ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: Τέλειωσαν τα ψέματα για την Μπαρτσελόνα

Προγνωστικά EuroLeague: Τέλειωσαν τα ψέματα για την Μπαρτσελόνα
PHOTO CREDITS: BARCA BASKET

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το καθοριστικό Game 5 της Μπαρτσελόνα με την Μπάγερν. Καθαρό φαβορί για την πρόκριση στο Final4 οι Καταλανοί, παρότι οι Βαυαροί έχουν αποδειχθεί απόλυτα ανταγωνιστικοί στη σειρά.

Όταν ξεκινούσε η σειρά της Μπαρτσελόνα με την Μπάγερν ελάχιστοι, αν όχι κανένας, περίμεναν ότι θα καταλήξει σε Game 5. Η διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ρόστερ είναι αδιαμφισβήτητη, ωστόσο η Μπαρτσελόνα δεν έχει καταφέρει να την αναδείξει και πλέον οι Βαυαροί έχουν κάθε δικαίωμα στο όνειρο.

Το σύνολο του Αντρέα Τρινκέρι αποδεικνύει για δεύτερη σερί σεζόν πόσο "die hard" ομάδα είναι. Υπενθυμίζεται ότι και πέρυσι είχε στείλει σε πέμπτο ματς τη σειρά με το Μιλάνο, δεν κατάφερε ωστόσο να κάνει τελικά ένα break για να προκριθεί (21:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24).

Φέτος, η Μπάγερν θα προσπαθήσει να γίνει η πρώτη ομάδα της EuroLeague που περνάει στο Final4 με μειονέκτημα έδρας στο πέμπτο παιχνίδι. Στις 13 προηγούμενες φορές που διεξήχθη Game 5, οι γηπεδούχοι άντεξαν στην πίεση και πήραν τη νίκη.

Μπαρτσελόνα - Μπάγερν: Προγνωστικά και Ανάλυση

Οι Βαυαροί, στα πρώτα τέσσερα ματς της σειράς, έχουν κάνει ένα τέλειο επιθετικό παιχνίδι και ένα τέλειο αμυντικό. Στο Game 2 έσπασαν την έδρα της Μπαρτσελόνα σημειώνοντας 90 πόντους με 13/27 τρίποντα (48,1%)! Στο Game 4, που είχε χαρακτήρα win or go home, η Μπάγερν στραγγάλισε με την άμυνά της τους μπλαουγκράνα. Δέχθηκε μόλις 34 πόντους στις τρεις πρώτες περιόδου και τελικά νίκησε άνετα με 59-52, σκορ που θύμισε εποχές '90s.

Είναι φανερό λοιπόν, πως η Μπαρτσελόνα δεν είναι στα καλύτερά της και η εικόνα της άτρωτης και του μεγάλου φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου έχει τσαλακωθεί στα τέσσερα παιχνίδια των playoffs, όπου έχει σημειώσει μόλις 69,75 πόντους κατά μέσο όρο με το απογοητευτικό 29,2% από το τρίποντο!

Από την άλλη βέβαια, θα είναι έκπληξη μέγα τόνων αν η Μπαρτσελόνα με το μπάτζετ που έχει και την πληρότητα που διαθέτει, καταφέρει να αποκλειστεί από την Μπάγερν, η οποία αγωνίζεται χωρίς τον κορυφαίο της σκόρερ, Νταρούν Χίλιαρντ και τον βασικό της πόιντ-γκαρντ Κόρεϊ Γουόλντεν, λόγω τραυματισμών.

Την ίδια άποψη έχουν και οι μπουκ, προσφέροντας το βασικό χάντικαπ στους 10,5 πόντους. "Βλέπουν" δηλαδή τη νίκη της Μπαρτσελόνα να προσεγγίζει διψήφια διαφορά. Η αλήθεια είναι, πως η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αναμένεται να μπει στο παρκέ του Παλάου Μπλαουγκράνα με στόχο να καθαρίσει γρήγορα την μπουγάδα, διότι αν το ματς γίνει ντέρμπι, προφανώς όλο το άγχος θα είναι στην πλευρά της έδρας.

Προγνωστικά EuroLeague

Φέτος, η Μπαρτσελόνα, μαζί με τη regular season, έχει συνολικά κάνει τέσσερις νίκες απέναντι στην Μπάγερν, καμία ωστόσο με διαφορά άνω των δέκα πόντων (+8, +5, +10, +9). Ο άσος της Μπάρτσα απόψε με -4,5 πόντους προσφέρεται σε τιμές λίγο πάνω από το 1.30. Αν πάρουμε σε κόμπο και το Under 150,5 χτίζουμε απόδοση άνω του 2.00. Σημειώνεται ότι η Μπάγερν φέτος σκοράρει 70 πόντους κατά μέσο όρο απέναντι στους Καταλανούς και 4/6 μεταξύ τους ματς την τρέχουσα σεζόν είχαν σύνολο πόντων κάτω από 150 (137, 144, 141, 111).

Σε ατομικό επίπεδο, τα μεγάλα ματς συνήθως τα κρίνουν οι μεγάλοι παίκτες. Η Μπαρτσελόνα έχει στις τάξεις τον Νίκολα Μίροτιτς, ο οποίος σίγουρα θα πάρει πολλές μπάλες και θα "προκαλέσει" την άμυνα της Μπάγερν. Επίσης, όντας ο σταρ του φαβορί, είναι αρκετά πιθανό να κερδίσει και 2-3 σφυρίγματα παραπάνω από τη διαιτητική τριάδα (Ρίζικ, Λάτισεβς, Ντιφαλά).

Με εξαίρεση το πρώτο ματς της σειράς, όπου έπαιξε μόλις 21:49 κι είχε 2/2 βολές, στα επόμενα τρία είχε 7/9, 7/7 και 5/7. Εκτέλεσε δηλαδή 23 βολές σε τρεις αγώνες! Στο 1.95 να ευστοχήσει σε τουλάχιστον έξι βολές στο Game 5, στο 1.60 να κερδίσει τουλάχιστον πέντε φάουλ (19 έχει κερδίσει μέχρι στιγμής στη σειρά).

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπαρτσελόνα – Μπάγερν: 1 -4,5 & Under 150,5 (απόδοση 2.02), 21:00
  • Μπαρτσελόνα – Μπάγερν: Μίροτιτς Over 5,5 εύστοχες βολές (απόδοση 1.95), 21:00
  • Μπαρτσελόνα – Μπάγερν: Μίροτιτς Over 4,5 κερδισμένα φάουλ (απόδοση 1.60), 21:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ