ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: Συνεχίζει το σερί του ο Παναθηναϊκός AKTOR με Ναν στο 2.15

Ο Κέντρικ Ναν στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός AKTOR - Βίρτους Μπολόνια για τη EuroLeague
Ο Κέντρικ Ναν στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός AKTOR - Βίρτους Μπολόνια για τη EuroLeague ΙΝΤΙΜΕ

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού AKTOR κόντρα στη Βαλένθια για τη 10η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR σκαρφάλωσε στην πέμπτη θέση της EuroLeague, κάνοντας τρεις διαδοχικές νίκες και απόψε θέλει ασφαλώς να συνεχίσει την ανοδική του πορεία, κερδίζοντας και τη Βαλένθια στο ΟΑΚΑ (21:15 Novasports Prime, Live από το SPORT24).

Το τριφύλλι στα τελευταία δέκα επίσημα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη, μετράει εννιά νίκες. Σε αυτό το διάστημα έχασε μόνο από την Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη. Έκτοτε απάντησε με έξι κολλητές επιτυχίες,, εκ των οποίων οι τρεις για τη Stoiximan Basket League. Τελευταία το δραματικό 86-85 επί της ΑΕΚ Betsson στο ΟΑΚΑ, σε ένα ματς που έκανε τη διαφορά ο Κέντρικ Ναν με 18 πόντους (2/4 δίποντα, 4/5 τρίποντα, 2/2 βολές).

Είχε προηγηθεί το 90-76 επί της Βίρτους Μπολόνια, με τους παίκτες του Εργκίν Αταμάν να επικρατούν κατά κράτος στην τέταρτη περίοδο (28-13).

Στον αντίποδα, η Βαλένθια συμπλήρωσε πέντε ήττες στα τελευταία έξι παιχνίδια της, χάνοντας την Κυριακή στη Βιτόρια από την Μπασκόνια, για την ισπανική λίγκα. Στη διπλή αγωνιστική της EuroLeague, οι "νυχτερίδες" έχασαν και τους δύο εμφύλιους με Ρεάλ εντός και Μπαρτσελόνα εκτός. Και στα δύο ματς η ομάδα του Άλεξ Μουμπρού ήταν ανταγωνιστική, αλλά προδόθηκε στο τέλος από την επίθεσή της, αφού σημείωσε μόλις 73 και 70 πόντους αντίστοιχα.

Υπενθυμίζεται, ότι η Βαλένθια, πριν τη διαβολοβδομάδα, είχε γνωρίσει τη συντριβή στο Μιλάνο με 83-52, επομένως μετράει πλέον τρεις σερί ήττες σε επίπεδο EuroLeague και έτσι έπεσε στο 5-4.

Η ισπανική ομάδα ταξίδεψε στην Αθήνα με αρκετά προβλήματα στα γκαρντ. Ο Κρις Τζόουνς αγωνίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα και στα τρία ματς σε EuroLeague και ACB με ενοχλήσεις. Ο πολύπειρος Στέφαν Γιόβιτς είναι αμφίβολος και ο Μάρτιν Χέρμανσον δεν έχει αγωνιστεί καθόλου από το ξεκίνημα της σεζόν. Τουλάχιστον συγκεντρώνει πιθανότητες η επιστροφή του Τζάρεντ Χάρπερ, που δεν αγωνίστηκε στα τέσσερα τελευταία ματς.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Σε ό,τι αφορά στον Παναθηναϊκό AKTOR, τα προβλήματα με Χουάντσο και Παπαπέτρου είναι γνωστά. Όσο πάντως ο Ντίνος Μήτογλου αποδίδει σε επίπεδα MVP δεν εμφανίζεται κανένα κενό στο "4". Άλλωστε, ο Ναν, όπως έδειξε και κόντρα στην ΑΕΚ Betsson, είναι θέμα χρόνου να εξελιχθεί σε βασικό μέλος του ροτέισον, επομένως ο κόουτς Αταμάν θα έχει τη δυνατότητα πλέον να ανεβάζει περισσότερο στο "3" τον σταθερότατο Μάριους Γκριγκόνις.

Ο 28χρονος Αμερικανός γκαρντ στα τελευταία δύο ματς έπαιξε 22 και 24 λεπτά αντίστοιχα και σημείωσε συνολικά 29 πόντους. Με την ΑΕΚ πήρε εννιά σουτ εντός παιδιάς και με τη Βίρτους 11. Το ενδεχόμενο να σκοράρει απόψε τουλάχιστον οκτώ πόντους ανεβάζει την πιθανή νίκη των πράσινων στο 2.15, αν πάρουμε ταυτόχρονα κι ένα βατό χάντικαπ 2,5 πόντων.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παναθηναϊκός AKTOR – Βαλένθια: 1 -2,5 & Ναν 8+ πόντοι (απόδοση 2.15), 21:15

Κάνε follow το NEO Instagram του SPORT24

TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ