ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά Euro U21: Άρεσε στην πρεμιέρα η Ισπανία, ρισκάρει η Πορτογαλία

Οι παίκτες της Ισπανίας πανηγυρίζουν στο παιχνίδι με τη Ρουμανία για το Euro U21 2023
Οι παίκτες της Ισπανίας πανηγυρίζουν στο παιχνίδι με τη Ρουμανία για το Euro U21 2023 © 2023 ANDREEA ALEXANDRU/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τα παιχνίδια Ισπανία - Κροατία και Πορτογαλία - Ολλανδία στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Euro U21.

Με τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων συνεχίζεται απόψε η τελική φάση του Euro U21 στα γήπεδα της Γεωργίας και της Ρουμανίας.

Στον δεύτερο όμιλο, η Ισπανία ήταν επιβλητική στην πρεμιέρα της με την οικοδέσποινα Ρουμανία. Κέρδισε με 3-0 μέσα στο Βουκουρέστι κυριαρχώντας απόλυτα. Είναι χαρακτηριστικό ότι είχε 79% κατοχή (!), 25 τελικές, ενώ τα κόρνερ ήταν 9-1.

Η "ρόχα" είναι ασφαλώς από τις πιο ποιοτικές ομάδες στη διοργάνωση και δικαίως προσφέρεται δεύτερο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου στο 5.50, πίσω μόνο από τη Γαλλία. Είναι χαρακτηριστικό πως κόντρα στη Ρουμανία ξεκίνησαν στη μεσοεπιθετική τριάδα οι Ρόντρι (Μπέτις), Σανσέτ (Αθλέτικ Μπιλμπάο) και Σέρχιο Γκόμες (Μάντσεστερ Σίτι), με τον Αμπελ Ρουίθ (Μπράγκα) να βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης. Εν ολίγοις έμειναν εκτός 11αδας παίκτες όπως ο Καμέγιο (Ράγιο Βαγιεκάνο), ο Μπαρενετσέα (Σοσιεδάδ), ο Βέιγκα (Θέλτα), ο Γκιγιαμόν (Βαλένθια) και ο Ρικέλμε (Χιρόνα).

Στον αντίποδα, η Κροατία απογοήτευσε στο πρώτο της παιχνίδι. Έχασε με 2-0 από την Ουκρανία και πλέον οι ελπίδες της για πρόκριση μειώθηκαν αισθητά, δεδομένου ότι απόψε παίζει με το φαβορί του ομίλου.

Ο άσος έχει λογικά τον πρώτο λόγο και απολύτως φυσιολογικά διορθώθηκε (21:45 ERT3, Live από το SPORT24). Από τα αρχικά 1.60-1.65 έχει πέσει πλέον κατά μέσο όρο στο 1.40. Μαζί πάντως με το anytime του Αμπελ Ρουίθ μπορεί να ξεπεράσει ακόμη και το 2.90.

Ο 23χρονος άσος της Μπράγκα θα μπορούσε να σκοράρει και στην πρεμιέρα, ωστόσο αστόχησε σε κενή εστία από το ύψος της μικρής περιοχής, στην πιο κραυγαλέα ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου. Πιθανότατα, απόψε ο κάπτεν της Ισπανίας θα πάρει το αίμα του πίσω. Άλλωστε, προέρχεται από εξαιρετική σεζόν, με οκτώ γκολ στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, ενώ υπενθυμίζεται ότι είχε σκοράρει επτά φορές με το εθνόσημο, κατά τη διάρκεια της προκριματικής φάσης.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στον πρώτο όμιλο, μετά τα όσα συνέβησαν την πρώτη αγωνιστική, πολύ μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνει η αναμέτρηση της Πορτογαλίας του Τιάγκο Ντάντας (ΠΑΟΚ) με την Ολλανδία στην Τιφλίδα (21:45 ERT3, Live από το SPORT24).

Η Πορτογαλία, η οποία θεωρείται από τα φαβορί της διοργάνωσης, έχασε στην πρεμιέρα με 2-0 από την οικοδέσποινα Γεωργία, παρά το γεγονός ότι είχε την υπεροχή (64-36 κατοχή, 17-4 τελικές). Πλήρωσε ωστόσο, ένα ατομικό λάθος του στόπερ Τόμας Αραούχο και μία κακή αντίδραση σε ένα κόρνερ.

Μετά την ήττα από τη Γεωργία, το σύνολο του Ρούι Ζόρζε βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και είναι υποχρεωμένο απόψε να παίξει για τη νίκη. Υπενθυμίζεται, ότι από κάθε γκρουπ προκρίνονται στα προημιτελικά οι πρώτες δύο ομάδες.

Στον αντίποδα, η Ολλανδία έμεινε στο 0-0 στο γειτονικό ντέρμπι με το Βέλγιο σε μία αναμέτρηση με δύο αναγνώσεις. Στο πρώτο μέρος οι οράνιε ήταν ανώτεροι, είχαν δοκάρι και μπορούσαν να προηγηθούν. Στο δεύτερο μέρος όμως πιο κοντά στην επικράτηση έφτασαν οι "κόκκινοι διάβολοι". Στο τέλος, η Ολλανδία χρωστάει το βαθμό κυρίως στον γκολκίπερ Φερμπρούχεν (Αντερλεχτ), ο οποίος απέκρουσε δύο κλασικά τετ α τετ!

Με δεδομένο ότι η Πορτογαλία θα ρισκάρει απόψε, καθώς θα προσπαθήσει να ρεφάρει την ήττα σοκ από τη Γεωργία, μπορούμε να στραφούμε στο combo Goal/Goal & Over 2,5 σε απόδοση άνω του 2.10. Άλλωστε, τόσο οι Ιβηρες, όσο και η Ολλανδία είναι δύο γκρουπ που παίζουν στρωτό και επιθετικό ποδόσφαιρο, επομένως αν μπει ένα γρήγορο γκολ, τότε υπάρχει σοβαρή πιθανότητα το ματς να ανοίξει. Στις τελευταίες τέσσερις συναντήσεις τους σε επίπεδο U21 επιβεβαίωσαν σε όλες το Goal/Goal και στις τρεις το Over 2,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Πορτογαλία – Ολλανδία: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 2.15), 19:00
  • Ισπανία – Κροατία: 1 & Αμπελ Ρουίθ (απόδοση 2.92), 21:45
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ