BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Euro: Η ανωτερότητα της Δανίας και ο Έρικσεν

Ο Κρίστιαν Έρικσεν πανηγυρίζει γκολ στο Δανία - Ολλανδία
Ο Κρίστιαν Έρικσεν πανηγυρίζει γκολ στο Δανία - Ολλανδία 2022 AP PHOTO/PETER DEJONG

Η ανάλυση και τα ειδικά στοιχήματα του BetMarket.gr από την αναμέτρηση της Σλοβενίας με την Δανία για το Euro 2024.

Η 3η ημέρα του Euro 2024 είναι γεγονός και ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η αναμέτρηση της Σλοβενίας με την Δανία. Οι άτυπα γηπεδούχοι στάθηκαν άτυχοι στην κλήρωση, μιας και θα βρουν απέναντι τους ισχυρές ομάδες, με αποτέλεσμα να είναι το απόλυτο αουτσάιντερ. Κρατάμε συνολικά πως η Σλοβενία αντιμετωπίζει την διοργάνωση με ενθουσιασμό και κανείς δεν νιώθει… αδύναμος, αν και στα φιλικά προετοιμασίας δέχθηκε γκολ σε όλα τα ματς.

Η Δανία θέλει να πραγματοποιήσει μία πορεία ανάλογη του Euro 2020, όταν και έφτασε μέχρι τα ημιτελικά. Έχει ένα αρκετά ποιοτικό ρόστερ, ενώ στα θετικά είναι το γεγονός ότι έχει τον ίδιο προπονητή εδώ και μια τετραετία, έχοντας την απαραίτητη χημεία. Κρατάμε σαν στοιχείο πως οι Δανοί χτίζουν το πλάνο τους αρκετά πάνω στον αντίπαλο και τις αδυναμίες του.

Η Δανία έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, μιας και είναι πιο ποιοτικό σύνολο και με περισσότερες εμπειρίες σε τέτοιο επίπεδο. Το διπλό προσφέρεται σε απόδοση 1.79.

Προγνωστικά στοιχήματος

Όσον αφορά την τακτική προσέγγιση των ομάδων, η Σλοβενία ψάχνει την άμεση μεταφορά της μπάλας προς την επίθεση, στοχεύοντας είτε στην πλάτη της άμυνας είτε στα πλάγια. Αμυντικά, η γραμμή εμπλοκής θα είναι σχετικά χαμηλά, ενώ σε οργανωμένη άμυνα είναι πιθανό να δούμε μέχρι και διπλή ζώνη. Η Δανία επιτίθεται μαζικά με το δημιουργικό κομμάτι να στηρίζεται αρκετά στα πόδια του Έρικσεν, ο οποίος εκτελεί και τις στημένες φάσεις. Πάνω του θα είναι το δεύτερο σημείο μας, μιας και ο εμπειρότερος παίκτης των Σκανδιναβών λαμβάνει τη μπάλα από την άμυνα, συμμετέχει ενεργά στην ανάπτυξη, αλλά και στις επιθέσεις, ενώ αποτελεί σχεδόν πάντα μια επιλογή για τους συμπαίκτες του. Υπάρχει λοιπόν αξία στην επιλογή να έχει ο Έρικσεν 62+ πάσες στο παιχνίδι, σε απόδοση 1.85.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΕΠΠ – 16/6, 19:00 – Σλοβενία – Δανία: 2 (Απόδοση: 1,79)
  • ΕΠΠ – 16/6, 19:00 – Σλοβενία – Δανία: Έρικσεν 62+ πάσες (Απόδοση: 1,85)

Το Euro 2024 παίζει στο BetMarket.gr! Καθημερινές στοιχηματικές προτάσεις, ειδικά στοιχήματα, Euro 2024 πρόγραμμα και κάθε πληροφορία για τη διοργάνωση με τη σφραγίδα του BetMarket.gr!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EURO ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ