BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Ελλάδα: Τριάδα απόδοσης 7.00 στη Stoiximan Super League

Ο Λιβάι Γκαρσία πανηγυρίζει
Ο Λιβάι Γκαρσία πανηγυρίζει INTIME

Οι αναλύσεις και προτάσεις του BetMarket.gr για τη σημερινή αγωνιστική στα playoffs της Stoiximan Super League.

Η μάχη του τίτλου καλά κρατεί στη Stoiximan Super League, με την αγωνιστική δράση να συνεχίζεται σε αμείωτους ρυθμούς… ψάχνοντας τον ικανότερο να φτάσει έως το τέλος.

Ο Παναθηναϊκός σε δεύτερο σερί εντός έδρας, μετά το 0-0 με την ΑΕΚ, υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Εκτός για τον φιλοξενούμενο εκτός οι Ίνγκασον (34/3), Σάστρε (30/1), Αουγκούστο (34/5) και Τάισον (17/2). Οι απουσίες κάνουν ευάλωτο τον ΠΑΟΚ ανασταλτικά, η ομάδα έχει χάσει την αμυντική σταθερότητα και πλέον δέχεται γκολ συχνά.

Λογικά θα δούμε γκολ και στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, με την τάση όμως του Παναθηναϊκού στα χαμηλά σκορ να φέρνει μια… ισορροπία, που στοιχηματικά μεταφράζεται στο 2-3 γκολ σε απόδοση 1.97.

Η ΑΕΚ στο εντός με τον Ολυμπιακός, εκτός από τον συνολικό χαρακτήρα του ντέρμπι, αντιμετωπίζει την ομάδα που στην ουσία της στερεί το προβάδισμα στην ισοβαθμία με τον Παναθηναϊκό. Στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας, ο Ολυμπιακός έσπασε το αήττητο της OPAP Arena και έστειλε την ΑΕΚ στη δεύτερη θέση.

Άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη δεν υπάρχει κι έτσι το πλάνο του Αλμέιδα αναμένεται να είναι αρκετά επιθετικό, όπως συνηθίζεται, ενώ ίσως χρειαστεί να ρισκάρει αρκετά για να καταφέρει το τρίποντο. Το θέμα είναι πως τη δεδομένη χρονική στιγμή υπάρχει και ο παράγοντας κούραση, καθώς πριν λίγες μέρες έπαιξε ένα ντέρμπι κορυφής, στο οποίο είχε περίπου επτά παίκτες με αδιαθεσία.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η απουσία του Πασχαλάκη ίσως κάνει ευκολότερο το γκολ στην ΑΕΚ. Από την άλλη ο Ολυμπιακός επιθετικά έχει βρει μια σταθερότητα, ενώ ψάχνει αποτελέσματα που θα κάνουν πιο γλυκό το φινάλε στη σεζόν. Πιθανό να ψάξει και αυτός να βγάλει στο γήπεδο τα ποιοτικά στοιχεία της μεσοεπιθετικής του γραμμής, με το Goal/Goal σε απόδοση 1.94.

Το πρόγραμμα της ημέρας κλείνει το αδιάφορο Άρης - Βόλος. Οι γηπεδούχοι διαθέτουν ένα αρκετά πιο ποιοτικό σύνολο, ενώ παίζουν ακόμη με όρεξη, σε αντίθεση με τον Βόλο που απλώς περιμένει να τελειώσει το πρωτάθλημα. Ο άσος με -1,5 ασιατικό χάντικαπ σε απόδοση 1.90.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: 2-3 γκολ (απόδοση 1.97), 20:00
  • ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Goal/Goal (απόδοση 1.94), 20:00
  • Άρης - Βόλος: 1 με -1,5 χάντικαπ (απόδοση 1.90), 20:00

Aναλύσεις και έξυπνα προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις και Φόρμουλα 1 καθημερινά στο BetMarket.gr

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ