ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: Πληγωμένο το Μιλάνο, με την πλάτη στον τοίχο η Μακάμπι

Προγνωστικά EuroLeague: Πληγωμένο το Μιλάνο, με την πλάτη στον τοίχο η Μακάμπι
INTIME SPORTS

Προγνωστικά και Ανάλυση για τα τρίτα παιχνίδια στις σειρές της Εφές με το Μιλάνο και της Μακάμπι με τη Ρεάλ.

Εφές και Μιλάνο μοιράστηκαν από μία νίκη τη Μεγάλη Εβδομάδα, στο Mediolanum Forum, με τους πρωταθλητές Ευρώπης πάντως, να παραμένουν το ξεκάθαρο φαβορί για πρόκριση στο Final4, σε τιμές στο 1.30. Η σειρά τώρα μεταφέρεται στην Κωνσταντινούπολη, όπου η Εφές θα προσπαθήσει απόψε να κάνει το 2-1, στο κατάμεστο Sinan Erdem (20:30 Novasports 4HD, Live από το SPORT24).

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν κέρδισε εύκολα το πρώτο ματς με 64-48, τη Μεγάλη Τρίτη. Δύο ημέρες μετά, το Μιλάνο έδειξε χαρακτήρα και κόντρα σε όλα τα προβλήματα, ισοφάρισε σε 1-1, επικρατώντας με 73-66.

Εφές - Μιλάνο: Προγνωστικά και Ανάλυση

Ο Ετορε Μεσίνα βέβαια, σε δηλώσεις του, παραδέχθηκε ότι η Αρμάνι ψάχνει πρακτικά ένα θαύμα για να επιβιώσει στη σειρά μετά τα δύο παιχνίδια στην Τουρκία. Και αυτό διότι υπάρχουν συσσωρευμένες απουσίες.

Αναλυτικά, είναι εκτός οι Μήτογλου, Μέλι και Ντιλέινι. Επίσης, τραυματίστηκε ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ και είναι αβέβαιο αν θα πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής απόψε. Μοναδικό θετικό νέο η επιστροφή του Ντατόμε, κι αυτός πάντως προέρχεται από τραυματισμό και δεν είναι σίγουρο σε τι κατάσταση θα εμφανιστεί.

Υπενθυμίζεται, ότι το Μιλάνο κέρδισε δύο φορές στην κανονική διάρκεια την Εφές, άρα φέτος προηγείται με 3-1 στις νίκες των Τούρκων. Τώρα όμως, όλα τα δεδομένα είναι εναντίον της Αρμάνι. Οι επιθετικές λύσεις είναι περιορισμένες, άρα η μόνη ελπίδα των Ιταλών για να φανούν ανταγωνιστικοί, είναι να παίξουν σκληρή άμυνα, να κατεβάσουν τον αριθμό κατοχών και να κρατήσουν χαμηλά το σκορ.

Σε τέσσερις αγώνες την τρέχουσα σεζόν κόντρα στην Εφές, το Μιλάνο έχει δεχθεί κατά μέσο όρο μόλις 69,5 πόντους. Τα τρία από τα τέσσερα μεταξύ τους παιχνίδια είχαν συνολικά από 146 πόντους και κάτω. Το να καλύψει η Εφές ένα βατό χάντικαπ 3,5 πόντων προσφέρεται λίγο πάνω από το 1,45. Σε combo με το Under 155,5 παίρνουμε αποδόσεις διπλασιασμού. Η λογική λέει, ότι το Μιλάνο δύσκολα θα ξεπεράσει τους 70-72 πόντους, συνεπώς μόνο αν η Εφές πιάσει τους 85+, κινδυνεύουμε να χάσουμε το συγκεκριμένο όριο.

Μακάμπι - Ρεάλ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Από τις τέσσερις ομάδες που είχαν το πλεονέκτημα έδρας, η μόνη η οποία το υπερασπίστηκε είναι η Ρεάλ. Η "βασίλισσα" έκανε το 2-0 στο WiZink Center και θα παίξει απόψε με αέρα υπεροχής στο Τελ Αβίβ για να καθαρίσει τη σειρά και την πρόκρισή της στο Final4 (21:15 Novasports Prime, Live από το SPORT24).

Η Μακάμπι ήταν ανταγωνιστική στο πρώτο παιχνίδι και το τελικό 84-74 μάλλον την αδικεί, αφού είχε τις στιγμές της στην 4η περίοδο για να το κάνει ντέρμπι. Στο δεύτερο ματς πάντως, η Ρεάλ ισοπέδωσε την "ομάδα του λαού" με 95-66. Σκόραρε 35 πόντους στην πρώτη περίοδο και η αναμέτρηση είχε τελειώσει πριν καλά καλά αρχίσει.

Η Μακάμπι έχει ρεκόρ εντός έδρας 14-0 μέσα στο 2022 και λογικά αναμένεται πιο φρέσκια από τη Ρεάλ, διότι δεν είχε εγχώριες υποχρεώσεις το Σαββατοκύριακο. Αντίθετα, η Ρεάλ, την Κυριακή, έδωσε σκληρό ματς για το πρωτάθλημα Ισπανίας, στη Σεβίλλη με την Μπέτις.

Οι Μαδριλένοι κέρδισαν 71-69 και έφτασαν τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες, ωστόσο ο Πάμπλο Λάσο υποχρεώθηκε να αφήσει στο παρκέ 33 λεπτά τον Γιαμπουσέλι, 31 τον Γουίλιαμς-Γκος και 28 τον Ταβάρες.

Τα πρώτα δύο ματς της σειράς έφυγαν εύκολα πάνω από τους 150 πόντους. Στο Τελ Αβίβ, στην κανονική διάρκεια, η Μακάμπι είχε κερδίσει 75-74. Οι 145 πόντοι μοιάζουν ένα απολύτως νορμάλ όριο για απόψε. Αν πάρουμε και τον άσο με χάντικαπ 5,5 πόντων, στη λογική ότι οι γηπεδούχοι παίζουν για τη "ζωή" τους, χτίζουμε απόδοση κοντά στο 2.00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Εφές – Μιλάνο: 1 -3,5 & Under 155,5 (απόδοση 2.02), 20:30
  • Μακάμπι – Ρεάλ: 1 +5,5 & Over 145,5 (απόδοση 1.98), 21:15
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ