ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: Combo 1.88 στο Βελιγράδι

Ο Σιλντς σε αγώνα της Αρμάνι Μιλάνο
Ο Σιλντς σε αγώνα της Αρμάνι Μιλάνο PHOTO CREDITS: OLIMPIA MILANO

Η τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας στην EuroLeague είναι προ των πυλών με αρκετές ομάδες να έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον και μεγάλο κίνητρο, αφού μάχονται για την κατάταξή τους.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR με νίκη απέναντι στην Άλμπα θα είναι δεύτερος, αλλά δεν είναι η μοναδική ομάδα που καίγεται. Εμείς θα ασχοληθούμε με το ζευγάρι, Μακάμπι – Μιλάνο, το οποίο έχει ενδιαφέρον για τους φιλοξενούμενους.

Μέχρι και την περασμένη αγωνιστική η Μακάμπι Τελ Αβίβ είχε ελπίδες για να προλάβει την έκτη θέση. Μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα στο φινάλε είναι οριστικό ότι θα τερματίσει στην έβδομη, χωρίς να κινδυνεύει να πέσει πιο κάτω. Το μόνο ενδιαφέρον της αυτή την αγωνιστική, είναι το ποιος θα κερδίσει από το Βίρτους – Μπασκόνια, αφού θα αντιμετωπίσει τον νικητή στα play-in. Μία απουσία αναμένεται να έχει ο Όντεντ Κάτας, αυτή του τραυματία Ντι Μπαρτολομέο. Θυμίζουμε πως οι Ισραηλινοί δίνουν τα εντός έδρας παιχνίδια τους στο Βελιγράδι, χωρίς παρουσία θεατώ.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Η Ολίμπια Μιλάνο στον αντίποδα προέρχεται από σπουδαία εντός έδρας νίκη κόντρα στην Βίρτους με 90-75. Έφτασε έτσι τις τρεις στα τελευταία τέσσερα ματς στην διοργάνωση. Δεδομένα, η ιταλική ομάδα για να προκριθεί στα play-in, χρειάζεται οπωσδόποτε τη νίκη και ταυτόχρονα ήττες τόσο της Εφές αλλά και της Παρτίζαν. Έργο αρκετά δύσκολο, αλλά όσο υπάρχουν μαθηματικές πιθανότητες, η ομάδα του Ετόρε Μεσίνα ελπίζει. Δύο απουσίες θα έχει η Μιλάνο στο must win παιχνίδι στο Βελιγράδι. Στα πιτς έχουν μείνει οι Μπαρόν και Χολ.

Για το συγκεκριμένο παιχνίδι θα επιλέξουμε ένα combo σε απόδοση 1.88. Η ομάδα του Ετόρε Μεσίνα έχει θεωρητικό κίνητρο και απέναντι σε μία αδιάφορη Μακάμπι μπορεί να φανεί τουλάχιστον ανταγωνιστική. Πάμε με το διπλό με 10,5 πόντους. Αυτό θα το συνδυάσουμε με το να σκοράρει ο Σιλντς τουλάχιστον 13 πόντους. O Δανός φόργουορντ αγωνίζεται κατά μέσο όρο 30 λεπτά και στα 3 από τα τελευταία 6 παιχνίδια έχει σκοράρει πάνω από 15 πόντους.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Μακάμπι - Μιλάνο: 2 + 10,5 & Σιλντς 13+ πόντοι: (απόδοση 1.88), 21:05

TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ