ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: Ικανή για το 1.70 η φορμαρισμένη Ζενίτ, βατό το line του Ντέρικ Γουίλιαμς

Ο Φαλ μονομαχεί με τον Γκουντάιτις για το ριμπάουντ στο παιχνίδι Ζενίτ - Ολυμπιακός
Ο Φαλ μονομαχεί με τον Γκουντάιτις για το ριμπάουντ EUROKINISSI SPORTS

Πέντε αναμετρήσεις στο στοιχηματικό πρόγραμμα της EuroLeague απόψε, δίνουν επιλογές η φορμαρισμένη Ζενίτ και ο ανεβασμένος Ντέρικ Γουίλιαμς.

Η Ζενίτ (6-3) υποδέχεται την Αλμπα (3-6) και έχει την ευκαιρία να διευρύνει κι άλλο το νικηφόρο σερί της (18:00 Novasports 5HD, Live από το SPORT24). Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ έχει βρει καλό επιθετικό ρυθμό και προέρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες κόντρα Μπασκόνια, Εφές και Ολυμπιακό σκοράροντας 83, 90 και 84 πόντους αντίστοιχα.

Η Αλμπα αντίθετα, έχασε τα τρία από τελευταία τέσσερα παιχνίδια της και με δεδομένο ότι επιτρέπει στους αντιπάλους της να σουτάρουν με 39,3% από το τρίποντο (χειρότερο ποσοστό στη EuroLeague), μάλλον θα τα βρει σκούρα απέναντι στην τριάδα Λόιντ, Μπάρον και Φράνκαμπ.

Η Ζενίτ στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της ευστόχησε μίνιμουμ σε δέκα τρίποντα και έχει το τέταρτο καλύτερο ποσοστό (37,6%) στη λίγκα. Εντός έδρας σκοράρει κατά μέσο όρο 78,5 πόντους και στα δύο παιχνίδια που έδωσε με την Αλμπα πέρυσι και πρόπερσι στην Αγία Πετρούπολη, πέτυχε 87 και 81 αντίστοιχα.

Λογικά, η φορμαρισμένη Ζενίτ δεν θα έχει πρόβλημα να επιβεβαιώσει τον καθαρό φαβοριτισμό της, με τον άσο να ανεβαίνει από το 1.20 στο 1.70 αν πετύχει και πάνω από 76,5 πόντους, ένα βατό line για τα δεδομένα της ρωσικής ομάδας.

Μακάμπι - Μονακό: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στο Τελ Αβίβ, η Μακάμπι (6-3) υποδέχεται τη Μονακό (5-4) (21:05 Novasports 3HD, Live από το SPORT24). Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου έτρεξε ένα σερί πέντε νικών πριν χάσει οριακά στον πόντο από την ΤΣΣΚΑ, στη Μόσχα την προηγούμενη εβδομάδα με μοιραίο στο φινάλε τον Ντέρικ Γουίλιαμς, ο οποίος ωστόσο τελείωσε το ματς με 20 πόντους.

Από την άλλη, η Μονακό κέρδισε τα τρία από τελευταία τέσσερα παιχνίδια της στη EuroLeague, παρόλα αυτά εκτός έδρας το ρεκόρ της είναι 1-3, μετρώντας τρεις σερί ήττες μετά το διπλό επί της Ούνικς στην παράταση.

Η Μακάμπι σουτάρει άσχημα από το τρίποντο (31,8%) και είναι μόλις 15η στη συγκεκριμένη κατηγορία. Το πιθανότερο λοιπόν είναι ότι θα προσπαθήσει να χτυπήσει με τους Ζίζιτς, Ρέινολντς και Ντέρικ Γουίλιαμς μέσα στη ρακέτα τη Μονακό, η οποία δέχεται τα περισσότερα δίποντα (22,44 ανά ματς) στη διοργάνωση.

Με δεδομένο ότι η Μακάμπι έδωσε παράταση στο προηγούμενο παιχνίδι της στο πρωτάθλημα Ισραήλ, με τον Ρέινολντς να παίζει 35 λεπτά, λογικά το βάρος στη φροντ-λάιν θα σηκώσουν κυρίως οι πιο φρέσκοι Ζίζιτς και Γουίλιαμς.

Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ έχει φέτος 13 πόντους κατά μέσο όρο, ωστόσο στα πέντε πιο παιχνίδια με Παναθηναϊκό, Ζαλγκίρις, Μπαρτσελόνα, Μπασκόνια και ΤΣΣΚΑ ο μέσος όρος του έχει ανέβει στους 16,2. Με βάση τη φόρμα του Γουίλιαμς τον τελευταίο μήνα, το over 11,5 πόντοι στο 1.75 μοιάζει αρκετά βατό.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ζενίτ - Αλμπα: 1 & Over 76,5 η Ζενίτ (απόδοση 1.70), 18:00
  • Μακάμπι - Μονακό: Ντέρικ Γουίλιαμς over 11,5 πόντοι (απόδοση 1.75), 21:05
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ