DAILY BET

Προγνωστικά EuroLeague: Ο Ολυμπιακός στο Μονακό με 2.01

EUROLEAGUE /  -  (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / - (KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το ματσάρισμα του Ολυμπιακού με τη φορμαρισμένη Μονακό μπορεί να δώσει μια από τις συναρπαστικότερες αναμετρήσεις της σεζόν!

Επικίνδυνη έξοδος για τον Ολυμπιακό στο Πριγκιπάτο. Οι ερυθρόλευκοι έλαμψαν το προηγούμενο διάστημα κερδίζοντας μερικά παιχνίδια με αρκετά υψηλό βαθμό δυσκολίας ενώ το κερασάκι στην τούρτα ήρθε με την εντυπωσιακή εμφάνιση στο "αιώνιο" ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό. Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα έχουν αγκαλιάσει το πλεονέκτημα έδρας. Αν μη τι άλλο, πρόκειται για μια σημαντική επιτυχία.

Στο Fontvieille η ομάδα του Πειραιά καλείται να αντιμετωπίσει ένα ανεβασμένο και με πολύ υψηλό κίνητρο σύνολο. Οι Μονεγάσκοι του Σάσα Ομπράντοβιτς μετρούν 8 νίκες σε 9 αναμετρήσεις εντός και εκτός συνόρων τον τελευταίο μήνα και κάνουν την αντεπίθεση τους για μια θέση στην 8άδα της φετινής Ευρωλίγκας. Στην παρούσα φάση βρίσκονται στο σύνορο της πρόκρισης, έχοντας το ίδιο ρεκόρ με τον Ερυθρό Αστέρα.

Πρόκειται για μια ομάδα με πολύ πληθωρική επίθεση σε όρους επιλογών αλλά και φύσεως των εκτελέσεων. Η Μονακό έχει κάθε είδους όπλο. Γκαρντ με προσωπική φάση, off screen-εκτελεστές, δημιουργούς, post up-αθλητές και όλο τον εξοπλισμό για να πληγώσει οποιαδήποτε άμυνα μέσα από Pick & Roll καταστάσεις. Η ελληνική άμυνα είναι μια από τις αποτελεσματικότερες της διοργάνωσης και –με τη σειρά της- διαθέτει μια πολύ μεγάλη γκάμα "εργαλείων αναχαίτισης". Στο Πριγκιπάτο όμως θα έχει μια από τις δυσκολότερες αποστολές της μέχρι τώρα.

Το δίδυμο Τζέιμς-Μπέικον δίνει στην επίθεση του Σάσα Ομπράντοβιτς δύο σολίστ με προσωπικότητα και την ικανότητα να παράγουν ακόμα και υπό καθεστώς μεγάλης αμυντικής πίεσης. Οι Χολ-Μοτιεγιούνας αλληλοσυμπληρώνοντας αρμονικά (PnR & Low Post) στη θέση "5" ενώ σπουδαία ώθηση δίνουν οι ποιοτικοί παίκτες-ρόλων.

LIVE Streaming* το Μονακό - Ολυμπιακός με αμέτρητα ειδικά παικτών στη Stoiximan!

Ένας από αυτούς είναι και ο γνωστός μας Άλφα Ντιαλό, ο οποίος έχει κλέψει την παράσταση το τελευταίο δίμηνο. O 25χρονος φόργουορντ συνεισφέρει σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού και στις δύο πλευρές του παρκέ ενώ ο δυναμισμός και η σκληράδα του δένουν αρμονικά με το πλεόνασμα ταλέντου που υπάρχει στο ρόστερ της ομάδας. Στις 10 πιο πρόσφατες παρουσίες του στην Ευρωλίγκα, ο Ντιαλό μετράει 13.3 πόντους (45.8% στα τρίποντα), 6.3 ριμπάουντ, 2.6 τελικές πάσες και 2.1 κλεψίματα. Η μάχη του με τον Παπανικολάου αλλά και τον Ντόρσεϊ (στην ερυθρόλευκη επίθεση) θα έχει τρομερό ενδιαφέρον.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να χτυπήσει τη Μονακό ακουμπώντας τη μπάλα στο low post και στον Μουσταφά Φαλ. Ο Γάλλος σέντερ έχει το μέγεθος, τη δύναμη και τις δεξιότητες για να φθείρει τους ψηλούς των γηπεδούχων αλλά και να εκμεταλλευτεί πιθανές βοήθειες της άμυνας, παράγοντας ελεύθερα σουτ για τους συμπαίκτες του. Ίσως στο συγκεκριμένο ματς, ο Φαλ να είναι πιο κομβικός λοιπόν από τον πολύ φορμαρισμένο Μάρτιν για τους ερυθρόλευκους. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα καλείται να παίξει παιχνίδι χαμηλού αριθμού λαθών απέναντι σε ένα σύνολο με μεγάλες παραγωγικές ικανότητες στο ανοιχτό γήπεδο και να ψάξει μεθοδικά την περιφερειακή εκτέλεση η οποία θα αποτελέσει το όχημα στον δρόμο για την νίκη. Η Μονακό είναι αδύναμη στην περιφερειακή άμυνα, επιτρέποντας στις αντίπαλες επιθέσεις ένα ποσοστό της τάξεως του 37.4% αναφορικά με τα σουτ πίσω από τη γραμμή του τριπόντου.

Γίνεται κατανοητό ότι η Μονακό μπορεί –στη συγκεκριμένη συνθήκη- να προσφέρει ένα πολύ δυνατό bras de fer στον Ολυμπιακό. Έχει τη φόρμα, τη δυναμική και το ποιοτικό βάθος. Οι ερυθρόλευκοι παραμένουν η καλύτερη ομάδα στο ματσάρισμα. Έδωσαν δύο παιχνίδια υψηλής έντασης την προηγούμενη εβδομάδα και κάνεις δεν μπορεί να γνωρίζει πως θα λειτουργήσει αυτό στο Πριγκιπάτο. Αναμένεται συναρπαστική μάχη και ένα άκρως θεαματικό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο εξαιρετικά φορμαρισμένους αντιπάλους. Must Watch.

Matchcombo με Χάντικαπ Μονακό +6.5 και Πόντοι Over 152.5 σε απόδοση 2.01 στη Stoiximan

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές. Hoopfellas.gr για το Stoiximan Blog

TAGS DAILY BET STOIXIMAN BET STOIXIMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ