυφαίο της επιθετικό Ντε Πρεβίλ (4 γκολ).

Προγνωστικά Γαλλία: Μετς - Μαρσέιγ

Σημειώνεται, ότι το διπλό άνοιξε σε τιμές στο 1.70, ωστόσο πλέον έχει ξεπεράσει το 1.85 και φυσικά έχει αποκτήσει ενδιαφέρον, αφού βρίσκεται πολύ πιο κοντά στις πραγματικές πιθανότητες νίκης της Μαρσέιγ.

Για όποιον φυσικά ζητάει κάτι παραπάνω, μπορεί να δει και την περίπτωση του Αρκάντιους Μίλικ, ο οποίος στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος με την Ανζέ, πήρε επιτέλους εμπρός, σημειώνοντας χατ τρικ. Υπενθυμίζεται, ότι ο διεθνής Πολωνός επιθετικός, είχε σκοράρει και πέρυσι στο εκτός έδρας ματς με τη Μετς. Στο 3.10 να σκοράρει ο Μίλικ και να κερδίσει η Μαρσέιγ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μετς – Μαρσέιγ: 2 & Μίλικ να σκοράρει (απόδοση 3.10), 21:45
  • Μετς - Μαρσέιγ: 2 (απόδοση 1.87), 21:45
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ XGOALS BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ