ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: Η ώρα του Κάνααν, οι ασίστ του Γουόκαπ, Bet Builder σε απόδοση 3.70

Ο Αϊζέια Κάναν
Ο Αϊζέια Κάναν EUROKINISSI SPORTS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση της σημαντικής αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Μονακό, για την 19η αγωνιστική της EuroLeague.

Η επιστροφή του Κάνααν

Ο Αϊζέια Κάνααν είναι βασικότατο γρανάζι του φετινού Ολυμπιακού και δεύτερος σκόρερ του με μέσο όρο 11,9 πόντων και πολύ καλά ποσοστά. Είχε κάνει εντυπωσιακό ξεκίνημα στη EuroLeague και στα 11 πρώτα ματς είχε εννιά με διψήφιο αριθμό πόντων. Κορυφαίες του επιδόσεις ήταν οι 25 που σημείωσε με αντίπαλο τη Ζάλγκιρις και οι 23 κόντρα στην Μπασκόνια.

Αλλά με αφετηρία το παιχνίδι με τη Ρεάλ ο 32χρονος Αμερικανός τρέχει ένα ντεφορμάρισμα, στα τελευταία επτά ματς μόλις σε ένα (κόντρα στη Βιλερμπάν) ξεπέρασε τους 10 πόντους, σημειώνοντας 19 με 7/11 σουτ. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας περιμένει την αφύπνιση του Κάνααν και θα ποντάρουμε και εμείς σε αυτό, ψάχνοντας το ελάχιστο όριο στους πόντους που θα σημειώσει (8,5). Οι Over 8,5 πόντοι του Αιζέια Κάνααν πληρώνουν 1,50.

Βρες εδώ προγνωστικά και αναλύσεις για το ασιατικό χάντικαπ

Ο "σερβιτόρος" Γουόκαπ

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει πλέον περισσότερες λύσεις στην περιφέρεια μετά την προσθήκη του Ναζ Μήτρου-Λονγκ και την επιστροφή από τραυματισμό του Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, έτσι μπορεί να δίνει σημαντικές ανάσες στον Τόμας Γουόκαπ, που είχε φορτωθεί με πολλά λεπτά συμμετοχής. Είναι χαρακτηριστικό πως ως τη 14η αγωνιστική της EuroLeague η μέση συμμετοχή του Γουόκαπ ξεπερνούσε τα 31 λεπτά, στα τελευταία τέσσερα ματς ο δυναμικός γκαρντ είχε ως μεγαλύτερη χρονικά συμμετοχή τα 25 λεπτά που αγωνίστηκε κόντρα στη Βίρτους Μπολόνια.

Εν ολίγοις μπορεί να πάρει με καθαρό μυαλό τις σημαντικές αποφάσεις σε κλειστά παιχνίδια, ο Τόμας Γουόκαπ στο ματς με τη Μονακό μπορεί να προσεγγίσει τον μέσο όρο των 4,4 ασίστ που δίνει στη φετινή διοργάνωση. Πάμε στο ελάχιστο όριο να ξεπεράσει τις 3,5 ασίστ, σε απόδοση 1,65.

Στο σύνολο λοιπόν: Το Bet Builder της νίκης του Ολυμπιακού, των Over 8,5 πόντων του Κάνααν και των Over 3,5 ασίστ του Γουόκαπ, πληρώνει 3.70.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ολυμπιακός – Μονακό: 1 & Κάνααν Over 8,5 πόντοι & Γουόκαπ Over 3,5 ασίστ (απόδοση 3.70), 21:15
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ