BET CORNER

Προγνωστικά EuroLeague: Εμπιστοσύνη σε Ολυμπιακό και Σλούκα

Ο Κώστας Σλούκας κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα για τη EuroLeague
Ο Κώστας Σλούκας INTIME

Ο Ολυμπιακός καλείται να κερδίσει τη Βιλερμπάν για να πάρει το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs. Βάσει της φετινής εικόνας, μπορεί να τα καταφέρει.

Όσα έγιναν το βράδυ της Πέμπτης 24 Μαρτίου δίνουν στον Ολυμπιακό το δικαίωμα να "καθαρίσει" με το πλεονέκτημα έδρας, εφόσον επιβληθεί της Βιλερμπάν στο Astroballe. Οι ερυθρόλευκοι είναι ανώτεροι, καλούνται όμως πλέον να το αποδείξουν στην πράξη προκειμένου να έχουν τον πρώτο λόγο για το Final Four.

Βιλερμπάν - Ολυμπιακός (21:00): Η εικόνα στη Salle Gaston Medecin δεν ήταν η δέουσα για τον Ολυμπιακό, ο οποίος όμως ξέρει πως με νίκη στο Astroballe θα έχει το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι το φαβορί, έχει περισσότερη ποιότητα και βάθος, αλλά και τον τρόπο να απαντά μετά από κακές εμφανίσεις. Εξ ου κι η ξεκάθαρη προτίμηση στο διπλό, είτε απλό (1.45 στη Stoiximan) είτε -ακόμη περισσότερο- στο χάντικαπ των -5.5 πόντων (1.90 στη Stoiximan). Από εκεί και πέρα, υπάρχει σειρά από ειδικά στοιχήματα που παρουσιάζουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Όπως αυτό του Over 19.5 σε πόντους και ασίστ για τον Έλι Οκόμπο (στο 1.91 στη Stoiximan) ή αντίστοιχα του Over 16.5 σε πόντους και ασίστ για τον Κώστα Σλούκα (στο 1.80 στη Stoiximan).

Μονακό - Μπασκόνια (20:00): Η εμφάνιση και ο τρόπος με τον οποίο ήρθε η νίκη επί του Ολυμπιακού καταδεικνύουν πόσο έτοιμη είναι η Μονακό για την πρόκριση στα playoffs της EuroLeague. Στο γήπεδό τους άλλωστε, οι παίκτες του Σάσα Ομπράντοβιτς παρουσιάζουν πάντα τον καλύτερο εαυτό τους. Παρά την ανοδική πορεία της Μπασκόνια στις τελευταίες αγωνιστικές, πάνω σε αυτό θα στηριχθούμε. Στη δύναμη της έδρας για τη Μονακό. Πρώτα με την επιλογή του άσου στο χάντικαπ των -5.5 πόντων, κάτι που προσφέρεται στο 1.93 από τη Stoiximan. Όσο για εκείνους που αρέσκονται να κοιτάζουν στα ειδικά; Το Over 27.5 του Μάικ Τζέιμς σε πόντους/ριμπάουντ/ασίστ είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον, ειδικά από την στιγμή που η Stoiximan έχει τη συγκεκριμένη επιλογή στο 1.90.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER STOIXIMAN BET STOIXIMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ