BET CORNER

Προγνωστικά EuroLeague: Νέντοβιτς εναντίον Τζέιμς στο ΟΑΚΑ

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς σε αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για τη EuroLeague
Ο Νεμάνια Νέντοβιτς σε αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ INTIME

Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με τη Μονακό, ο Νεμάνια Νέντοβιτς με τον Μάικ Τζέιμς κι η μάχη του ΟΑΚΑ έχει αρκετές ενδιαφέρουσες στοιχηματικές επιλογές.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Μονακό, αναζητώντας τη δεύτερη σερί εντός έδρας νίκη του, με την προσωπική μονομαχία του Νεμάνια Νέντοβιτς με τον Μάικ Τζέιμς να έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον και να αξίζει προσοχής.

Παναθηναϊκός - Μονακό (21:00): Δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδι για τους πράσινους, με βαθμό δυσκολίας σαφώς μεγαλύτερο σε σχέση με αυτό που προηγήθηκε απέναντι στην Μπασκόνια. Τόσο γιατί η Μονακό είναι ανώτερη έναντι της ομάδας του Νέβεν Σπάχια, όσο κι επειδή τα προβλήματα παραμένουν αρκετά για τον Δημήτρη Πρίφτη, ο οποίος δεν θα έχει τον Ιωάννη Παπαπέτρου στη διάθεσή του. Ξεκάθαρο φαβορί δεν υπάρχει, αυτό είναι το δεδομένο. Η αγωνιστική άνοδος του Παναθηναϊκού δίνει όμως την ελευθερία να επενδύσει κάποιος με μεγαλύτερη σιγουριά στον άσο σε σχέση με τις προηγούμενες εβδομάδες. Κι ας λείπει ο αρχηγός του. Η νίκη του τριφυλλιού πληρώνει στο 1.98 στη Stoiximan λίγες ώρες πριν από την έναρξη της αναμέτρησης του ΟΑΚΑ. Αυτή η επιλογή δεν είναι η μοναδική που έχει βέβαια ενδιαφέρον, αφού αντίστοιχες καλές περιπτώσεις υπάρχουν επίσης στα εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα που προσφέρονται. Ένα από αυτά είναι οι Over 5.5 ασίστ του Μάικ Τζέιμς στο 1.65 αλλά κι οι Over 2.5 εύστοχες βολές του ίδιου παίκτη στο 1.60 στη Stoiximan. Για εκείνους δε, που τους αρέσει να ποντάρουν στις ενισχυμένες αποδόσεις της Stoiximan, υπάρχει το 6.50 για τη νίκη του Παναθηναϊκού σε συνδυασμό με την ανάδειξη του Νεμάνια Νέντοβιτς σε πρώτο σκόρερ. Όχι κι άσχημα...

Ζάλγκιρις - Μακάμπι Τελ Αβίβ (20:00): Οι πράσινοι αναζητούν μια νίκη μετά από αρκετό καιρό, δεδομένου ότι μετρούν εννέα σερί ήττες στη διοργάνωση. Στα "συν" βέβαια προσμετράται η επιστροφή του Ζοφρί Λοβέρν στο rotation, μετά από σχεδόν τετράμηνη απουσία λόγω τραυματισμού. Από την άλλη, η Ζάλγκιρις δεν θα έχει για δεύτερο σερί παιχνίδι τον Τζος Νίμπο λόγω κορονοϊού (δεν έχει ολοκληρώσει ακόμη τη διαδικασία επανένταξης στην αγωνιστική δράση). Την ίδια ώρα, απέναντί τους οι γηπεδούχοι θα βρουν μια γεμάτη γραμμή ψηλών, με τον Άντε Ζίζιτς να είναι σε φόρμα τις τελευταίες εβδομάδες. Η επιλογή από το συγκεκριμένο παιχνίδι αφορά, όπως ενδεχομένως έχετε καταλάβει, τη μάχη της ρακέτας. Εν προκειμένω τον Μάρεκ Μπλάζεβιτς, ο οποίος ναι μεν ήταν διψήφιος στα δύο τελευταία παιχνίδια, από την άλλη όμως θα τα βάλει με μεγάλα κορμιά και μια ομάδα που ξέρει να διαχειρίζεται τέτοιου είδους αντιπάλους. Γι αυτό, κρατάμε τους Under 6.5 πόντους του νεαρού σέντερ της Ζάλγκιρις στο 1.75 στη Stoiximan.

Μπασκόνια - Ζενίτ (21:30): Η εμφάνιση της προηγούμενης εβδομάδας στο ΟΑΚΑ ήταν η πλέον απογοητευτική για την Μπασκόνια τη φετινή σεζόν. Την ίδια ώρα, η Ζενίτ δείχνει σε καλή κατάσταση, έχοντας πλέον εντάξει τον Τάισον Κάρτερ στο rotation. Οι φιλοξενούμενοι έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη βάσει ποιότητας, ρυθμού, φόρμας και... προπονητή, πόσω μάλλον από την στιγμή που η ρωσική ομάδα δείχνει ικανή να κερδίσει μια θέση στην τετράδα της regular season. Το διπλό στο 1.57 από τη Stoiximan είναι η επιλογή από το συγκεκριμένο παιχνίδι, ενώ για όσους δεν φοβούνται το χάντικαπ, ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το διπλό στους -3.5 πόντους στο 1.91, λίγες ώρες πριν από τη μάχη της Fernando Buesa Arena.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER STOIXIMAN BET STOIXIMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ