ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: Δεν εγκαταλείπει ο Ερυθρός Αστέρας

Προγνωστικά EuroLeague: Δεν εγκαταλείπει ο Ερυθρός Αστέρας
ABA LEAGUE J.T.D / DRAGANA STJEPANOVIC

Ημέρα Ευρωλίγκας η σημερινή με την έναρξη της 29ης αγωνιστικής στο κορυφαίο πρωτάθλημα. Δεσπόζει ο ελληνικός "εμφύλιος" με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό AKTOR, σε ένα παιχνίδι που μπορεί να κρίνει το ποια από τις δύο ομάδες θα πάρουν το πλεονέκτημα έδρας. Ωστόσο, η αγωνιστική δεν έχει μόνο το ελληνικό ντέρμπι, αλλά και άλλα σημαντικά παιχνίδια.

Το ματς που θα αναλύσουμε είναι αυτό ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Βελιγράδι. Οι Σέρβοι, δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, αφού μετρούν τέσσερις σερί ήττες και φαίνεται πως η πρόκριση στα play in είναι αρκετά δύσκολη.

Όσον αφορά στο κομμάτι των απουσιών, εκτός δράσης είναι οι Τεόντοσιτς και Τόπιτς. Θυμίζουμε, πως στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων, στον α' γύρο, ο Ερυθρός Αστέρας είχε επικρατήσει με 98-92.

Εδώ θα βρεις δωρεάν και ψαγμένα προγνωστικά μπάσκετ.

Σε ικανοποιητική κατάσταση η Μακάμπι, η οποία κερδίζει εννιά σερί παιχνίδια, σε Ευρωλίγκα και Ισραήλ. Όταν μία ομάδα πετυχαίνει τα θετικά αποτελέσματα κερδίζει ηρεμία και γεμίζει αυτοπεποίθηση. Έχει ρεκόρ 15-13 και η λογική λέει πως θα είναι στα play-in. Εκτός δράσης ο Σόρκιν, που ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

Στα αρνητικά για τη Μακάμπι η παράδοση, η οποία μετράει επτά διαδοχικές ήττες στο Βελιγράδι κόντρα στον Αστέρα. Ο Ερυθρός Αστέρας μπορεί να μην έχει επί της ουσίας το κίνητρο, αλλά βγάζει στην έδρα του εγωισμό. Λόγω κυρίως της παρουσίας των οπαδών του.

Η Μακάμπι δεν είναι εύκολο να επιβάλει το ρυθμό της απέναντι στο συμπαγές και σκληρό σύνολο του Σφαιρόπουλου. Δίνουμε τύχη στον Ερυθρό Αστέρα. Η τιμή του άσου παίζεται στο 1.85 και είναι αποδεκτή.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ερυθρός Αστέρας - Μακάμπι Τελ Αβίβ: 1 (απόδοση 1.85), 20:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ