BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Euro: Μπορεί να σκοράρει η Εθνική στη Γαλλία

Ο Μπακασέτας με τον Πέλκα πανηγυρίζουν το γκολ κόντρα στην Ιρλανδία
Ο Μπακασέτας με τον Πέλκα πανηγυρίζουν το γκολ κόντρα στην Ιρλανδία INTIME

Η ανάλυση του BetMarket.gr για το αποψινό παιχνίδι της Εθνικής ομάδας.

Η Γαλλία ήταν εξ αρχής το φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο, όμως απ’ ότι φαίνεται θα τα καταφέρει ακόμη πιο εύκολα από το αναμενόμενο. Έως τώρα μετρά τρεις συνεχόμενες νίκες, χωρίς να δεχθεί γκολ και έχοντας σκοράρει οκτώ τέρματα. Επιπλέον, κέρδισε εύκολα με 4-0 την ανταγωνίστρια της για την πρώτη θέση, Ολλανδία

Συνολικά οι Γάλλοι δεν αποτελούν ομάδα που θέλει να έχει την μπάλα στα πόδια της, καθώς επιλέγουν να επιτίθενται γρήγορα και προσπαθούν άμεσα να μεταφέρουν την μπάλα στην επίθεση, γεγονός που για την ώρα φαίνεται να τους βγαίνει. Όσον αφορά στο αμυντικό κομμάτι, μπορεί να έχει κρατήσει το μηδέν στα τρία τελευταία παιχνίδια της, όμως με αντίπαλο την Ολλανδία δέχθηκε 1.69 xGoals και κόντρα στην Ιρλανδία είχε ως MVP τον Μενιάν.

Η εθνική μας ομάδα εξελίσσεται σε ένα σύνολο που δημιουργεί αρκετές ευκαιρίες, παίζει επιθετικά και χτίζει μια καλή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα. Κόντρα στην Ιρλανδία κατάφερε να έχει 1.60 xGoals, ενώ νωρίτερα στο φιλικό με τη Λιθουανία δημιούργησε 30 ευκαιρίες για γκολ.

Μπορεί να είναι μεγάλο το ρίσκο, όμως φαίνεται πως η Ελλάδα θα προσπαθήσει να κοιτάξει στα μάτια τους Γάλλους (21:45 ALPHA/Novasports Prime, Live από το SPORT24). Η ομάδα του Ντεσάμπ δεν χρειάζεται συστάσεις και ειδικά επιθετικά αποτελεί φόβητρο για κάθε αντίπαλο, με τον Εμπαπέ να αποτελεί τη μεγαλύτερη πηγή κινδύνου. Από την άλλη, το σύνολο του Πογιέτ έχει δείξει εξαιρετικά σημάδια στη δημιουργία φάσεων και αρχίζει να χτίζει μια καλή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα. Συνολικά περιμένουμε ένα παιχνίδι με αρκετές φάσεις, καθώς οι δύο ομάδες έχουν επιθετικές διαθέσεις κι έτσι στα προγνωστικά ενδιαφέρον υπάρχει στο Goal/Goal, που προσφέρεται σε απόδοση 2.25.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γαλλία-Ελλάδα: G/G (απόδοση 2.25), 21:45

Αναλύσεις και έξυπνα προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα παιχνίδια των προκριματικών του Euro 2024 στο BetMarket.gr

TAGS BETMARKET TIPS XGOALS BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ