ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: Με το 2.45 στο Ζάλγκιρις - Ολυμπιακός

Ο Ματ Τόμας στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα
Ο Ματ Τόμας στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα EUROKINISSI

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τους αγώνες Ζάλγκιρις - Ολυμπιακός και Βιλερμπάν - Παναθηναϊκός για την 29η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο Ολυμπιακός με εννιά νίκες στα τελευταία δέκα παιχνίδια του στη EuroLeague έχει θέσει ισχυρές βάσεις για το πλεονέκτημα έδρας εν όψει των πλέι οφ. Απόψε, η ομάδα του κόουτς Μπαρτζώκα θα πάρει μία γεύση από τη Zalgirio Arena, την έδρα που θα διεξαχθεί το φετινό Final Four (20:00 Novasports 4HD, Live από το SPORT24).

Για τους "ερυθρόλευκους" στόχος είναι να επιστρέψουν στο συγκεκριμένο γήπεδο τον επόμενο Μάιο και φυσικά με τη σταθερότητα που επιδεικνύουν φέτος είναι απολύτως φυσιολογικό ότι προσφέρονται τρίτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, πίσω μόνο από τη Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα.

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Ολυμπιακός έκανε το απόλυτο μέσα στο ΣΕΦ με Μπαρτσελόνα και Μπάγερν. Ειδικά, κόντρα στους Βαυαρούς, οι "ερυθρόλευκοι"... ξεσάλωσαν επιθετικά, ευστοχώντας σε 19 τρίποντα!

Απόψε, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Κώστα Σλούκα, ωστόσο ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει φέτος ότι μπορεί να κερδίζει ακόμη και με σοβαρές απουσίες. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν, ότι οι μπουκ δίνουν το διπλό φαβορί στο 1.45, παρά το γεγονός ότι η Ζάλγκιρις έχει πολύ ισχυρό κίνητρο, καθώς παλεύει για την οκτάδα και εντός έδρας είναι ιδιαιτέρως ισχυρή, με ρεκόρ 10-3.

Η ομάδα του Κάζις Μακσβίτις κέρδισε τα δύο βατά ματς με Άλμπα και Βιλερμπάν, την προηγούμενη εβδομάδα, ωστόσο στα δύο τελευταία παιχνίδια, που έδωσε κόντρα σε αντιπάλους πρώτης γραμμής, συνετρίβη με -19 από την Μπαρτσελόνα και με -27 από τη Ρεάλ!

Προγνωστικά EuroLeague

Ο Ολυμπιακός μετράει τρεις διαδοχικές νίκες απέναντι στους πρωταθλητές Λιθουανίας. Στον πρώτο γύρο είχε κερδίσει 90-80 στο άδειο, λόγω τιμωρίας ΣΕΦ. Μαζί με το Over 9,5 του Τόμας Γουόκαπ, το διπλό φτάνει στο 2.45. Ο Αμερικανός γκαρντ έχει σκοράρει διψήφιο αριθμό πόντων στα έξι από τα τελευταία εννιά ματς στη EuroLeague.

Με τον Σλούκα εκτός, δεν αποκλείεται απόψε να παίξει πάνω από 30 λεπτά, όπως για παράδειγμα την Κυριακή, στο παιχνίδι με τον Προμηθέα για τη Stoiximan Basket League. Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι ο Γουόκαπ γνωρίζει πολύ καλά τη Zalgirio Arena, αφού πριν κατηγορήσει το λιμάνι, φόρεσε για μία τριετία τη φανέλα της Ζάλγκιρις.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του, δοκιμάζεται απόψε στη Λιόν, με τη Βιλερμπάν, σε ένα ουσιαστικά αδιάφορο βαθμολογικά ματς, αφού και οι δύο ομάδες δεν διατηρούν ελπίδες πρόκρισης στα πλέι-οφ (22:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24). Ο Χρήστος Σερέλης πανηγύρισε την πρώτη του νίκη ως τεχνικός του Παναθηναϊκού, στη EuroLeague, την περασμένη εβδομάδα, κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα. Οι “πράσινοι” έσπασαν έτσι ένα αρνητικό σερί έξι ηττών στη διοργάνωση.

Ακολούθησε πάντως η ήττα από τον ΠΑΟΚ στο Παλατάκι, για τη Stoiximan Basket League, όπου ο Παναθηναϊκός πλήρωσε τις απουσίες του και ότι δεν παίζει με το πλήρες ρόστερ του. Αντίθετα, απόψε έχουν κανονικά δικαίωμα συμμετοχής οι Μάριους Γκριγκόνις και Ματ Τόμας.

Υπενθυμίζεται, ότι την Κυριακή ακολουθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όπου ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να βάλει στοπ σε ένα σερί 11 ηττών στα αιώνια ντέρμπι. Το πιθανότερο λοιπόν είναι, πως ο κόουτς Σερέλης δεν θα επιβαρύνει απόψε ιδιαίτερα τους παίκτες που έχει στο "ελληνικό" ρόστερ και θα βασιστεί κυρίως στον Γκριγκόνις και τον Τόμας. Ο Αμερικανός σουτέρ μετράει 9,2 πόντους σε πέντε ευρωπαϊκά ματς φέτος, έχοντας σκοράρει 11 με τον Ερυθρό Αστέρα και 13 στο ντεμπούτο του με τη Βαλένθια. Ενδιαφέρον το 2.14 να σημειώσει απόψε, τουλάχιστον 10.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ζάλγκιρις – Ολυμπιακός: 2 & Γουόκαπ Over 9,5 (απόδοση 2.45), 20:00
  • Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός: Τόμας Over 9,5 (απόδοση 2.14), 22:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ