BET CORNER

Προγνωστικά EuroLeague: Ο Ολυμπιακός έχει το know how στη Βιτόρια

Ο Σλούκας απέναντι στον Ρέινολντς
Ο Σλούκας απέναντι στον Ρέινολντς EUROKINISSI SPORTS

Μετά από τέσσερις σερί ήττες, έφτασε η ώρα για την πρώτη νίκη του Ολυμπιακού στην EuroLeague μέσα στο 2022. Ποντάρισμα σε τρεις επιλογές έως το 1.98 από το πρόγραμμα της Παρασκευής (04/01).

Ο Ολυμπιακός ψάχνει στη Fernando Buesa Arena την πρώτη νίκη του για το 2022 στην EuroLeague. Μπορεί να την πάρει; Σαφώς.

Μπασκόνια - Ολυμπιακός (21:30): Απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ολυμπιακός επανεμφάνισε τον καλό εαυτό του. Αυτόν που τον είχε οδηγήσει μέχρι την τρίτη θέση της κατάταξης, στο φινάλε του α' γύρου. Οι ερυθρόλευκοι είχαν ένταση στην άμυνα και δημιούργησαν μεγάλες δυσκολίες στην ομάδα του Πάμπλο Λάσο, χάνοντας το παιχνίδι για... δύο σουτ. Ένα που δεν μπήκε (βλ. Τόμας Γουόκαπ) κι ένα που μπήκε (βλ. Ρούντι Φερνάντεθ) άλλαξαν άρδην τα δεδομένα και έγειραν οριστικά την πλάστιγγα στην πλευρά των γηπεδούχων. Αυτή τη φορά, το εμπόδιο για τον Ολυμπιακό είναι σαφώς πιο... χαμηλό. Απαιτεί όμως την ίδια αμυντική ένταση και -δεδομένα- καλύτερα ποσοστά στο περιφερειακό σουτ. Οι ερυθρόλευκοι έχουν αποδείξει πως έχουν πάρει τον αέρα από την Μπασκόνια, κερδίζοντας ουκ ολίγες φορές την ισπανική ομάδα μέσα στο σπίτι της. Κοινώς, διαθέτουν το know how για να κάνουν τη δουλειά στη Fernando Buesa Arena, εξ ου η εμπιστοσύνη στη νίκη των ερυθρολεύκων στο 1.62 στη Stoiximan.

Ζάλγκιρις - Ούνικς Καζάν (20:00): Αμφότερες οι ομάδες δεν είναι σε καλή κατάσταση στα τελευταία παιχνίδια. Κάτι που βέβαια επηρεάζει πολύ περισσότερο την Ούνικς Καζάν, που κινδυνεύει να χάσει έδαφος και μαζί κάποιες θέσεις στην κατάταξη της EuroLeague. Η ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς προέρχεται από μαζεμένες βαριές ήττες, με πιο πρόσφατη αυτή από την Άλμπα πριν από δύο βράδια. Κάπως έτσι, βρίσκεται πλέον μόλις μια νίκη πάνω από την οκτάδα, γεγονός που μεταφέρει αισθητή πίεση και άγχος. Στην αντίπερα όχθη, έχει πολύ καιρό να κερδίσει, με την ένδεια επιλογών σε κάποιες περιπτώσεις να είναι εμφανής. Η διαφορά ποιότητας είναι ξεκάθαρη, αυτό που μένει είναι να αποτυπωθεί εμπράκτως στο παρκέ. Η ρωσική ομάδα έχει τις εναλλακτικές για να κάνει ζημιά στη Ζάλγκιρις, γι αυτό κιόλας εμπιστευόμαστε τη νίκη της Ούνικς Καζάν στο 1.47 στη Stoiximan.

Ρεάλ Μαδρίτης - Ζενίτ (21:45): Το συναπάντημα του Πάμπλο Λάσο με τον Τσάβι Πασκουάλ έχει (πάντα) πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Δύο εκ των κορυφαίων προπονητών της EuroLeague κοντράρονται στο Wizink Center, με τη "Βασίλισσα" να στοχεύει στη διατήρηση της πρωτιάς και την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης να ψάχνουν ένα μεγάλο διπλό που θα τους εδραιώσει στην πρώτη τετράδα, σε απόσταση ασφαλείας από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τον Ολυμπιακό. Μπορεί πριν από δύο μέρες, οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης να μην έθελξαν ακριβώς με την απόδοσή τους, η πληθώρα επιλογών από τον πάγκο και η σταθερότητα που έχει επιδείξει όμως, αρκεί για να την καταστήσει φαβορί για τη νίκη. Ακόμη κι όταν το χάντικαπ πλησιάζει σε διψήφια επίπεδα. Ο άσος στους -8.5 πόντους, που προσφέρεται στο 1.98 στη Stoiximan, έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Για την ιστορία, στο παιχνίδι του α' γύρου, πριν ακόμη ζεσταθούν οι μηχανές της, η Ρεάλ Μαδρίτης είχε κερδίσει με επτά πόντους στη Sibur Arena.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER STOIXIMAN BET STOIXIMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ