FRIDAY SECRETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Το αποτέλεσμα της Τούμπας επηρεάζει όλο το πρωτάθλημα

Μονομαχία του Κώστα Φορτούνη με τον Ζοάν Σάστρε
Μονομαχία του Κώστα Φορτούνη με τον Ζοάν Σάστρε PHOTO CREDITS: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Συνεχίζεται η δράση στη Stoiximan Super League με την 23η αγωνιστική να παίρνει σειρά. Δεσπόζει η μεγάλη μάχη ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός. Ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα της αγωνιστικής και καταλήγει σε πονταρίσματα.

Το ντέρμπι της Τούμπας είναι τεράστιας σημασίας όχι μόνο για τους δύο άμεσα εμπλεκόμενους, αλλά για όλο το πρωτάθλημα! Ο ΠΑΟΚ παίζει την διατήρηση της πρωτιάς, σε μια στιγμή που κλονίστηκε η αυτοπεποίθηση της ομάδας, ο Ολυμπιακός -του Μεντιλίμπαρ πλέον- που προέρχεται από την σπουδαία νίκη επί της Φερεντσβάρος, παίζει ίσως το πιο κρίσιμο... χαρτί για να μπει δυνατά στην διεκδίκηση του τίτλου και αυτό μπορεί να συμβεί μόνο με διπλό. Παναθηναϊκός και ΑΕΚ που παραμονεύουν έχουν βατό πρόγραμμα, ο ΟΦΗ ψάχνει νέο ξεκίνημα με τον Τραϊανό Δέλλα στην άκρη του πάγκου.

Ατρόμητος - Άρης (Σάββατο 19:30)

Πάει με ψυχολογία στο Περιστέρι ο Άρης

Είναι προφανές το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Ατρόμητος, μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson και τα δεδομένα στο πρωτάθλημα, η ομάδα δεν μπορεί να έχει κάποιο... λαμπερό στόχο, παρά μόνο το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην τελική βαθμολογία. Μετράει 4 συνεχόμενες ήττες, ψάχνει αντίδραση, προσπαθεί να αντιστρέψει το κλίμα. Είναι κομβικός για όλη τη λειτουργία ο στόπερ Ασεβέδο, ο οποίος προσπαθεί να επιστρέψει.

Την έκανε τη δουλειά ο Άρης στο Αγρίνιο, νίκησε 1-0 τον Παναιτωλικό στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου και έκανε καθοριστικό βήμα πρόκρισης. Ξεκίνησε άσχημα, αλλά στη συνέχεια μπόρεσε και πήρε τη νίκη που του δίνει τεράστιο προβάδισμα. Στο πρωτάθλημα παίζει συντηρητικά, λογικά θα δούμε ίδια εικόνα και τώρα, τιμωρημένος είναι ο δεξιός μπακ, Οντουμπάντζο, τραυματίες οι Φαμπιάνο (στόπερ) και Ζουλς (χαφ).

Περίεργο ματς, πιο επιβαρυμένος ο Άρης λόγω Κυπέλλου, αλλά με ψυχολογία, σε κακή κατάσταση οι γηπεδούχοι, επιλέγουμε 2-3 γκολ.

Παναθηναϊκός - Λαμία (Σάββατο 20:30)

Ένα τεράστιο φαβορί, αλλά και μια καλή ομάδα που σκοράρει

Η πιο μεγάλη νίκη στην εποχή Τερίμ είναι γεγονός για τον Παναθηναϊκό, το 1-0 στην Τούμπα για τον ημιτελικό του Κυπέλλου, δίνει τεράστιο αβαντάζ ενόψει της ρεβάνς, η οποία θα γίνει άμεσα, την προσεχή Τετάρτη στη Λεωφόρο. Αρνητικό στοιχείο, η αποβολή του Μπακασέτα, ο οποίος χάνει τα δύο ματς που ακολουθούν. Εκτός μάχης παραμένουν και οι Ιωαννίδης και Τζούρισιτς.

Νίκη... κλειδί πέτυχε η Λαμία κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, πέρασε αυτή στην 6η θέση και το... φωνάζει πως θέλει να βρεθεί στην διαδικασία των πλέι οφ. Έφθασε τις 4 συνεχόμενες επιτυχίες η ομάδα του Βόκολου, παίζει επιθετικά, δημιουργεί φάσεις, ρισκάρει, είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος δίχως αμφιβολία. Εκτίει ποινή ο μπακ Αμαράλ, διαθέσιμοι όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές.

Ξεκάθαρο φαβορί οι πράσινοι, χαμηλός ο άσος, αξίζει το ρίσκο στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Βόλος - ΠΑΣ Γιάννινα (Κυριακή 15:30)

Οριακές καταστάσεις στο Πανθεσσαλικο

Είναι δύσκολη η κατάσταση στον Βόλο, η ομάδα παραμένει πολύ κοντά στην επικίνδυνη ζώνη, αδυνατεί να πάρει... ανάσα, την ίδια στιγμή που ο Αχιλλέας Μπέος κατηγορείται για ρατσιστική συμπεριφορά στον ποδοσφαιριστή της Κηφισιάς, Τετέι. Πήρε μεταγραφή για την Τράκτορ του Ιράν ο εξαιρετικός εξτρέμ, Μίλος Ντέλετιτς, τιμωρημένος είναι ο αμυντικός Ασλανίδης.

Παραμένει η πίεση στον ΠΑΣ Γιάννινα, ούτε η εντός έδρας ισοπαλία με τον Άρη βοήθησε ιδιαίτερα να φτιάξει η ψυχολογία της ομάδας του Μιχάλη Γρηγορίου, οι νίκες είναι αυτές που μπορούν να αλλάξουν δραστικά την κατάσταση. Τεράστια η ανάγκη για διπλό στο Πανθεσσαλικό, δεν υπάρχουν τιμωρίες ή σημαντικά προβλήματα τραυματισμών.

Υπάρχει... πρέπει και στα δύο στρατόπεδα, είναι πιθανό να δούμε ανοιχτό ματς μπορούν να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

ΑΕΚ - Κηφισιά (Κυριακή 19:00)

Με το πόδι στο γκάζι η ΑΕΚ

Άγγιξε την τεράστια νίκη η ΑΕΚ στην Τούμπα, ισοφαρίστηκε στο φινάλε, παραμένει στο -2 από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αλλά είναι γεγονός πως βρίσκεται στην καλύτερη φετινή κατάσταση και πιέζει για την... ανατροπή. Έχει πολλούς παίκτες σε φόρμα ο Αλμέιδα, θα εκτίσει τιμωρία ο ηγέτης της άμυνας, Βίντα, παραμένει τραυματίας ο Σιμάνσκι, έτοιμοι είναι οι Μουκουντί και Άμραμπατ.

Έπαιξε για ένα ολόκληρο ημίχρονο με παίκτη παραπάνω η Κηφισιά κόντρα στον Βόλο, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει το τρίποντο που είχε τόσο μεγάλη ανάγκη. Δύσκολη η αποστολή στην ΟPAP Arena, το γνωρίζουν άπαντες εκ των προτέρων, η προσπάθεια θα γίνει και όπου βγει. Το θετικό για τον Κώστα Μπράτσο, είναι η επιστροφή των Οζέγκοβιτς, Ματέους Σάντος και Βαφέα, οι οποίοι εξέτισαν.

Το ματς εξαρτάται από την ΑΕΚ, αν οι παίκτες του Αλμέιδα βρεθούν σε καλή μέρα, μπορούν να το πάρουν και άνετα, παίζουμε 1 & over 3,5 στο 2.25

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός(Κυριακή 20:30)

Κρίσιμο ντέρμπι για δύο επιβαρυμένες ομάδες

Σε μια πολύ κρίσιμη καμπή της σεζόν ο ΠΑΟΚ δείχνει να κάνει... κοιλιά, με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα έσωσε την παρτίδα στο φινάλε, με τον Παναθηναϊκό για τον ημιτελικό του Κυπέλλου έχασε 1-0 στην Τούμπα, ο Λουτσέσκου σε αυτό το ματς έκανε αρκετές αλλαγές, εκ του αποτελέσματος δεν δικαιώθηκε. Προφανώς και τώρα υπάρχει μεγαλύτερη πίεση για το αποτέλεσμα, εκτίει ο Τάισον, λογικά θα είναι έτοιμος ο Κωνσταντέλιας.

Πρεμιέρα με το δεξί για τον Μεντιλίμπαρ στον πάγκο του Ολυμπιακού, σημαντικό βήμα πρόκρισης για τους “16” του Conference League, μετά το εντός έδρας 1-0 κόντρα στην Φερεντσβάρος. Ο Βάσκος προπονητής έχει ξεκάθαρο πλάνο, η ομάδα του πιέζει ψηλά, μειώνει τους κινδύνους στο ανασταλτικό κομμάτι. Τραυματίας είναι ο Ζέλσον Μαρτίνς, λογικά θα πάρουν ανάσες κάποιοι παίκτες που επιβαρύνθηκαν την Πέμπτη.

Οι δύο ομάδες είχαν ζητήσει αναβολή, το αίτημα απορρίφθηκε, η κούραση θα παίξει ρόλο, επιλέγουμε 2-3 γκολ.

ΟΦΗ - Πανσερραϊκός (Δευτέρα 17:30)

Με Δέλλα στον πάγκο ο ΟΦΗ

Ήταν αναμενόμενο, έγινε πράξη, ο ΟΦΗ προχώρησε σε νέα αλλαγή προπονητή, στη θέση του Πέπε Μελ συνεχίζει ο Τραϊανός Δέλλας, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της επόμενης σεζόν, δείγμα και της εμπιστοσύνης στο πρόσωπό του από τη διοίκηση. Θα υπάρξει συστράτευση και από τον κόσμο στη νέα τάξη πραγμάτων, εκτίει ο μέσος Μεγιάδο, επιστρέφουν οι Τοράλ και Λαμπρόπουλος.

Μπήκε νωθρά ο Πανσερραϊκός στο ματς με τον Παναθηναϊκό, βρέθηκε να... κυνηγάει στο σκορ από νωρίς, παρουσίασε μια βελτίωση στην επανάληψη, αλλά χωρίς αντίκρισμα. Υπάρχει βαθμολογική άνεση τη δεδομένη στιγμή και αυτό πάντα φέρνει χαλάρωση στις τάξεις των ποδοσφαιριστών. Επιστρέφουν οι Δεληγιαννίδης και Πηλέας, έχει αρκετές επιλογές ο Πάμπλο Γκαρσία.

Ντεμπούτο Δέλλα, επιστροφή του κόσμου στο Γεντί Κουλέ, άνετος βαθμολογικά Πανσερραϊκός, ο άσος έχει καλές πιθανότητες επιβεβαίωσης.

Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός (Δευτέρα 18:00)

Μπορούν να μείνουν ικανοποιημένοι και οι δύο

Η ήττα στη Λαμία απομάκρυνε τον Αστέρα από τις θέσεις των playoffs, ο στόχος είναι προφανής, να επιστρέψει σε αυτές και άμεσα, το πρόγραμμα βοηθάει. Υπάρχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της ομάδας του Ράσταβατς και αυτό στοιχίζει, το τελευταίο διάστημα εκμεταλλεύεται την έδρα του, έχει δύο σερί νίκες στο Θ. Κολοκοτρώνης. Τιμωρημένος είναι ο μπακ Ρουμπέν Γκαρσία.

Δεν τα κατάφερε ο Παναιτωλικός στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου, ηττήθηκε 1-0 από τον Άρη στο Αγρίνιο και η ρεβάνς στο Βικελίδης είναι κάτι παραπάνω από δύσκολη. Η εικόνα της ομάδας ήταν καλή, είδικά στα πρώτα λεπτά χάθηκαν σημαντικές ευκαιρίες. Αναγκασμένοι να ρίξουν το βάρος στην προσπάθεια παραμονής, Πετράκης και παίκτες, εκτίουν οι Σενγκέλια (εξτρέμ) και Μαλής (στόπερ).

Ο Αστέρας παλεύει για την 6η θέση, ο Παναιτωλικός τα δίνει όλα για την παραμονή, αλλά κουβαλάει και κούραση, ο άσος στο 1.95.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ατρόμητος - Άρης: 2-3 γκολ (απόδοση 1.95), Σάββατο 19:30
  • Παναθηναϊκός - Λαμία: Goal/Goal (απόδοση 2.10), Σάββατο 20:30
  • Βόλος – ΠΑΣ Γιάννινα: Goal/Goal (απόδοση 2.05), Κυριακή 15:30
  • ΑΕΚ - Κηφισιά: 1 & over 3,5 (απόδοση 2.25), Κυριακή 19:00
  • ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: 2-3 γκολ (απόδοση 1.95), Κυριακή 20:30
  • ΟΦΗ - Πανσερραϊκός: 1 (απόδοση 1.98), Δευτέρα 17:30
  • Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός: 1 (απόδοση 1.95), Δευτέρα 18:00
TAGS FRIDAY SECRETS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ BIG GAMES BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ