ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: Επιστρέφει στο σπίτι του ο Αταμάν, με μνήμες... τελικού ο Ολυμπιακός

Προγνωστικά EuroLeague: Επιστρέφει στο σπίτι του ο Αταμάν, με μνήμες... τελικού ο Ολυμπιακός
ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Μπασκετικό παιχνίδι με δύο δυνατά bets από την πρώτη πράξη της διαβολοβδομάδας της EuroLeague.

Βρισκόμαστε αισίως στη 12η αγωνιστική της EuroLeague, ζόρικες μάχες για τους αιώνιους σε Κωνσταντινούπολη και ΣΕΦ. Σε πρώτο πλάνο η μεγάλη επιστροφή του Αταμάν στο... σπίτι του, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Εφές, έχοντας μομέντουμ, παρά την οριακή ήττα από την Παρτίζαν στο Βελιγράδι. Τέσσερις σερί νίκες μετρούσε προηγουμένως, μπορεί να ξεκινήσει εδώ ένα νέο σερί, κόντρα σε έναν αντίπαλο που θα κατέβει στο γήπεδο με πέντε σημαντικές απουσίες. Φυσικά, στο μείγμα μπαίνει και ο παράγοντας Αταμάν, με τον 57χρονο τεχνικό να επιθυμεί δεδομένα τη νικηφόρα επιστροφή στο μέρος όπου απογειώθηκε προπονητικά.

Από εκεί και πέρα αξίζει μια ματιά του Over πόντων του Ντίνου Μήτογλου. Στο 14,5 το line, ο 27χρονος φόργουορντ/σέντερ πραγματοποιεί χρονιά καριέρας και πατά στους 16,8 πόντους. Κόντρα στην 3η χειρότερη άμυνα της κατηγορίας (87,8 πόντοι παθητικό), που κουβαλά και τρεις σημαντικές απουσίες ψηλών, μπορεί να πιάσει τα γνωστά του νούμερα.

Στο αντίθετο στρατόπεδο, αξίζει μια ματιά το Under 19,5 πόντοι του Σέιν Λάρκιν. Σε φόρμα ο 31χρονος γκαρντ εδώ και τέσσερις αγωνιστικές με 21,5 πόντους, γενικότερα όμως δεν πραγματοποιεί καμιά μυθική σεζόν για τα δεδομένα του και θα αντιμετωπίσει εδώ έναν από τους καλύτερους on-ball αμυντικούς της λίγκας, τον Τζέριαν Γκραντ. Τον τετραπλασιασμό αγγίζουν οι τρεις αυτές επιλογές σε bet builder.

Τη Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται ο Ολυμπιακός την ίδια μέρα, έξι περίπου μήνες μετά τη σκληρή ήττα του στον τελικό της EuroLeague από τη βασίλισσα. Δεδομένα θα υπάρχει ο παράγοντας της εκδίκησης στο μυαλό των παικτών του Μπαρτζώκα, ο σκέτος άσος είναι τίμιος, πώς να κοντράρεις ωστόσο μια Ρεάλ που έχει χάσει μονάχα μια φορά φέτος και δείχνει τόσο πειστικό πρόσωπο;

Προγνωστικά στοιχήματος

Μεγαλύτερο το ενδιαφέρον στο συνολικό όριο πόντων, τσιμπημένο μοιάζει το line του 161,5. Μιλάμε εξάλλου για τις δύο κορυφαίες άμυνες της λίγκας, αμφότερες δέχονται περίπου 76 πόντους ανά αγώνα, υπάρχει όπως αναφέρθηκε ήδη και η παράγοντας της ρεβάνς του τελικού του Μαΐου, επομένως ίσως το ματς να είναι νευρικό και γεμάτο πάθος.

Τύχη έχει και το Over 12,5 πόντοι του Κάνααν. Ο 32χρονος γκαρντ έχει κάνει το ξεπέταγμά του φέτος μετά από μια σεζόν γεμάτη σκαμπανεβάσματα και πατά στους 14 πόντους ανά αγώνα. Στον τελικό μάλιστα με τη Ρεάλ ήταν απολαυστικός με 21 πόντους και θα το δει προσωπικά, καθώς η μη ανάμειξή του στα τελευταία λεπτά του αγώνα, όπου είχε κολλήσει επιθετικά ο Ολυμπιακός, αποτελεί ένα από τα μεγάλα "what if" στο μυαλό των οπαδών των Ερυθρολεύκων. Στο 4.00 παίζουν οι δύο αυτές επιλογές συνδυασμένες.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αναντολού Εφές – Παναθηναϊκός: 2, Μήτογλου Over 14,5 πόντοι & Λάρκιν Under 19,5 πόντοι (απόδοση 4.00), 19:30
  • Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης: Under 161,5 πόντοι & Κάνααν Over 12,5 πόντοι (απόδοση 4,00), 21:15
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ