BET CORNER

Προγνωστικά EuroLeague: Παναθηναϊκός και Νέντοβιτς έχουν μια υποχρέωση

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς κόντρα στην Αναντολού Εφές στη EuroLeague σε ματς στο ΟΑΚΑ
Ο Νεμάνια Νέντοβιτς κόντρα στην Αναντολού Εφές INTIME

Ο Παναθηναϊκός γυρίζει στο ΟΑΚΑ για να αντιδράσει από το -28 από τον Ολυμπιακό. Η εξάρτηση από τον Νεμάνια Νέντοβιτς και η αμυντική υποχρέωση απέναντι στην Μπάγερν.

Λίγο πριν από την ολοκλήρωση της regular season, η EuroLeague έχει διαβολοβδομάδα που μπορεί να κρίνει πολλά (πάρα πολλά) στην κούρσα της οκτάδας. Μαζί, έχει ένα παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό, που μπορεί να μην έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά πάνω απ όλα θα αποτελέσει δείγμα αντίδρασης μετά απ’ όσα (δεν) έγιναν στο ΣΕΦ, πριν από μερικές ημέρες.

Παναθηναϊκός - Μπάγερν (21:00): Ακόμη ένα απαιτητικό -βάσει συνθηκών- παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα παραταχθεί δίχως τον Στέφαν Γιόβιτς, τον Ιωάννη Παπαπέτρου και τον Λευτέρη Μποχωρίδη. Όπερ και σημαίνει πως το βάρος της περιφέρειας πέφτει επί της ουσίας σε τρεις παίκτες (Ντάριλ Μέικον, Νεμάνια Νέντοβιτς, Χάουαρντ Σαντ Ρος), οι οποίοι θα πρέπει να μοιραστούν τα ογδόντα λεπτά στο "1" και το "2". Αν λοιπόν υπό φυσιολογικές συνθήκες ο Νεμάνια Νέντοβιτς είναι απαραίτητος για όσα γίνονται στο μπροστινό μέρος του παρκέ, το βράδυ της Τρίτης 22 Μαρτίου, θα είναι τα πάντα για το τριφύλλι.

Γι αυτό κιόλας η πρώτη επιλογή από το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει να κάνει με τους Over 17.5 πόντους του 31χρονου γκαρντ, στο 1.70 από τη Stoiximan. Αντίστοιχα, μεγάλο ενδιαφέρον έχουν τα Over 4.5 ριμπάουντ του Οκάρο Γουάιτ στο 2.15, αφού δεν αποκλείεται να τον δούμε να περνάει μερικά λεπτά στο "3" για να... βγει κάπως το rotation. Όσον αφορά τα ειδικά στοιχήματα των ομάδων, θα σταθούμε σε κάτι που πηγάζει περισσότερο από τον εγωισμό του Παναθηναϊκού. Ο λόγος για τους Under 75.5 πόντους της Μπάγερν, στο 1.91 από τη Stoiximan. Την παραμονή της αναμέτρησης τόσο ο Δημήτρης Πρίφτης όσο και ο Νεμάνια Νέντοβιτς αναφέρθηκαν στο θέμα του εγωισμού και της διάθεσης όλων να αποδείξουν πως ό,τι έγινε στο ΣΕΦ δεν αντιπροσωπεύει κανέναν. Αυτό το παιχνίδι είναι η (πρώτη) ευκαιρία τους.

Άλμπα - Μπαρτσελόνα (21:00): Το φαβορί είναι προφανές κι αυτό δεν υποδηλώνεται μόνο από τη βαθμολογική θέση των ομάδων, αλλά κι από την εικόνα που έχουν το τελευταίο διάστημα. Οι μπλαουγκράνα είναι σε εξαιρετική κατάσταση, κερδίζοντας ακόμη κι όταν δεν παίζουν καλά. Αυτό περιμένουμε να κάνουν ξανά, εν προκειμένω στη Mercedes Benz Arena. Η σιγουριά σε κάθε παιχνίδι, όπως αυτή αποπνέεται εδώ κι αρκετό καιρό, δίνει μάλιστα το δικαίωμα της επιλογής του διπλού στο χάντικαπ των -8.5 πόντων, που προσφέρεται στο 1.95 από τη Stoiximan.

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Αρμάνι Μιλάνο (21:05): Κομβικής σημασίας παιχνίδι για τις δύο ομάδες, οι γηπεδούχοι γιατί παλεύουν για ένα εισιτήριο για την οκτάδα, οι φιλοξενούμενοι για να μην απωλέσουν τα κεκτημένα της τρίτης θέσης. Αν μη τι άλλο όμως, βάσει της συνολικής φετινής εικόνας, η Αρμάνι Μιλάνο είναι το φαβορί. Εξ ου κι η τάση προς το διπλό, το οποίο προσφέρεται σε εξαιρετική απόδοση. Το 1.98 που δίνει η Stoiximan για τη νίκη της ομάδας του Έτορε Μεσίνα είναι δελεαστικό, όσο λίγες αποδόσεις.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER STOIXIMAN BET STOIXIMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ