BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Europa League: Με το 1.85 στη ματσάρα της Βαρκελώνης

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στο ματς με την Εσπανιόλ @ 2022 JOAN MONFORT / AP IMAGES

Το BetMarket.gr αναλύει το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα, την επιρροή του Κασεμίρο στα xGoals της Γιουνάιτεντ και καταλήγει σε έξυπνο ειδικό στοίχημα σε απόδοση 1.85.

Το Champions League τέλειωσε, για την ώρα, χθες βράδυ αλλά τα σπουδαία παιχνίδια μεταξύ ευρωπαϊκών μεγαθηρίων συνεχίζονται.

Μπαρσελόνα-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απόψε στη Βαρκελώνη, για το Γιουρόπα Λιγκ, μια αναμέτρηση που αναμφίβολα θα μπορούσε να είναι μονομαχία Τσάμπιονς Λιγκ και σε κάθε περίπτωση κερδίσει το φίλαθλο κοινό.

Δύο ομάδες σε φόρμα, καλή κατάσταση και με θετικό σερί αποτελεσμάτων πίσω τους. Διόλου τυχαία πως μαζί με την Αρσεναλ (έχει περάσει χωρίς αγώνα τη συγκεκριμένη φάση) είναι τα τρία πρώτα φαβορί για την κατάκτηση του θεσμού.

Ποδοσφαιρικά το παιχνίδι σαφώς και μπορεί να πάει παντού. Ετσι στοιχηματικά η τόσο μεγάλη απόκλιση στο σετ δημιουργεί σκέψεις προς το Χ2, ήτοι να πάρει αποτέλεσμα η Γιουνάιτεντ στην Ισπανία.

Είναι εξαιρετικά σημαντική και η επιστροφή του Κασεμίρο στην ενδεκάδα της ομάδα του. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιτρέπει 0.80 xG εναντίον της ανά 90 λεπτά με εκείνον στην ενδεκάδα και πάνω από τα διπλάσια χωρίς αυτόν. Η άμυνα της Γιουνάιτεντ χωρίς Κασεμίρο δίνει 1.65 xG στον αντίπαλο ανά 90 λεπτά!

Περισσότερο ενδιαφέρον όμως παρουσιάζει η ειδική αγορά των οφσάιντ. Η Μπαρσελόνα του Τσάβι παίζει στο όριο τόσο αμυντικά όσο και στην επίθεσή της. Και αρκεί μια ματιά στα νούμερα για να το αντιληφθεί κάποιος. Tα φετινά της παιχνίδια έχουν κατά μέσο όρο 5,76 οφσάιντ.

Μια ενδελεχή ματιά στα πιο πρόσφατα. Εδωσε 6 στη Βιγιαρεάλ, σε ματς με over 7,5 οφσάιντ. Είχε 5 το εντός με τη Σεβίλλη, 9 το αμέσως προηγούμενο στη Μπέτις και 7 στη Χιρόνα. Το 90% των παιχνιδιών της εντός έδρας έχει Over 3,5 οφσάιντ. Σήμερα το Line είναι στα 4,5 και πληρώνει 1.90.

Με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που την τελευταία φορά που βρέθηκε σε παρόμοιες συνθήκες αγώνα, δηλαδή με ομάδα που παίζει με κοντά τις γραμμές και αναζητά μεγάλα ποσοστά κατοχής μπάλας, κέρδισε 6 οφσάιντ σε εκείνο το 2-1 επί της Σίτι έναν μήνα πριν.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπαρτσελόνα - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Over 4,5 οφσάιντ (απόδοση 1.90), 19:45

Κορυφαίες στοιχηματικές αναλύσεις, με έξυπνα ειδικά στοιχήματα και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα σπορ θα βρεις καθημερινά στο BetMarket.gr.

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ