ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: Έχει τους 80+ πόντους η Ρεάλ για το 1.70

Ο Ταβάρες στο Ολυμπιακός - Ρεάλ
Ο Ταβάρες στο Ολυμπιακός - Ρεάλ EUROKINISSI SPORTS

Με προβλήματα τραυματισμών ο Ερυθρός Αστέρας στη Μαδρίτη, ανοίγει το σκορ η Ρεάλ.

Η Ρεάλ (8-2) υποδέχεται στη Μαδρίτη τον Ερυθρό Αστέρα (4-6) σε ένα παιχνίδι (21:45 Novasports 4 HD, Live από το SPORT24) που ο άσος δεν φτάνει κατά μέσο όρο ούτε το 1.10.

Απολύτως φυσιολογικά η Ρεάλ είναι το γκράντε φαβορί στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Οι Μαδριλένοι προέρχονται από τρεις σερί νίκες απέναντι σε Βιλερμπάν, Ζαλγκίρις και Μπάγερν σημειώνοντας 87, 95 και 80 πόντους αντίστοιχα. Προφανώς, η ομάδα του Πάμπλο Λάσο έχει και μεγαλύτερο βάθος και πολύ πιο ποιοτικό ρόστερ έναντι του Ερυθρού Αστέρα, ο οποίος μακριά από το Βελιγράδι δεν παρουσιάζει την ίδια δυναμική και έχει ρεκόρ 1-5.

Οι "ερυθρόλευκοι" πήγαν στη Βιτόρια προερχόμενοι από δύο μεγάλες εντός έδρας νίκες κόντρα σε Παναθηναϊκό και Βιλερμπάν, όμως απέναντι στην Μπασκόνια έχασαν πραγματικά την μπάλα γνωρίζοντας την ήττα με 19 πόντους διαφορά.

Με προβλήματα ο Ερυθρός Αστέρας

ο χειρότερο απ’ όλα βέβαια ήταν ότι τραυματίστηκε στον αστράγαλο ο ηγέτης των Σέρβων, Νίκολα Κάλινιτς (11,3 πόντους) και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για απόψε. Αμφίβολη εξάλλου είναι και η συμμετοχή του πρώτου σκόρερ και "εγκεφάλου" της ομάδας, Νέιτ Γουόλτερς (12 πόντοι), ο οποίος δεν αγωνίστηκε καθόλου απέναντι στους Βάσκους. Και όλα αυτά, ενώ είναι δεδομένη η απουσία του πολύτιμου ψηλού, Λούκα Μίτροβιτς (8,2 πόντοι, 5,4 ριμπάουντ).

Με αυτά τα δεδομένα θα προξενήσει εντύπωση αν η φορμαρισμένη Ρεάλ δεν ανοίξει τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα και για αυτό άλλωστε το βασικό line έχει βγει ψηλά στους 14,5 πόντους. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι ο Ερυθρός Αστέρας επικράτησε της Ρεάλ τις δύο τελευταίες φορές που επισκέφτηκε τη Μαδρίτη, άρα η Ρεάλ έχει κι ένα έξτρα κίνητρο απόψε για να κερδίσει.

Με δεδομένο ότι η "βασίλισσα" σκοράρει 85,8 πόντους κατά μέσο αναμένεται να ξεπεράσει τους 80 και κόντρα στον
"πληγωμένο" Ερυθρό Αστέρα. Στο 1,70 το over 80,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρεάλ - Ερυθρός Αστέρας: Ρεάλ Over 80,5 (απόδοση 1.70), 21:45
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ