ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: Για την έκτη διαδοχική νίκη ο Ολυμπιακός στο 2.00

EUROLEAGUE /  -   (  / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άλμπα στη γερμανική πρωτεύουσα.

Η αυλαία της 24ης αγωνιστικής στη EuroLeague ανοίγει με την αναμέτρηση του Ολυμπιακού στο Βερολίνο, απέναντι στην Άλμπα (21:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24). Οι ερυθρόλευκοι είναι ασφαλώς το φαβορί, δεδομένου ότι έχουμε μία κόντρα ανάμεσα στην πρώτη και την τελευταία ομάδα της διοργάνωσης. Ο Ολυμπιακός προέρχεται από πέντε διαδοχικές νίκες στην Ευρώπη, ενώ η Άλμπα μετράει πέντε σερί ήττες και έχει οριστικά τεθεί νοκ άουτ από τη μάχη για τα πλέι οφ.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι υπάρχει περιθώριο για χαλάρωση. Κάθε παιχνίδι στη EuroLeague κρύβει παγίδες και απαιτείται 100% συγκέντρωση και σοβαρότητα. Άλλωστε, όλοι γνωρίζουν πόσο επικίνδυνη μπορεί να γίνει η Άλμπα στην έδρα της, αν βρει ρυθμό. Για παράδειγμα, τον περασμένο Μάρτιο, οι ερυθρόλευκοι είχαν ηττηθεί στο Βερολίνο με 90-75, για την περσινή regular season.

Ο φετινός Ολυμπιακός βέβαια, είναι πολύ πιο ώριμος και "ψημένος" ως ομάδα. Παρά λοιπόν τις σημαντικές απουσίες του Κώστα Σλούκα και του Άλεκ Πίτερς αναμένεται να επαληθεύσει τον φαβοριτισμό του, κάνοντας ακόμη ένα σημαντικό βήμα για το πλεονέκτημα έδρας.

Το ξερό διπλό προσφέρεται στο 1.40, ωστόσο μαζί με το Over 158,5 φτάνουμε σε αποδόσεις διπλασιασμού. Η Άλμπα παίζει σε υψηλό τέμπο τα παιχνίδια της, έχει το Νο.1 pace (72,6) στη λίγκα και μία όχι τόσο... φανατική άμυνα. Είναι ενδεικτικό ότι στη διπλή αγωνιστική της προηγούμενης εβδομάδας, το σύνολο του Ισραελ Γκονζάλες δέχθηκε 102 πόντους από τη Μονακό και 101 από τη Φενέρμπαχτσε.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στα τελευταία πέντε ευρωπαϊκά ματς, οι πρωταθλητές Γερμανίας δέχονται κατά μέσο όρο 93,6 πόντους. Ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει ότι μπορεί να κερδίζει σε οποιοδήποτε στιλ παιχνιδιού και λογικά απέναντι στον αλέγκρο γερμανικό ρυθμό θα ξεπεράσει τους 80, κάτι δηλαδή που έκανε και στα τρία πιο πρόσφατα διπλά με Φενέρ (93-73), Βίρτους (85-83) και Παναθηναϊκό (95-71). Επίσης, και τα τέσσερα τελευταία ματς των Πειραιωτών απέναντι στην Άλμπα, ανεξαρτήτως έδρας, είχαν σύνολο πόντων πάνω από 160. Υπενθυμίζεται, ότι στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός είχε κερδίσει 86-76.

Σε ατομικό επίπεδο αξίζει το 2.25 στο ενδεχόμενο να γράψει διψήφιο αριθμό πόντων ο Κώστας Παπανικολάου. Ο αρχηγός των νταμπλούχων Ελλάδος σκοράρει 11,8 πόντους κατά μέσο όρο στα πέντε πιο πρόσφατα ματς στη EuroLeague. Στη διαβολοβδομάδα έκανε μία εκπληκτική εμφάνιση στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στη Φενέρ με 21 πόντους (1/2 δίποντα, 3/3 τρίποντα, 10/11 βολές).

Ελλείψει του Πίτερς, ο 33χρονος φόργουορντ αναγκαστικά κάνει... υπερωρίες για να καλύψει και το "4" στα λεπτά που μένει εκτός παρκέ ο Σάσα Βεζένκοβ. Το πιθανότερο λοιπόν είναι, πως θα παίξει ξανά πάνω από τον μέσο όρο του, που είναι τα 24 λεπτά. Σημειώνεται εξάλλου, ότι στον πρώτο γύρο, στο ΣΕΦ, είχε σημειώσει 19 πόντους κόντρα στην Άλμπα με 5/8 δίποντα και 3/5 τρίποντα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Άλμπα – Ολυμπιακός, 21:00

  • 2 & Over 158,5 (απόδοση 2.00)
  • Παπανικολάου Over 9,5 πόντοι (απόδοση 2.25)
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ