ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: Η Εφές πληρώνει τα... σπασμένα της Ρεάλ από το clasico, στο 2.90

EUROLEAGUE 2023-2024 /  -   (  / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2023-2024 / - ( / EUROKINISSI) ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Εφές Αναντολού για τη 19η αγωνιστική της EuroLeague.

Με το παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Εφές Αναντολού ολοκληρώνεται απόψε η 19η αγωνιστική της EuroLeague (21:45 Novasports 4HD, Live από το SPORT24). Η Ρεάλ μπαίνει στην αναμέτρηση ως το απόλυτο φαβορί. Αντίθετα, το σύνολο του Εμρέ Τσαν προέρχεται από πέντε διαδοχικές ήττες και έχει υποχωρήσει στην 15η θέση, απέχοντας τρεις νίκες από την πρώτη δεκάδα και το play-in.

Η Ρεάλ την Τετάρτη έχασε με 83-78 στη Βαρκελώνη από την Μπαρτσελόνα. Αυτή ήταν μόλις η δεύτερη ήττα της φέτος στη φετινή EuroLeague. Το clasico ήταν αμφίρροπο μέχρι το ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου. Σε εκείνο το σημείο όμως, οι μπλαουγκράνα έτρεξαν σερί 12-0 και το 62-62 μετατράπηκε σε 74-62. Από εκεί και πέρα, η Ρεάλ δεν μπόρεσε να πλησιάσει περισσότερο από τους 5 πόντους, με τους γηπεδούχους να ελέγχουν την κατάσταση.

Η ήττα βέβαια από την Μπαρτσελόνα είχε ανεπαίσθητο βαθμολογικό αντίκτυπο για τη Ρεάλ. Οι πρωταθλητές Ευρώπης παραμένουν σταθερά στην πρώτη θέση και ουσιαστικά είναι θέμα χρόνου να τσεκάρουν το πλεονέκτημα έδρας εν όψει των πλέι-οφ. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι η ομάδα του Τσους Ματέο δεν προσφέρεται πλέον στις στοιχηματικές αγορές για την πρωτιά στην κανονική περίοδο, με τους μπουκ να θεωρούν δεδομένο ότι θα κόψει πρώτη το νήμα.

Το χειρότερο αμυντικό rating η Εφές

Σε αντίθεση με ό,τι ισχύει στη Ρεάλ, η κατάσταση στην Εφές μόνο ρόδινη δεν είναι. Μάλιστα, έχουν επανέλθει στο προσκήνιο σενάρια αναφορικά με το μέλλον του Εμρέ Τσαν, ο οποίος νιώθει ξανά την καρέκλα του να τρίζει.

Οι δις πρωταθλητές Ευρώπης έχασαν την Τετάρτη στη Βαλένθια με 93-88 και παρέμειναν καθηλωμένοι στις επτά νίκες, από το διπλό στο Βερολίνο, στις 7 Σεπτεμβρίου. Ο Σέιν Λάρκιν σημείωσε 20 πόντους (6/15 σουτ), ο Ταϊρίκ Τζόουνς πρόσθεσε 15, ωστόσο δεν ήταν αρκετοί για να επιβιώσει η Εφές μέσα στο "Pabellon Fuente De San Luis".

Για ακόμη μία φορά πλήρωσε την ευάλωτη άμυνά της. Είναι χαρακτηριστικό, πως στα τελευταία έξι παιχνίδια στη EuroLeague δέχθηκε σε όλα από 86 πόντους και πάνω! Αποδεκτή αμυντική επίδοση έχει να παρουσιάσει από τη νίκη επί του Παναθηναϊκού AKTOR με 71-68, στις αρχές Δεκεμβρίου, σε ένα ματς που παραδόξως είχε παραταχθεί με σημαντικότατες απουσίες.

Με το χειρότερο αμυντικό rating (123,3 πόντους ανά 100 κατοχές), η Εφές πολύ δύσκολα θα μπορέσει να φρενάρει την πυραυλοκίνητη και... αγριεμένη μετά την ήττα στο clasico Ρεάλ. Υπενθυμίζεται, ότι οι Μαδριλένοι, μετά την πρώτη τους ήττα στη διοργάνωση κόντρα στη Φενέρ, απάντησαν με δύο κολλητά διπλά στο ΣΕΦ και το ΟΑΚΑ! Το πιθανότερο είναι πως και απόψε θα προσπαθήσουν να αντιδράσουν με εμφατικό τρόπο.

Ο άσος με ένα χάντικαπ στους 7,5 πόντους προσφέρεται στο 1.53. Αν ζητήσουμε και το Over 84,5 της Ρεάλ πάμε στο 1.80. Οι μερένγκες στον πρώτο γύρο είχαν συντρίψει την Εφές στην Κωνσταντινούπολη με 103-80 και στα τελευταία τρία ματς εναντίον της σκοράρουν κατά μέσο όρο 95,3 πόντους!

Με το σχετικό ρίσκο, μπορούμε να προσθέσουμε στο Bet Builder και το 12+ πόντους του σούπερ φορμαρισμένου Μάριο Χεζόνια για να εκτοξεύσουμε την απόδοση στο 2.90. Ο Κροάτης φόργουορντ έχει επαληθεύσει το συγκεκριμένο line και στις έξι τελευταίες συμμετοχές του σε επίπεδο EuroLeague, ενώ στα οκτώ πιο πρόσφατα ματς σημειώνει κατά μέσο όρο 15,6 πόντους.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρεάλ - Εφές: 1 -7,5 & Over 84,5 Ρεάλ & Χεζόνια 12+ πόντοι (απόδοση 2.90), 21:45
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ