ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroBasket: Ο Αγραβάνης, ο Παπαπέτρου και οι ασίστ

Προγνωστικά EuroBasket: Ο Αγραβάνης, ο Παπαπέτρου και οι ασίστ
INTIME

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα της Ελλάδας με τη Μεγάλη Βρετανία για την τρίτη αγωνιστική στη φάση των ομίλων του EuroBasket.

Η Ελλάδα κέρδισε τα δύο ντέρμπι με Κροατία και Ιταλία και ουσιαστικά αγκάλιασε την πρώτη θέση του ομίλου. Βέβαια, στο EuroBasket κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο και οποιαδήποτε στιγμή χαλάρωσης ή εφησυχασμού μπορεί να είναι η αφορμή για απρόσμενα αποτελέσματα, όπως για παράδειγμα οι κυριακάτικες ήττες της Ισπανίας, της Σλοβενίας και της Τουρκίας.

Ελλάδα - Μεγάλη Βρετανία: Προγνωστικά και Ανάλυση

Κακά τα ψέματα βέβαια, η Μεγάλη Βρετανία είναι ίσως η χειρότερη ποιοτικά ομάδα του τουρνουά και η Ελλάδα μπορεί να την κερδίσει ακόμη και με τους παίκτες που έκοψε ο Δημήτρης Ιτούδης από την αποστολή (18:00 ERT1, Live από το SPORT24).

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι το αποψινό παιχνίδι είναι για την εθνική μας αγγαρεία. Το ακριβώς αντίθετο. Μπορεί να εξελιχθεί σε ένα εξαιρετικό τεστ για τους παίκτες του δεύτερου ροτέισον.

Μία τέτοια περίπτωση είναι για παράδειγμα ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο οποίος έχασε μέρος της προετοιμασίας λόγω τραυματισμού και ακόμη δεν έχει βρει το ρυθμό του, σημειώνοντας μόλις τρεις πόντους στα πρώτα δύο ματς.

Η αναμέτρηση με τους Βρετανούς είναι μία εξαιρετική ευκαιρία, προκειμένου ο 28χρονος φόργουορντ να πατήσει πιο γερά, να βρει την αυτοπεποίθησή του και το χέρι του. Πάνω σε αυτή τη λογική μπορούμε να κυνηγήσουμε το διψήφιο αριθμό πόντων από τον πρώην άσο του Παναθηναϊκού σε τιμές άνω του 2.00.

Από εκεί και πέρα, μοιάζει αρκετά μικρό το line των 19,5 πόντων για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος έχει 26 κατά μέσο όρο στα δύο πρώτα ματς της διοργάνωσης, ωστόσο υπάρχει η αίσθηση ότι ο κόουτς Ιτούδης δεν θα χρειαστεί για πολλή ώρα απόψε στο παρκέ των άσο των Μπακς.

Ευκαιρία επομένως, να βγει μπροστά ξανά ο Δημήτρης Αγραβάνης, ο οποίος τόσο με την Κροατία, όσο και με την Ιταλία αποδείχθηκε εξαιρετικά χρήσιμος με τη μαχητικότητα, το πάθος και την αποφασιστικότητά του. Ο 27χρονος φόργουορντ έπαιξε πάνω από 23 λεπτά στα πρώτα δύο ματς, χρόνος που έχει κερδίσει με το σπαθί του. Στο 1.80 να γράψει για τρίτο σερί παιχνίδι διψήφιο αριθμό πόντων ο Αγραβάνης.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Σε ό,τι αφορά στην αγορά του νικητή, το χάντικαπ των 24,5 πόντων είναι πολύ μεγάλο για να γίνει σοβαρή κουβέντα. Προφανώς εξαρτάται από τις διαθέσεις της Ελλάδας το εύρος της διαφοράς, ωστόσο για την εθνική μας, πρωτεύον στην αποψινή αναμέτρηση είναι να πάρουν ανάσες οι παίκτες που επιβαρύνθηκαν περισσότερο με Ιταλία και Κροατία και να αρχίσουν να αποκτούν ρυθμό, αυτοί που προέρχονται από τραυματισμό.

Προτιμότερο λοιπόν να στραφούμε σε κάποιο ειδικό και συγκεκριμένα στο Over 17,5 ασίστ της Ελλάδας στο 1.70. Η εθνική μας μοίρασε 14 με την Ιταλία και 17 με την Κροατία, ωστόσο απόψε έχει έναν σαφώς πιο βατό αντίπαλο, ο οποίος στα πρώτα δύο παιχνίδια με Ουκρανία και Κροατία δέχθηκε πάνω από 85 πόντους. Υπενθυμίζεται εξάλλου, ότι η Ελλάδα, στο ντεμπούτο του Δημήτρη Ιτούδη, τον περασμένο Ιούνιο, είχε κερδίσει τη Μεγάλη Βρετανία για τα προκριματικά του ΜundoBasket 93-71 με 21 ασίστ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ελλάδα – Μεγάλη Βρετανία: Ελλάδα Over 17,5 ασίστ (απόδοση 1.70), 18:00
  • Ελλάδα – Μεγάλη Βρετανία: Παπαπέτρου 10+ πόντοι (απόδοση 2.05), 18:00
  • Ελλάδα – Μεγάλη Βρετανία: Αγραβάνης 10+ πόντοι (απόδοση 1.80), 18:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ