ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: Σε φάση κάμψης η Μπολόνια, ματς κλειδί για την Παρτίζαν, αξίζει το αουτσάιντερ διπλό

Προγνωστικά EuroLeague: Σε φάση κάμψης η Μπολόνια, ματς κλειδί για την Παρτίζαν, αξίζει το αουτσάιντερ διπλό
ABA LEAGUE J.T.D. / DRAGAN STJEPANOVIC

Κρίσιμο παιχνίδι ανάμεσα σε Βίρτους Μπολόνια και Παρτίζαν, με τις δύο ομάδες να καίγονται για τη νίκη για διαφορετικούς λόγους.

Η Βίρτους δεν βρίσκεται εμφανώς σε φάση κάμψης, μετρώντας τέσσερις ήττες στα τελευταία πέντε παιχνίδια της. Παρόλα αυτά είναι μέσα στην τετράδα με ρεκόρ 15-9, εξαργυρώνοντας την εντυπωσιακή της εκκίνηση στη φετινή EuroLeague. Προπονήθηκαν και θα αγωνιστούν κατά πάσα πιθανότητα τόσο ο Όγκνιεν Ντόμπριτς, όσο και ο Τόρνικε Σενγκέλια. Η ομάδα του Λούκα Μπάνκι θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της, αφού μετρά 10 διαδοχικές νίκες στο σπίτι της.

Εδώ θα βρεις δωρεάν και ψαγμένα προγνωστικά μπάσκετ.

Η Παρτιζάν ψάχνει εδώ και αρκετό καιρό μια εκτός έδρας νίκη που θα αλλάξει τις ισορροπίες στην κατάταξη, ωστόσο για την ώρα μετράει πέντε διαδοχικές ήττες μακριά από το γήπεδό της στη EuroLeague, όλες με διψήφια διαφορά.

Πλέον η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει υποχωρήσει στην 11η θέση με ρεκόρ 12-12 και σε περίπτωση νέας ήττας απόψε θα έχει τρεις ομάδες μπροστά της (Βαλένθια, Μπασκόνια, Μακάμπι) με μία νίκη παραπάνω . Όσον αφορά στο αγωνιστικό δεν θα αγωνιστεί ο Ούρος Τριφούνοβιτς, ο οποίος κατά την διάρκεια της πτήσης ένιωσε αδιαθεσία.

Κομβικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, με την Παρτίζαν να έχει τεράστιο κίνητρο. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν έχει άλλα περιθώρια, αφού μπαίνουμε πλέον στην τελική ευθεία. Το κάκιστο φεγγάρι που βρίσκεται η Βίρτους, σε συνδυασμό με το "πρέπει" των Σέρβων μας οδηγούν στο διπλό, το οποίο έχει στοιχηματική αξία σε τιμή αουτσάιντερ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βίρτους Μπολόνια - Παρτίζαν: 2 (απόδοση 2.00), 21:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ