BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Europa League: Το ειδικό του Βελοντρόμ και τα γκολ στο "Καραϊσκάκης"

Ο Ελ Κααμπί πανηγυρίζει το γκολ του στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Τσουκαρίτσκι για τα πλέι-οφ του Europa League 2023/24
Ο Ελ Κααμπί πανηγυρίζει το γκολ του στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Τσουκαρίτσκι για τα πλέι-οφ του Europa League 2023/24 INTIME

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στο Europa League.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας με την αναμέτρηση της ΑΕΚ στο Βελοντρόμ κόντρα στην Μαρσέιγ (19:45 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24). Οι Γάλλοι συμπληρώνουν σχεδόν ένα μήνα με τον Γκατούζο στον πάγκο, παρόλα αυτά τα αποτελέσματα δεν τον δικαιώνουν προς ώρας. Σε αυτό το διάστημα, οι Μασσαλοί έχουν δύο εκτός έδρας ήττες, από Μονακό (3-2) και Νις (1-0) για το πρωτάθλημα, τη νίκη κόντρα στην Χάβρη (3-0), ενώ έμειναν στο 2-2 εντός έδρας με την Μπράιτον για το Europa League. Σε κάθε περίπτωση, αυτό που κρατάμε είναι πως ο Γκατούζο έχει δουλέψει αρκετά πάνω στην αμυντική λειτουργία της ομάδας του, μιας και βλέπουμε πλέον μαζικές άμυνες με σκοπό να περιορίσουν τους χώρους του αντιπάλου, ενώ δημιουργεί παράλληλα ομοιογένεια, πράγμα πολύ σημαντικό για μια νέα ομάδα.

Η ΑΕΚ τα πηγαίνει εξαιρετικά στην Ευρώπη, ούσα στην κορυφή του ομίλου και ενώ κέρδισε εκτός έδρας την Μπράιτον (2-3) και έμεινε στο 1-1 με τον Άγιαξ. Στο πρωτάθλημα, πριν τη διακοπή είχε κερδίσει εύκολα τον Παναιτωλικό (3-0), ενώ την Κυριακή (22/10) πέρασε από την Τρίπολη επικρατώντας του Αστέρα με 3-0. Η Ένωση παίζει σε υψηλό ρυθμό, με κύριο στόχο να πιέσει τον αντίπαλο αρκετά και να έχει μια πολύ αποτελεσματική επιθετική λειτουργία. Αυτό βέβαια δημιουργικά προβλήματα αμυντικά, με τους παίκτες να υποπίπτουν σε λάθη συγκέντρωσης. Σήμερα, είναι το αουτσάιντερ, ρόλος που της πάει ως τώρα.

Λαμβάνοντας υπόψη πως οι Γάλλοι παίζουν κυρίως με αντεπιθέσεις και γρήγορη ανάπτυξη παιχνιδιού και πως η ΑΕΚ πιέζει ψηλά και κάποιες φορές παρασύρεται, υπάρχει ενδιαφέρον στην επιλογή Μαρσέιγ Over 1.5 οφσάιντ, που βρίσκεται σε απόδοση 1.70.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Συνεχίζουμε την ανάλυση μας με την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Γουέστ Χαμ (19:45 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24). Οι "ερυθρόλευκοι" είναι αρκετά άτυχοι στην μέχρι τώρα παρουσία τους στο Europa League. Στην ήττα από τη Φράιμπουργκ (2-3), τα xGoals ήταν 2.76 - 1.81 υπέρ τους, ενώ κόντρα στην Μπάτσκα Τόπολα (2-2), είχαν προηγηθεί με 0-2. Οι Πειραιώτες στην εποχή Μαρτίνεθ πιέζουν ψηλά, αγωνίζονται σε υψηλό ρυθμό και επιλέγουν επιθετική προσέγγιση. Παρότι ο αντίπαλος τους ανήκει στο υψηλότερο επίπεδο, η λογική λέει πως θα μείνουν πιστοί στο πλάνο τους. Όσον αφορά στις απουσίες, εκτός είναι για σήμερα ο Ντόι και ο Φρέιρε, άρα το πρόβλημα εντοπίζεται κυρίως στους στόπερ.

Η Γουέστ Χαμ μετρά δύο νίκες, ούσα στην κορυφή του ομίλου. Στην πρεμιέρα επικράτησε της Μπάτσκα Τόπολα (3-1), ενώ στη συνέχεια πήρε το διπλό στην έδρα της Φράιμπουργκ (1-2), χωρίς πάντως να είναι ανώτερη. Την περασμένη Κυριακή γνώρισε την συντριβή από την Άστον Βίλα (4-1), για το πρωτάθλημα, ενώ νωρίτερα είχε έρθει 2-2 με τη Νιούκαστλ.

Οι Άγγλοι διαθέτουν αρκετά ποιοτικούς παίκτες μεσοεπιθετικά, όπως ο Τζάροντ Μπόουεν και δημιουργούν συχνά φάσεις με σημαντικές προϋποθέσεις για γκολ. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως έχουν σκοράρει σε όλες τις φετινές αναμετρήσεις τους. Στα αρνητικά, παρουσιάζουν αρκετά προβλήματα ανασταλτικά, ακόμη και σε οργανωμένη άμυνα, ενώ έχουν δεχθεί επτά γκολ στα τελευταία τρία παιχνίδια τους.

Οι φιλοξενούμενοι δίκαια χαρακτηρίζονται ως φαβορί, όμως ο Ολυμπιακός έχει την έδρα και το κίνητρο, οπότε ισορροπεί η κατάσταση. Αμφότερες οι ομάδες διαθέτουν αξιόλογες και αρκετά αποτελεσματικές επιθέσεις, ενώ παράλληλα δεν πείθουν αμυντικά, συνεπώς αξία υπάρχει στο combo Goal/Goal & Over 2.5, που προσφέρεται σε απόδοση 2.02.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μαρσέιγ – ΑΕΚ: Μαρσέιγ Over 1,5 οφσάιντ (απόδοση 1.70), 19:45
  • Ολυμπιακός – Γουέστ Χαμ: Goal/Goal και Οver 2,5 (απόδοση 2.02), 19:45

Οι κορυφαίες ευρωπαϊκές διοργανώσεις παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος από τους σημαντικότερους αγώνες!

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ