ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: Το 2.40 του Άντζουσιτς, μόνος στο παλιό του σπίτι ο Τζέιμς για το 4.75

Προγνωστικά EuroLeague: Το 2.40 του Άντζουσιτς, μόνος στο παλιό του σπίτι ο Τζέιμς για το 4.75
AS MONACO BASKET

Προγνωστικά και στοιχηματική κουβέντα στους παρασκευιάτικους αγώνες της Euroleague.

Στο Σινάν Ερντέμ η Αναντολού Εφές με ρεκόρ 4-5 θα υποδεχθεί την Παρτίζαν, η οποία έχει την ίδια επίδοση μετά από εννιά ματς. Θα αναμετρηθούν και δύο παλιοί γνώριμοι από την κοινή τους θητεία στη Φενέρμπαχτσε και ποιος ξέρει, ο γηπεδούχος προπονητής Ερντέμ Τζαν μπορεί να φιλήσει ξανά το χέρι του μέντορά του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, όπως είχε κάνει και στο τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος" τον Σεπτέμβριο.

Αφήνουμε τις… σάλτσες στην άκρη και πάμε στο στοιχηματικό προκείμενο. Η Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, παρότι δεν έχει από την 5η αγωνιστική διαθέσιμο το πολυβόλο Κέβιν Πάντερ, διαθέτει την καλύτερη επίθεση στη EuroLeague με μέσο όρο 86,2 πόντους. Στην πρόσφατη νίκη επί της Άλμπα σημείωσε 89 ενώ στα αμέσως τρία προηγούμενα πέτυχε 85 (με Μπάγερν), 85 (με Φενέρμπαχτσε) και 83 (με Μπασκόνια). Δείγμα του ότι ο Ομπράντοβιτς μπορεί να παίρνει το σκορ από όλους τους παίκτες.

Μόνο που για το ματς με την Αναντολού Εφές του προέκυψε μια ακόμα απουσία στην περιφέρεια, ο Σέρβος διεθνής γκαρντ Αλέκσα Αβράμοβιτς των 10 πόντων μ.ό. τέθηκε νοκ-άουτ με κάταγμα στη μύτη. Έτσι περισσότερες πρωτοβουλίες στην περιφέρεια θα αναλάβει ο Ντανίλο Άντζουσιτς, ο έμπειρος σούτινγκ γκαρντ ήδη βγήκε μπροστά στο ματς με την Άλμπα, σημειώνοντας 16 πόντους με 6/11 σουτ. Είναι εφικτό να περάσει το όριο των 8,5 πόντων, με τον μέσο όρο του να είναι στους 6,5.

Και η Εφές από την πλευρά της έχει ανεβάσει το σκοράρισμα στα τελευταία παιχνίδια, παρά την απουσία του Ελάιτζα Μπράιαντ και την σχετική ανετοιμότητα του Σέιν Λάρκιν. Στα τέσσερα τελευταία της τουρκικής ομάδας ξεπεράστηκε πάντα το όριο των 167,5 πόντων: ήττα με 92-76 από την Αρμάνι, νίκες με 89-82 επί της Μονακό και 86-82 επί της Ζάλγκιρις, ήττα με 93-81 από τη Βίρτους Μπολόνια.

Πηγαίνοντας λοιπόν σε μια πιο safe επιλογή, το συνδυαστικό των 160,5 πόντων στο ματς με το Over 8,5 πόντων του Ντανίλο Άντζουσιτς πληρώνει 2.40.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο Μάικ Τζέιμς είναι και φέτος επιθετικά όλη η Μονακό, αφού τα υπόλοιπα σπουδαία ονόματα της περιφέρειας δεν βοηθούν ιδιαίτερα. Ο πολύς Κέμπα Γουόκερ μοιάζει να είναι ένας παλαίμαχος παίκτης και δεν προσφέρει το παραμικρό, ο Έλι Οκόμπο δεν έχει τα περσινά νούμερα, ο Τζόρνταν Λόιντ και αυτός μόλις έχει επιστρέψει από τραυματισμό, είναι πιθανό μάλιστα να χάσει την αναμέτρηση με την Μπασκόνια.

Έτσι ο Μάικ Τζέιμς θα κληθεί να σηκώσει επιθετικά ξανά το βάρος για την ομάδα του και μπορεί να ξεπεράσει τον φετινό μέσο όρο πόντων του στη Euroleague. Σκοράρει 17,2 πόντους ανά ματς σε μέση συμμετοχή 29:30 λεπτών και μονοπωλεί τις επιθετικές προσπάθειες της Μονακό.

Στο παλιό του σπίτι ωστόσο, την «Μπουέσα Αρένα», τα πράγματα για την Μονακό θα είναι δύσκολα. Η Μπασκόνια μετά την αλλαγή προπονητή και την επιστροφή του αιώνιου… δασκάλου της, Ντούσκο Ιβάνοβιτς, περνά το μήνα του μέλιτος, με τέσσερις διαδοχικές νίκες σε πολύ δύσκολο πρόγραμμα. 84-83 την Παρτιζάν, 75-74 τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, εξαιρετική εμφάνιση και 94-71 την Μπαρτσελόνα, εύκολο το 88-81 στη Λυών επί της Βιλερμπάν.

Εκκωφαντική η απόδοση 4.75 στο συνδυαστικό νίκης της Μπασκόνια και Over 16,5 πόντων του Μάικ Τζέιμς.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αναντολού Εφές – Παρτίζαν: Over 160,5 & Άντζουσιτς Over 8,5 πόντοι (απόδοση 2.40), 19:30
  • Μπασκόνια – Μονακό: 1 & Τζέιμς Over 16,5 πόντοι (απόδοση 3.35), 21:30


TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ