CHARLIE BETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός οδηγούν στο 2.22 στο ντέρμπι αιωνίων

SUPERLEAGUE 2022-2023 /  -  (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2022-2023 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται η 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Δεσπόζει το ντέρμπι αιωνίων στο Φάληρο μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Ο Τσάρλυ αναλύει τα δεδομένα των αναμετρήσεων του Σαββάτου και καταλήγει σε στοιχηματικές επιλογές.

(Σάββατο 17:30) ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης

Η ΑΕΚ ηττήθηκε στην Τούμπα σε ένα παιχνίδι που δεν βρέθηκε στην καλύτερη του ημέρα ο Αθανασιάδης. Ο γκολκίπερ της Ένωσης θα μπορούσε να αντιδράσει καλύτερα στο πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ, ενώ φέρει ευθύνη και στο δεύτερο, όπου δίστασε να βγει από την εστία του.

Υπάρχει μία δικαιολογημένη συζήτηση, που σιγά σιγά παίρνει μορφή γκρίνιας, για την καθυστέρηση που δείχνει ο Αλμέιδα να επαναφέρει στη βασική ενδεκάδα τους Ελίασον και Γκατσίνοβιτς, μετά τον τραυματισμό τους. Σε κάθε περίπτωση, η ΑΕΚ έχει την ευκαιρία να κερδίσει έδαφος αυτή την αγωνιστική. Αν ο Παναθηναϊκός δεν περάσει με διπλό από το "Καραϊσκάκης", θα είναι στο χέρι της η επιστροφή στην πρώτη θέση, αν πάρει και τους τρεις βαθμούς στο Περιστέρι.

Οι 13 από τις 16 νίκες της ΑΕΚ φέτος, έχουν έρθει με μεγαλύτερη διαφορά από ένα τέρμα. Ο Αστέρας δεν έχει κίνητρο και βρίσκεται σε μία διαδικασία να φτιάξει την ομάδα για την επόμενη χρονιά. Η διοίκηση έχει ζητήσει από τον Άκη Μάντζιο, να δοκιμάσει νέους παίκτες. Ο άσος με ασιατικό χάντικαπ 1,5 στο 1.60, καθώς κινείται πτωτικά.

Τιμωρημένοι οι Μουκουντί (18/1), Σιμάνσκι (20/1), φρέσκια απώλεια ο Φαν Βέερτ (9/4). Σταθερά λείπουν Φερνάντες (4/0), Μοχαμάντι (10/0). Επιστρέφει ο Βίντα (18/1).

Ο Μάντζιος δεν υπολογίζει λόγω τιμωρίας τον στόπερ Καστάνιο (22/1) και τον μεσοεπιθετικό Σίτο (17/2). Εξέτισε ο μπακ/χαφ Γκαρντάφσκι (18/1), επιστρέφει ο εξτρέμ Μπαρτόλο (15/1). Εκτός αποστολής ο Ρεγκίς (19/3) με ίωση. Εκτός επίσης Ντομίνγκεθ (9/0) και Μπενίτο (13/1).

Σάββατο (19:00) ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ

Τεράστια νίκη για τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, σε ένα ματς που ήταν υποχρεωμένος να παίξει μόνο για το τρίποντο. Σε οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα ήταν εκτός τίτλου. Παρότι λοιπόν, ήταν με την πλάτη στον τοίχο, κατάφερε να κερδίσει.

Χρειάστηκε να είναι πιο αποτελεσματικός και σίγουρα πιο τυχερός, συγκριτικά με προηγούμενα παιχνίδια του. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο -7 από την πρώτη θέση και παίζει ένα επικίνδυνο ματς. Στα Γιάννινα ηττήθηκε η ΑΕΚ, έχασε δύο βαθμούς ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός κέρδισε στις καθυστερήσεις με πέναλτι.

Η ομάδα του Θανάση Στάικου, μόνο αυτήν την οριακή ήττα από τους πράσινους έχει υποστεί στον δεύτερο γύρο: 2-7-1 το ρεκόρ της! Για τον ΠΑΟΚ πάντως το παιχνίδι είναι χωρίς περιθώριο λάθους. Αν δεν κερδίσει, πετάει την νίκη που πήρε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Το διπλό είναι στα όρια, ακόμη και κάτω από το 1.50. Κατά τη γνώμη μου είναι χαμηλό, το παιχνίδι έχει σημαντικό βαθμό δυσκολίας, καλύτερα να πάμε πάσο.

Εκτός για τους γηπεδούχους είναι ο μεσοεπιθετικός Τζίμας (20/0, δανεικός από τον ΠΑΟΚ). Πάντα εκτός ο εξτρέμ Παμλίδης (21/2) και ο μπακ/χαφ Κιάκος (8/0), μάλλον επιστρέφει μετά από καιρό ο εξτρέμ Ροσέρο (14/2) και ο αμυντικός χαφ Ροσέρο (14/2). Νοκ άουτ ο στόπερ Παντελάκης (21/0).

Σημαντική η τιμωρία του γκολκίπερ Κοτάρσκι (22 συμ.), δεν εμπνέει εμπιστοσύνη ο Ζίβκοβιτς. Μακροχρόνια λείπουν οι Βιεϊρίνια (10/0), Κούρτιτς (10/3). Επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων ο Ελ Καντουρί (11/0) και θέτει υποψηφιότητα για την αποστολή, μετά από απουσία δύο μηνών! Απώλεια της τελευταίας στιγμές ο αρχισκόρερ Ολιβέιρα (23/7). Επιστρέφει ο Μπίσεσβαρ (17/0).

(Σάββατο 20:30) Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Ντέρμπι αιωνίων το Σάββατο, με τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται στο +5 από τον Ολυμπιακό. Με τρεις κολλητές νίκες, οι πράσινοι ξεπέρασαν την αγωνιστική τους κρίση και πήραν ξανά κεφάλι στη βαθμολογία. Μετά το σπουδαίο διπλό στο "Βικελίδης" επί του Άρη, ήρθε η πιο γεμάτη επιθετικά εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο δεύτερο γύρο απέναντι στο Βόλο.

Ο Ολυμπιακός στο δεύτερο γύρο τρέχει ένα ρεκόρ 7-3-0, το οποίο του έδωσε το δικαίωμα να μειώσει τη διαφορά του από τον Παναθηναϊκό, που είχε βρεθεί στο +12 με τη λήξη του πρώτου μισού. Επιθετικά, ο Ολυμπιακός είναι η πιο εύκολη ομάδα στην δημιουργία καθαρής ευκαιρίας όταν έχει την κατοχή. Στο β' γύρο σκοράρει 2,6 τέρματα ανά παιχνίδι!

Όταν όμως χάνει την μπάλα, η ομάδα του Μίτσελ δέχεται εύκολα φάσεις. Βλέπετε δεν υπάρχουν οι κατάλληλες αμυντικές καλύψεις και ο τερματοφύλακας δέχεται έντονη πίεση. Στο ντέρμπι, ο Ολυμπιακός θα κερδίσει εύκολα, αν το παιχνίδι έχει την ίδια μορφή που είχε αυτό του α' γύρου στη Λεωφόρο, ή ακόμα και αυτό που έδωσε ο Παναθηναϊκός στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αν δηλαδή οι ερυθρόλευκοι πάρουν την μπάλα και κάνουν επιθέσεις με εύκολη κατοχή, τότε θα έχουν τον πρώτο λόγο,

Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς θα πρέπει να είναι επιθετική, καθώς όταν ο αντίπαλος του Ολυμπιακού επιτίθεται, συνήθως οι ερυθρόλευκοι βραχυκυκλώνουν. Αυτή η πραγματικότητα οδηγεί στο Goal/Goal, στο 2.22 στον μέσο όρο των εταιριών, έχει τσιμπήσει ελάχιστα προς τα πάνω.

Ξεπέρασε τον τραυματισμό του ο Παπασταθόπουλος (17/1), νοκ άουτ ο Γκάρι Ροντρίγκες (16/2) και ο Ρέτσος (5/0), επανέρχεται ο Χάμες (17/5), εξέτισε ο Εμβιλά (21/0).

Επιστρέφει ο Μάγκνουσον (13/1) στην αποστολή που έχει να παίξει καιρό και λογικά θα δει το ντέρμπι από τον πάγκο. Κανονικά μέσα και ο Κλεϊνσχέισλερ (3/1). Εκτός ο Βέρμπιτς (19/2), που υπέστη θλάση και θα λείψει 15 ημέρες.

TAGS CHARLIE BETS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ