BET CORNER

Προγνωστικά EuroLeague: Ο Ολυμπιακός έχει τα κλειδιά του χάντικαπ και του ρυθμού

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ σουτάρει τρίποντο κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο για τη EuroLeague
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ σουτάρει τρίποντο κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο INTIME

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Αρμάνι Μιλάνο, σε ένα παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί. Το χάντικαπ και ο χαμηλός ρυθμός της ιταλικής ομάδας στο προσκήνιο.

Μετά τη διακοπή της περασμένης εβδομάδας, οι ομάδες της EuroLeague επιστρέφουν στην... ευρωπαϊκή ρουτίνα τους, με το ΣΕΦ να βρίσκεται στο επίκεντρο της ελληνικής προσοχής.

Ολυμπιακός - Αρμάνι Μιλάνο (21:45): Με φόρα από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το πλέον αποφασιστικό βήμα για την οκτάδα. Δεδομένου άλλωστε πως κουβαλάει ήδη μια νίκη επί της Αρμάνι Μιλάνο, το 2/2 θα σημάνει αυτόματα πως οι ερυθρόλευκοι θα είναι το απόλυτο αφεντικό σε οποιαδήποτε ισοβαθμία εμπλακούν με την ιταλική ομάδα. Σε πρώτη φάση, ο άσος στο 1.62 είναι η προφανής επιλογή βάσει μομέντουμ και ρυθμού για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, κάτι που δημιουργεί επίσης σκέψεις για τη νίκη του Ολυμπιακού με το χάντικαπ των -3.5 πόντων, ώστε η απόδοση να ανέβει μέχρι το 1.91 στη Stoiximan.

Από εκεί και πέρα, δεδομένης της κούρασης που κουβαλάνε οι δύο ομάδες από τα παιχνίδια του Κυπέλλου, αλλά και της τάσης της Αρμάνι Μιλάνο να κατεβάζει αισθητά τον ρυθμό στα παιχνίδια της, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης η επιλογή των Under 150.5 πόντων στο ΣΕΦ, την οποία βρίσκουμε στο 1.88 στη Stoiximan.

Ζάλγκιρις - Ρεάλ Μαδρίτης (20:00): Το Copa del Rey δεν έφερε ευχάριστα για τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία έχασε ακόμη έναν τίτλο από την Μπαρτσελόνα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, γνωρίζοντας δεύτερη ήττα εντός μερικών ημερών από τους μπλαουγκράνα. Με τη μάχη της κορυφής στην EuroLeague να έχει ανάψει για τα καλά μάλιστα, το παιχνίδι της Zalgirio Arena είναι μείζονος σημασίας για την ομάδα του Πάμπλο Λάσο.

Το φαβορί είναι γνωστό και ξεκάθαρο, οπότε αυτό που παρουσιάζει το μεγαλύτερο (στοιχηματικό) ενδιαφέρον είναι η διαφορά, με την οποία η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να περάσει από το γήπεδο της Ζάλγκιρις. Δεδομένης της ανάγκης για μια καλή εμφάνιση και την αίσθηση ανωτερότητας που υφίσταται, η "Βασίλισσα" έχει όλα τα εχέγγυα να συνδυάσει το διπλό με το χάντικαπ των -8.5 πόντων, που προσφέρει στο 1.93 η Stoiximan.

Βιλερμπάν - Άλμπα (22:00): Στο παιχνίδι του α' γύρου, η Βιλερμπάν ήταν ακόμη μία από τις ομάδες που πάλευαν για την οκτάδα. Πλέον έχει χάσει τόσο έδαφος (αλλά και τον Έλι Οκόμπο), που μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο έως αδύνατο να τρυπώσει στις θέσεις που δίνουν το εισιτήριο για την post season. Το ποιος είναι το φαβορί δύσκολο να απαντηθεί, αν κι οι γηπεδούχοι μοιάζουν να είναι ένα βήμα πιο μπροστά. Παρόλ' αυτά, η προσοχή μας εστιάζεται στα ειδικά στοιχήματα που αφορούν σε δύο εκ των πρωταγωνιστών του Τι Τζέι Πάρκερ.

Ο λόγος για τον Κρις Τζόουνς και τον Μάρκος Νάιτ, οι οποίοι τις τελευταίες αγωνιστικές (ελλείψει του Έλι Οκόμπο) σηκώνουν το μεγαλύτερο επιθετικό βάρος για τη γαλλική ομάδα. Εξ ου η προτίμηση στους Over 13.5 πόντους του Κρις Τζόουνς (στο 1.70 στη Stoiximan), αλλά και το Match Combo με Over 13.5 πόντους του Κρις Τζόουνς και Over 9.5 πόντους του Μάρκος Νάιτ, επιλογή που προσφέρεται στο 3.25 από τη Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER STOIXIMAN BET STOIXIMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ