BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Euro 2024: Μακροχρόνια στοιχήματα

FILE - Belgium's Romelu Lukaku celebrates after scoring his sides third goal during the Euro 2024 group F qualifying soccer match between Belgium and Azerbaijan in Brussels, Sunday, Nov. 19, 2023. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert, File)
FILE - Belgium's Romelu Lukaku celebrates after scoring his sides third goal during the Euro 2024 group F qualifying soccer match between Belgium and Azerbaijan in Brussels, Sunday, Nov. 19, 2023. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert, File) @2023 GEERT VANDEN WIJNGAERT/AP IMAGES

Είδαμε τα προκριματικά, είδαμε τα φιλικά, οπότε ήρθε η ώρα και για τα πρώτα μακροχρόνια στοιχήματα του EURO 2024.

Φυσικά, στο Betmarket δουλεύουμε εδώ και βδομάδες τις αναλύσεις μας για το EURO 2024 και μέχρι στιγμής έχουμε παρουσιάσει αρκετές ενδιαφέρουσες πληροφορίες, όπως τις EURO 2024 διασταυρώσεις και το EURO 2024 πρόγραμμα.

EURO 2024: Μακροχρόνια στοιχήματα

Νικήτρια Γερμανία

Η Γερμανία φέτος έχει πολλά πλεονεκτήματα και είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του EURO 2024. Σίγουρα το πρώτο είναι η έδρα, γεγονός που σίγουρα την ευνοεί.

Επιπλέον, έχει ισχυρό ρόστερ, με αρκετή ποιότητα και συνδυάζει ταλέντο και εμπειρία. Η επιστροφή του Κρόος αποτελεί βαρόμετρα και ενισχύει την ομάδα τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά. Ακόμη, το γεγονός πως δεν αγωνίστηκε σε προκριματικά της έδωσε την ευχέρεια να δουλέψει πιο ουσιαστικά.

Επομένως, αξίζει ένα ποντάρισμα στο να κατακτήσει το τρόπαιο, επιλογή που προσφέρεται σε απόδοση 6.50.

Πρώτος σκόρερ Βελγίου: Λουκάκου

Συνέχεια στα ειδικά στοιχήματα παικτών. Το Βέλγιο είναι μία από τις καλές ομάδες τις διοργάνωσης και διαθέτει ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ. Ένας εκ των κορυφαίων παίκτες της είναι αναμφίβολα ο Ρομέλου Λουκάκου, ο οποίος αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης. Τη φετινή σεζόν ήταν καλός και σκόραρε 21 γκολ με τη φανέλα της Ρόμα, ενώ με το εθνόσημο έχει εξαιρετικά νούμερα, καθώς μετρά 83 γκολ σε 114 συμμετοχές.

Επομένως, οι πιθανότητες να είναι ο Λουκάκου ο πρώτος σκόρερ του Βελγίου είναι πολλές και η συγκεκριμένη επιλογή προσφέρεται σε απόδοση 2.00.

Συνολικά γκολ Σερβίας στον όμιλο: Over 3.5

Παραμένουμε σε ειδικά στοιχήματα, όμως πάμε στα ομαδικά.

Οι Σέρβοι διαθέτουν εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές μεσοεπιθετικά και φαίνεται πως θα είναι άκρως απειλητικοί. Στην κορυφή της επίθεσης υπάρχουν οι Βλάοβιτς, Μίτροβιτς και Γιόβιτς, ενώ πιο πίσω είναι επικίνδυνος τόσο ο Τάντιτς, όσο και ο Σάμαρτζιτς. Από άποψη μονάδων λοιπόν, η ποιότητα δεν είναι αμφισβητήσιμη, όμως θα πρέπει να υπάρξει και χημεία. Για να προκριθεί πάντως από τον όμιλο, θα πρέπει να παρουσιάσει καλό πρόσωπο και να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες της.

Το να σκοράρει η Σερβία Over 3.5 γκολ στον όμιλο είναι σε απόδοση 2.05.

Έρικσεν 1+ ασίστ

Κορυφαίος παίκτης της Δανίας, όσο βρίσκεται στην αποστολή, θα είναι ο Κρίστιαν Έρικσεν. Από τα πόδια του η πλειοψηφία των δημιουργιών της ομάδας, ενώ αυτός είναι και ο εκτελεστής των στημένων φάσεων. Με την Εθνική του ομάδα μετρά 130 συμμετοχές κι έχει καταφέρει να μοιράσει 31 ασίστ. Όσον αφορά την πρόσφατη φόρμα του, στο παιχνίδι με τη Σουηδία είχε ένα γκολ και μία ασίστ, ενώ κόντρα στα Νησιά Φερόε είχε δώσει ασίστ.

Στο EURO 2024 αναμένεται να διατηρήσει τον δημιουργικό ρόλο του στην ομάδα και το ζητούμενο στοιχηματικά είναι να έχει o Έρικσεν 1+ ασίστ στο τουρνουά, επιλογή που είναι σε απόδοση 1.75.

Καλύτερο γκολ στη διοργάνωση: Κριστιάνο Ρονάλντο

Φινάλε με Fun Bet.

Είναι το τελευταίο EURO του Κριστιάνο Ρονάλντο, οπότε αναμένεται να δώσει ό,τι έχει και δεν έχει. Είναι παίκτης των μεγάλων διοργανώσεων και αποτελεί τον ηγέτη της Εθνικής του ομάδας. Ένας βασικός στόχος του CR7, στην καριέρα του, είναι η υστεροφημία. Πλέον στα 39 του, είναι δύσκολο να πιάσει τους αριθμούς των προηγούμενων μεγάλων διοργανώσεων που συμμετείχε, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να εντυπωσιάσει και να μας δημιουργήσει μνήμες, καθώς οι εμπνεύσεις του συχνά μας έχουν αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Έχει ενδιαφέρον λοιπόν να εξετάσουμε την επιλογή να πετύχει ο Ρονάλντο το καλύτερο γκολ στη διοργάνωση, επιλογή που προσφέρεται σε απόδοση 26.00.

EURO 2024 - Betmarket επιλογές

  • Νικητής: Γερμανία, σε απόδοση 6.50
  • Πρώτο σκόρερ Βελγίου: Λουκάκου, σε απόδοση 2.00
  • Γκολ Σερβίας στον Όμιλο: Over 3,5, σε απόδοση 2.06
  • Ασίστ Έρικσεν στην διοργάνωση: 1+, σε απόδοση 1.75
  • Καλύτερο γκολ Euro 2024: Ρονάλντο, σε απόδοση 26.00
TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ