FRIDAY SECRETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Ματς που μπορεί να... αλλάξει τη σεζόν για τον ΠΑΣ

Ο Πέδρο Κοντέ
Ο Πέδρο Κοντέ EUROKINISSI SPORTS

Η δράση στη Stoiximan Super League συνεχίζεται με αμείωτο το ενδιαφέρον. Ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα των αγώνων του Σαββάτου και καταλήγει σε πονταρίσματα.

Λαμία - Κηφισιά ( 17:30)

Κακή εμφάνιση και εντός έδρας ήττα από τον Πανσερραϊκό για τη Λαμία, αποτέλεσμα που την έφερε στο -5 από την πρώτη εξάδα. Στα τελευταία ματς έχει νικήσει μόνο τον Ολυμπιακό, θέλει να βρει ξανά ρυθμό και να μαζέψει βαθμούς. Πήρε χρόνο συμμετοχής ο Καρλίτος, λογικά θα μπορέσει να βοηθήσει περισσότερο αυτή την αγωνιστική, ιδιαίτερα προβλήματα δεν υπάρχουν, ο Σαντάνα (χαφ) συνεχίζει εκτός.

Παλεύει σε κάθε ματς η Κηφισιά, το έκανε κόντρα στον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα, δεν πήρε κάτι από την αναμέτρηση, προσπάθησε να ανατρέψει την κατάσταση κόντρα στον ΟΦΗ για το Κύπελλο Ελλάδας betsson, ούτε εκεί τα κατάφερε και αποκλείστηκε. Παραμένει ουραγός, όλα τα ματς είναι “τελικοί” δεν έχει τιμωρημένους ο Νίλσεν. Νοκ άουτ Κρίστινσον και Μποτία, όπως και Πρίτσας - Παπασάββας.

Η Λαμία δύσκολα θα έχει νέες απώλειες στην έδρα της, μπορεί να εκμεταλλευτεί την κούραση της Κηφισιάς και να επιστρέψει στις νίκες. Μικρή άνοδος για τον άσο.

ΠΑΣ Γιάννινα - Πανσερραϊκός (19:00)

Το ματς στην Τούμπα δεν ήταν από αυτά που υπολόγιζε για βαθμολογική συγκομιδή ο Μιχάλης Γρηγορίου, η ήττα ήρθε φυσιολογικά, τώρα όμως υπάρχει η κομβικότατη αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, μια νίκη μπορεί να αλλάξει την ψυχολογία της ομάδας, να γυρίσει εντελώς το κλίμα. Εξέτισαν και επιστρέφουν οι Τσαούσης και Τζίμας, έτοιμος είναι και ο φορ Παμλίδης.

Τεράστιας σημασίας το διπλό στη Λαμία για τον Πανσερραϊκό, η ομάδα... ξεκόλλησε βαθμολογικά, δημιούργησε ξανά μια απόσταση από τις τελευταίες θέσεις. Ακολούθησε η πρώτη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, η εντός έδρας ήττα με 4-0 ουσιαστικά σήμανε και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια της διοργάνωσης, ο Πάμπλο Γκαρσία φρέσκαρε την ομάδα του.

Το έχουν... σημαδέψει αυτό το ματς στον ΠΑΣ στην προσπάθεια να μείνουν στην κατηγορία, τεράστιο το κίνητρο, ο άσος μπορεί να επιβεβαιωθεί. Μικρή άνοδος στην τιμή του.

ΟΦΗ - Παναιτωλικός (20:00)

Ψάχνει την πρώτη νίκη ο ΟΦΗ από τη στιγμή που ανέλαβε την ομάδα ο Πέπε Μελ, ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις από τον Ατρόμητο, παραμένει 11 αγωνιστικές χωρίς τρίποντο. Δεν ήταν πειστικός μεσοβδόμαδα στην Καισαριανή κόντρα στην Κηφισιά για το Κύπελλο, κρατάει μόνο την πρόκριση. Ζητείται ένα... ξέσπασμα για τους Κρητικούς, υπάρχει πίεση για το αποτέλεσμα, εκτίει ο δημιουργικός χαφ Μπάκιτς.

Λείπει η σταθερότητα από τον Παναιτωλικό, βαρύ το εντός έδρας 0-4 από τον Άρη, παραμένει στα χαμηλά της βαθμολογίας, την ίδια ώρα που στο Κύπελλο συνεχίζει στα προημιτελικά και μάλιστα θα αντιμετωπίσει κι εκεί τον ΟΦΗ, πρώτο ματς την Τρίτη, στο ίδιο γήπεδο. Δυσκολεύεται πολύ μακριά από το Αγρίνιο, παραμένει τραυματίας ο στόπερ Οικονόμου, τιμωρημένος ο Μπαλντασάρα (μέσος). Απώλεια της τελετυαίας στιγμής ο στόπερ Μλάντεν. Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν και μεσοβδόμαδα για το Κύπελλο.

Ίσως ήρθε η στιγμή να επιστρέψει στις νίκες ο ΟΦΗ, ο Παναιτωλικός χάνει την δύναμή του όταν φεύγει από την έδρα του, ο άσος είναι το σημείο που επιλέγουμε. Μικρή άνοδος στη νίκη των γηπεδούχων..

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λαμία - Κηφισιά: 1 (απόδοση 2.10), 17:30
  • ΠΑΣ Γιάννινα - Πανσερραϊκός: 1 (απόδοση 2.30), 19:00
  • ΟΦΗ - Παναιτωλικός: 1 (απόδοση 1.98), 20:00
TAGS FRIDAY SECRETS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ