BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Europa League: Η προοπτική του Αλόνσο και το 1.80 της Σεβίλλης

Ο Τσάμπι Αλόνσο στον πάγκο της Μπάγερ Λεβερκούζεν
Ο Τσάμπι Αλόνσο στον πάγκο της Μπάγερ Λεβερκούζεν 2023 AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Το BetMarket.gr αναλύει και προτείνει για τους δύο ημιτελικούς του Europa League.

Η ιταλική παρέλαση στην Ευρώπη ξεκίνησε χθες βράδυ με τον ημιτελικό του Champions League ανάμεσα στις δύο ομάδες του Μιλάνου και συνεχίζεται απόψε με τρεις συμμετοχές στους ημιτελικούς του Europa League και το Conference League.

Ρόμα, Γιουβέντους και Φιορεντίνα μάλιστα παίζουν όλες τους εντός έδρας, κάνοντας πιο πανηγυρικό το κλίμα στη χώρα.

Θεωρητικά το ευκολότερο έργο έχει μάλλον η Φιορεντίνα, καθώς τόσο Λεβερκούζεν όσο και πολύ περισσότερο η Σεβίλλη μπορεί να βάλουν εμπόδια στις άλλες δύο.

Στο Ρόμα - Λεβερκούζεν (22:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24) σαφώς το όνομα, η φήμη και η ιστορία του Μουρίνιο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχουν παρασύρει τον άσο σε τιμές κοντά στον διπλασιασμό. Η Ρόμα όμως δεν είναι στην κατάσταση που της επιτρέπει να λογίζεται ως μεγάλο φαβορί.

Η ομάδα του Μουρίνιο έχει χτυπηθεί από πολλούς και σοβαρούς τραυματισμούς, που έχουν αλλάξει την εικόνα της στο γήπεδο. Ο σημαντικότερος είναι εκείνος του Σμόλινγκ, που χτύπησε στη ρεβάνς με τη Φέγενορντ. Αμέσως μετά την αποχώρησή του από το γήπεδο η Ρόμα δέχτηκε την ισοφάριση και πήρε την πρόκριση χάρη σε μια τρομερή έμπνευση του Ντιμπάλα λίγο μετά.

Σε τέσσερα ματς χωρίς τον Σμόλινγκ που ακολούθησαν η Ρόμα δεν κέρδισε κανένα και δέχτηκε γκολ σε όλα! Λείπει επίσης ο Γιορέντε, λείπει και Κουμπούλα. Απουσίες που αναγκάζουν τον Κριστάντε να κατέβει να παίξει στόπερ. Πλην μια λύση δηλαδή στα χαφ για τον Μουρίνιο, που με τους τόσους τραυματισμούς του Βαϊνάλντουμ έχει μείνει με δύο χαφ όλα κι όλα. Ο παθιασμένος αλλά όχι κάτι το τρομερό ποιοτικά πιτσιρικάς Μπόβε και ο 36χρονος πλέον Μάτιτς συνθέτουν το δίδυμο που δεν βγαίνει από το γήπεδο!

Οσο για την επίθεση, ο Ντιμπάλα παίζει 20λεπτα όντας τραυματισμένος. Ο Ελ Σαράουι είναι επίσης εκτός, ενώ ο Μπελότι που ήρθε το καλοκαίρι για να δώσει επιθετικές λύσεις δεν έχει καταφέρει να πείσει.

Απέναντι μια Λεβερκούζεν με ένα ταλαντούχο γκρουπ παικτών, στο οποίο ο Αλόνσο βρήκε τα κουμπιά για να παίζουν θελκτικό ποδόσφαιρο. Ο Ισπανός είναι μεν άπειρος προπονητικά, αλλά ο ίδιος ο σημερινός του αντίπαλος έχει μιλήσει για την προοπτική του.

Ο Μουρίνιο ήταν προπονητής του Αλονσο για σχεδόν τέσσερα χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης και δήλωσε "ήταν παίκτης του Γκουαρντιόλα στη Μπάγερν, δικός μου και του Αντσελότι στη Ρεάλ και του Μπενίτεθ στη Λίβερπουλ. Αν τα βάλεις όλα αυτά μαζί, καταλαβαίνεις γιατί ο Αλόνσο μπορεί να γίνει ένας τρομερός προπονητής".

Το διπλό της Λεβερκούζεν φτάνει στο 3.85, ενώ παιχνίδι μπορεί να γίνει και προς το Χ2 ή το 2 με dnb.

Γιουβέντους - Σεβίλλη Προγνωστικά και Ανάλυση

Στο Γιουβέντους - Σεβίλλη (22:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24) ο άσος είναι ακόμη χαμηλότερα, εκτοξεύοντας το διπλό πάνω από το 5.00! Για μια Σεβίλλη που επί Μεντιλίμπαρ έχει δείξει τρομερή βελτίωση, παίζει με ανεβασμένη ψυχολογία και έχει μια χαρά ρόστερ.

Ναι μεν βελτιωμένη η Γιουβέντους, αλλά παραμένει μια ομάδα που δίνει φάσεις. Με τη Σπορτινγκ στον προηγούμενο γύρο έδωσε 3 xGoals. Στη νίκη της επί της Αταλάντα την Κυριακή επέτρεψε 25 τελικές στην αντίπαλό της. Πιο πριν δέχτηκε 14 τελικές εντός έδρας από τη Λέτσε και 19 εκτός από την Μπολόνια.

Σημαντικό επίσης πως αγωνίστηκε Κυριακή μεσημέρι στο Μπέργκαμο, ενώ η Σεβίλλη είχε μια ολόκληρη εβδομάδα προετοιμασίας για τον ημιτελικό, καθώς έπαιξε Πέμπτη με την Εσπανιόλ. Μια Σεβίλλη που έκανε πάνω από 17 τελικές προσπάθειες στα τέσσερα από τα πέντε πρόσφατα παιχνίδια της εντός και εκτός Ισπανίας.

Στοιχηματικά μπορεί να γίνει κουβέντα για το 1.80 για τουλάχιστον 11 τελικές στη Σεβίλλη, όπως και το 1 xGoals για τη Σεβίλλη.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρόμα-Λεβερκούζεν: Χ2 (απόδοση 1.75), 22:00

  • Γιουβέντους-Σεβίλλη: Over 10,5 σουτ Σεβίλλη (απόδοση 1.80), 22:00

Η σεζόν φτάνει στο τέλος της! Αναλύσεις και έξυπνα προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα μεγάλα παιχνίδια σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ καθημερινά στο BetMarket.gr

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ