ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: Το Over του Πίτερς και το 2.27 του Ουλάνοβας

Προγνωστικά EuroLeague: Το Over του Πίτερς και το 2.27 του Ουλάνοβας
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ - INTIME SPORTS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Ζάλγκιρις στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Μεγάλο παιχνίδι στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται την Ζάλγκιρις (21:15 Novasports Prime, Live από το SPORT24). Οι "ερυθρόλευκοι" μετά την ήττα από την Μπασκόνια, απάντησαν με δύο διαδοχικές νίκες κόντρα σε Μακάμπι (79-74) στο Βελιγράδι και Ερυθρό (88-83) στο ΣΕΦ. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα πέρασε πλέον σε θετικό ρεκόρ (5-4) και απόψε είναι πολύ σημαντικό να εκμεταλλευτεί την έδρα της, καθώς την ερχόμενη εβδομάδα ακολουθεί δύσκολη αποστολή στο Πριγκιπάτο με τη Μονακό.

Ο Έλληνας τεχνικός έχει λόγους να χαμογελά, αφού θα έχει μετά από καιρό στην διάθεσή του, τους Μιλουτίνοφ και ΜακΚίσικ. Αντίθετα, παραμένει εκτός ο Γουίλιαμς-Γκος. H Ζάλγκιρις, προέρχεται από μεγάλη νίκη κόντρα στην Μπάγερν με 74-73, χάρη σε καλάθι του Έβανς, 9’’ πριν το τέλος. Ο Κάζις Μακσβίτις δεν έχει προβλήματα τραυματισμών και όλοι οι παίκτες του είναι κανονικά διαθέσιμοι.

Η άνοδος του Ολυμπιακού έχει ονοματεπώνυμο: Άλεκ Πίτερς. Ο Αμερικανός φόργουορντ βρίσκεται σε δαιμονιώδη κατάσταση το τελευταίο διάστημα. Στη EuroLeague παίζει κατά μέσο όρο 28:34 λεπτά και σκοράρει 15,7 πόντους, έχοντας 63,5% στα δίποντα (33/52), 50% στα τρίποντα (19/38) και 90% στις βολές (18/20).

Η προσφορά του όμως δεν περιορίζεται μόνο στο σκορ, αλλά είναι πολυδιάστατη, αφού μαζεύει 5,6 ριμπάουντ κατά μέσο όρο και μοιράζει 2,1 ασίστ. Στο τελευταίο παιχνίδι, κόντρα στον Ερυθρό, βρέθηκε στο παρκέ 39:07 λεπτά και έκανε ρεκόρ καριέρας με 28 πόντους. Λίγες μέρες μετά, κόντρα στο Μαρούσι για τη Stoiximan Basket League σημείωσε τους 25 πόντους με 5/7 τρίποντα.

Εκτός απροόπτου, ο Πίτερς θα πάει και κόντρα στη Ζάλγκιρις αρκετό χρόνο συμμετοχής. Το line του βρίσκεται στους 13,5 πόντους και το Over σε απόδοση 1.70 μπορεί να επιβεβαιωθεί με βάση τη φόρμα του. Άλλωστε, ο Αμερικανός φόργουορντ έχει γράψει τέσσερα Over 13,5 στα τελευταία έξι παιχνίδια στη διοργάνωση.

Από εκεί και πέρα, παρουσιάζει ενδιαφέρον το ενδεχόμενο να ευστοχήσει σε τουλάχιστον ένα τρίποντο ο Eντγκάρας Ουλάνοβας σε απόδοση 2.27. Ο Λιθουανός φόργουορντ είναι από τους βασικούς πυλώνες της Ζάλγκιρις, αφού αγωνίζεται 28:15 λεπτά. Φέτος έχει μέχρι στιγμής 6/18 τρίποντα (33,3%). Το μακρινό σουτ δεν είναι το δυνατό στοιχείο στο παιχνίδι του και αρκετοί προπονητές επιλέγουν να του δώσουν κάποια ανοιχτά looks. Στο τελευταίο παιχνίδι πάντως, κόντρα στην Μπάγερν, ο αρχηγός των Λιθουανών είχε 2/2 τρίποντα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Ολυμπιακός – Ζάλγκιρις, 21:15

  • Πίτερς over 13,5 πόντοι (απόδοση 1.70)
  • Ουλάνοβας 1+ τρίποντο (απόδοση 2.27)


TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ