ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: Με την αντίδραση του Ερυθρού Αστέρα και το Over στη Βαλένθια

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ABA LEAGUE J.T.D. / DRAGANA STJEPANOVIC

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις πιο σημαντικές αναμετρήσεις της EuroLeague.

Με τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η ενδέκατη αγωνιστική της EuroLeague. Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι, ο Ερυθρός Αστέρας αντιμετωπίζει την Εφές (21:00 Novasports 4HD, Live από το SPORT24). Οι Σέρβοι δεν έχουν κάνει καθόλου καλό ξεκίνημα στη σεζόν και μετρούν 3 νίκες και 7 ήττες. Στον αντίποδα, η Εφές έχει ισορροπημένο ρεκόρ 5 νίκες και ισάριθμες ήττες. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου προέρχεται από συντριβή εντός έδρας κόντρα στην Μιλάνο με 91-73. Οι Τούρκοι από μυθική ανατροπή και νίκη κόντρα στην Παρτίζαν με 100-96.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό, οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν τον Άνταμ Χάνγκα, ο οποίος απουσιάζει αρκετό διάστημα. Από την άλλη, ο Τσαν έχει σημαντικά προβλήματα. Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ δεν θα παίξουν οι Μπράιαντ, Πλάις, Γουίλις και Ζίζιτς. Οι Τούρκοι πρόσθεσαν τον 28χρονο ψηλό Μάικ Ντάουμ στο ρόστερ τους. Ο Αστέρας δύσκολα θα παρουσιάσει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι τόσο κακό πρόσωπο. Στην έδρα του μπορεί να πάρει τη νίκη, κόντρα σε μία ομάδα που την έχει κερδίσει τις δύο τελευταίες φορές που την αντιμετώπισε στη Σερβία.

Προγνωστικά EuroLeague

Στοιχηματικό ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο ισπανικός "εμφύλιος" ανάμεσα στη Βαλένθια και την Μπασκόνια (21:30 Novasports 5HD, Live από το SPORT24). Οι "νυχτερίδες" δεν βρίσκονται σε καλό φεγγάρι, με 6 ήττες στα τελευταία 8 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Στην EuroLeague προέρχονται από 4 σερί ήττες. Στον αντίποδα, η Μπασκόνια με την έλευση του Ιβάνοβιτς έχει… σουλουπωθεί και στα τέσσερα παιχνίδια που έχει δώσει με τον έμπειρο τεχνικό στον πάγκο μετράει τρεις νίκες.

Η Βαλένθια σκοράρει κατά μέσο όρο 73 πόντους και είναι η λιγότερο παραγωγική ομάδα από τις ισπανικές. Από την άλλη, η Μπασκόνια έχει σαφώς πιο καλά νούμερα, με 81,5 πόντους κατά μέσο όρο. Το line στο Over έχει βγει σχετικά χαμηλά, στους 156,5 πόντους. Ένα όριο, το οποίο έχει επιβεβαιωθεί τις 7 από τις 8 τελευταίες φορές που κοντραρίστηκαν οι δύο ομάδες ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ερυθρός Αστέρας - Εφές: 1 – 2,5 (απόδοση 1.83), 21:00
  • Βαλένθια - Μπασκόνια: Over 156,5 (απόδοση 1.72), 21:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ