ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: Για την πρωτιά στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός, στο 1.80

Προγνωστικά EuroLeague: Για την πρωτιά στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός, στο 1.80
ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι με τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται μία νίκη στα τελευταία δύο παιχνίδια της κανονικής περιόδου με Ερυθρό Αστέρα (20:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24) και Μπασκόνια για να εξασφαλίσει την πρώτη θέση και να στρώσει όσο καλύτερα γίνεται το δρόμο του, τόσο στα playoffs, όσο και στο Final Four, εφόσον καταφέρει να προκριθεί.

Η ομάδα του κόουτς Μπαρτζώκα, μετά τη βαριά ήττα από την Παρτίζαν απάντησε με τέσσερις διαδοχικές νίκες σε πρωτάθλημα και EuroLeague. Στη διαβολοβδομάδα που προηγήθηκε, οι Πειραιώτες επικράτησαν στο ΣΕΦ με 81-55 της Βιλερμπάν και με 81-73 του Παναθηναϊκού

Και στα δύο ματς φάνηκε ότι στην παρούσα φάση ο Ολυμπιακός δεν παίζει στα "κόκκινα" και κυρίως δεν έχει την ίδια επιθετική ροή, που μας είχε συνηθίσει το προηγούμενο διάστημα. Με τη Βιλερμπάν για παράδειγμα είχε 6/25 τρίποντα και με τον Παναθηναϊκό 3/17. Ακόμη κι έτσι πάντως κατάφερε να ξεπεράσει τους 80 πόντους και στα δύο παιχνίδια, επιβεβαιώνοντας πως έχει πολλές εναλλακτικές για να επιβληθεί.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Ο Ερυθρός Αστέρας κέρδισε διαδοχικά τη Βαλένθια και τη Βιλερμπάν, όμως τα υπόλοιπα αποτελέσματα δεν τον ευνόησαν και ως εκ τούτου οι ελπίδες του για την οκτάδα εξαντλήθηκαν. Στο αποψινό ματς επομένως, βαθμολογικό κίνητρο έχει μόνο ο Ολυμπιακός και απολύτως φυσιολογικά προσφέρεται φαβορί στο -3,5. Άλλωστε, το σύνολο του κόουτς Μπαρτζώκα χρωστάει και μία απάντηση στον Ερυθρό Αστέρα, καθώς στις τρεις τελευταίες συναντήσεις τους, οι Σέρβοι σημείωσαν ισάριθμες νίκες.

Στο 1.80 το διπλό με -2,5 πόντους για τον Ολυμπιακό, που έχει πετύχει φέτος τις περισσότερες εκτός έδρας νίκες (10) στη διοργάνωση μαζί με τη Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα. Στα υπόψιν και το Over 13,5 σε απόδοση 1.78 για το άθροισμα του Τόμας Γουόκαπ σε πόντους και ασίστ. Το "κομπιούτερ" του Ολυμπιακού υπερέβη με χαρακτηριστική άνεση το συγκεκριμένο όριο στα τελευταία τρία ευρωπαϊκά ματς. Με την Παρτίζαν είχε 8 πόντους και 9 ασίστ, με τη Βιλερμπάν 11 πόντους και 7 ασίστ και με τον Παναθηναϊκό 11 πόντους και 13 ασίστ, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ καριέρας!

Σε combo το διπλό του Ολυμπιακού με -2,5 πόντους μαζί με το Over 13,5 του Γουόκαπ δημιουργεί ένα bet builder σε απόδοση άνω του 2.80.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Ερυθρός – Ολυμπιακός, 20:00

  • 2 -2,5 (απόδοση 1.80)
  • Γουόκαπ Over 13,5 πόντοι & ασίστ (απόδοση 1.78)
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ