BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Ελλάδα: Το παιχνίδι του Αλμέιδα δίνει απόδοση 3.00 στην ΑΕΚ

Ο Αλμέιδα στην αναμέτρηση ανάμεσα στον ΟΦΗ και την ΑΕΚ
Ο Αλμέιδα στην αναμέτρηση ανάμεσα στον ΟΦΗ και την ΑΕΚ INTIME

Το BetMarket.gr αναλύει την κατάσταση στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League και προτείνει μακροχρόνιο στοίχημα τριπλασιασμού.

Η διακοπή για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων είναι πάντα μια καλή ευκαιρία για να συζητήσουμε για μακροχρόνια στοιχήματα. Το ενδιαφέρον στρέφεται στη Stoiximan Super League, όπου έχουμε την τύχη να παρακολουθούμε ένα συγκλονιστικό, ανταγωνιστικό και αμφίρροπο πρωτάθλημα.

Αυτή τη στιγμή οι διεκδικητές είναι τέσσερις και κοιτώντας τα υπέρ και τα κατά όλων, δεν υπάρχει ο ένας που να διεκδικεί τον τίτλο του “καλύτερου”. Μια ομάδα που τη βλέπεις και λες, “τους έχει, αυτή θα το πάρει”.

Αυτό συμπεραίνουμε κοιτώντας και τις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών, στις οποίες απουσιάζει το όποιο προβλεπτικό κομμάτι. Το σετ αποδόσεων είναι κατανεμημένο ακριβώς όπως η βαθμολογία.

Ητοι, η ΑΕΚ πέρασε 1η στις αποδόσεις κατάκτησης της Stoiximan Super League όταν προσπέρασε τον Παναθηναϊκό και οι πράσινοι είναι ξανά το νούμερο 1 φαβορί αφού ανέκτησαν τη θέση τους στην κορυφή.

Ισως, στοιχηματικά, πιο υποτιμημένη απόδοση να είναι το 5.00 που πληρώνει ο ΠΑΟΚ για να βρεθεί στις δύο πρώτες θέσεις. Απόδοση που θα… εξαφανιστεί αν ο Δικέφαλος κερδίσει την ΑΕΚ στην Τούμπα την προσεχή αγωνιστική, αφού θα την έχει πιάσει στους 60 βαθμούς.

Βασική επιλογή όμως της σημερινής στήλης έρχεται από την ΑΕΚ. Ο τρόπος που ήρθε η ήττα από τον Ολυμπιακό έκανε την ΑΕΚ να πάει πιο μαζεμένη στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Σαφώς βοήθησε και η προσέγγιση του Γιοβάνοβιτς για να δούμε ματς δίχως πολλές φάσεις. Και η ΑΕΚ όμως δεν είχε την ίδια επιθετικότητα που έδειξε σε άλλα σημεία της σεζόν.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η εκτίμηση του BetMarket.gr είναι πως αυτό δεν θα συνεχιστεί από πλευράς Αλμέιδα, με τον Αργεντινό να επαναφέρει τον τρόπο παιχνιδιού που έφερε την ΑΕΚ σε αυτή τη θέση μέσα στη σεζόν. Δηλαδή ένα παιχνίδι με μεγαλύτερη ένταση, αυξημένη πίεση και θέληση να φτάσει στο γκολ.

Κάτι που πρακτικά μπορεί να οδηγήσει και σε παιχνίδια υψηλότερου σκορ την Ενωση. Τόσο από πλευράς δικού της σκοραρίσματος, όσο και σε θέμα παθητικού. Εκεί όπου υπάρχει πεδίο στοιχηματικής κουβέντας, με το over 8,5 γκολ παθητικό για την ΑΕΚ στο αρκετά υψηλό 3.00!

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΑΕΚ - Παθητικό Γκολ - Υπολογίζονται μόνο οι αγώνες των playoffs(Over/Under): Οver 8,5 (3.00)

Στοιχηματική ανάλυση για όλα τα παιχνίδια των Play Off και Play out προγνωστικά στοιχήματος Super League 2 και Γ’ Εθνική καθημερινά στο BetMarket.gr.

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ