BETMARKET TIPS

​Προγνωστικά Europa Conference League: Και ο… Τοτός θα έπαιζε το 1.80

Ο Σόντρε Σόρλι της Μπόντο Γκλιμτ κόντρα στον Σαουλιους Μικολιούνας της Ζάλγκιρις σε αναμέτρηση στα προκριματικά του Champions League στο Βίλνους
Ο Σόντρε Σόρλι της Μπόντο Γκλιμτ κόντρα στον Σαουλιους Μικολιούνας της Ζάλγκιρις © 2022 MINDAUGAS KULBIS/ASSOCIATED PRESS

Φαβορί οι Λιθουανοί σε αγώνα ποδοσφαίρου; Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις; Το BetMarket.gr αναλύει και προτείνει.

Η προσωπικότητα του Τοτού είναι πασίγνωστη στην Ελληνική κοινωνία και το όνομά του έρχεται στην κουβέντα για κάθε τι που είναι (ή μοιάζει) με ανέκδοτο. Σαν τέτοιο είναι και το σετ αποδόσεων στο Ζάλγκιρις - Πιουνίκ (22:00 LIVE από το SPORT24) απόψε το βράδυ στο Europa Conference League.

Η Ζάλγκιρις θα ήταν το απόλυτο φαβορί αν μιλούσαμε για αγώνα μπάσκετ. Εκεί όπου το brand name και η δυναμική, τόσο της ίδιας όσο και ολόκληρης της Λιθουανίας, είναι δεδομένη και αναγνωρισμένη σε παγκόσμιο επίπεδο.

Αν σε κάποιον βέβαια έλεγες για ποδόσφαιρο στη Λιθουανία, πολύ πιθανό να σου έδινε την… πολυφορεμένη απάντηση με τον Τοτό! Και αν επέμενες πως η Ζάλγκιρις έχει ομάδα ποδοσφαίρου που είναι φαβορί σε ευρωπαϊκό παιχνίδι, να σου έλεγε ξανά "το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;".

Βέβαια τα πάντα έχουν να κάνουν και με τον αντίπαλο και απόψε απέναντι στη Ζαλγκίρις θα είναι η επίσης άσημη Πιουνίκ. Ας δούμε όμως την ιστορία των Αρμένιων και κατά πόσο δικαιολογούνται τα τεσσάρια στο διπλό.

Για αρχή να πάμε πίσω, στα μέσα Ιουλίου, όταν η Πιουνίκ πήγε στη Ρουμανία για τον προκριματικό γύρο του Champions League απέναντι στην Κλουζ. Εκεί όπου πρώτος πήρε χαμπάρι το τι συμβαίνει ο Νταν Πετρέσκου, προπονητής των Ρουμάνων.

"Την τελευταία φορά που έπαιξα με μια ομάδα από την Αρμενία στο Κλουζ, ήρθαν 10 ώρες πριν τον αγώνα, κουρασμένοι. Πλέον, οι άνθρωποι της Πιούνικ έχουν έρθει με τσάρτερ. Μένoυν σε ένα πολύ καλό ξενοδοχείο έχοντας κλείσει 41 δωμάτια, όλα μονόκλινα. Έχουν πολύ καλές συνθήκες!" είχε δηλώσει εκείνος στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς.

Και, δυστυχώς για τον ίδιο, δικαιώθηκε απόλυτα! Η Πιουνίκ δεν ήταν οι άμπαλοι Αρμένιοι που θα έτρωγαν πέντε γκολ στη Ρουμανία, αλλά η ομάδα που απέκλεισε την Κλουζ από τη συνέχεια του Champions League.

Οι μπουκ δεν έδειχναν να υπολογίζουν την Πιουνίκ ούτε στη συνέχεια. Πλήρωνε 5 μονάδες να προκριθεί όταν πήγε στο Λουξεμβούργο για να συναντήσει τη Ντουντελάνζ και τις έριξε 4 γκολ!

Πλήρωνε αουτσάιντερ και όταν κέρδισε τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στα μέσα Σεπτεμβρίου. Έφτανε 2.50 ο άσος της στο εντός με τη Ζαλκίρις επτά βράδια πριν, σε παιχνίδι που είχε τον απόλυτο έλεγχο και κέρδισε πανεύκολα με 2-0.

Σίγουρα δεν είναι για 4.00 το διπλό απόψε στη Λιθουανία, με τη διπλή ευκαιρία του Χ2 στο 1.80.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ζάλγκιρις - Πιουνίκ: Χ2 (απόδοση 1.80), 19:45

Το ανανεωμένο BetMarket.gr είναι στον «αέρα»! Διάβασε ψαγμένα ειδικά στοιχήματα, πλούσιες ποδοσφαιρικές αναλύσεις, καθημερινά προγνωστικά στοιχήματος σε όλα τα σπορ καθώς κι όλες τις εξελίξεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα.

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ