CHARLIE BETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Τι παίζουμε την τελευταία αγωνιστική της Stoiximan Super League

Ο Πέτρος Μάνταλος με τον Ελ Αραμπί στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός
Ο Πέτρος Μάνταλος με τον Ελ Αραμπί στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός INTIME

Τελευταία πράξη της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Super League. Ο Τσάρλυ αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα και καταλήγει σε πονταρίσματα.

(Κυριακή 19:00) ΑΕΚ - Ολυμπιακός

Τεράστιο παιχνίδι. Η ΑΕΚ με νίκη τερματίζει στην πρώτη θέση στην κανονική περίοδο και αφήνει στο -8 τον ΠΑΟΚ και στο -9 τον Ολυμπιακό. Αν καταφέρει και αξιοποιήσει για ακόμα ένα παιχνίδι την έδρα και τις απουσίες του Ολυμπιακού αυτόματα θα γίνει το Νο1 φαβορί για τον τίτλο. Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός φύγει με το διπλό θα μειώσει τη διαφορά από την ΑΕΚ στους 3 βαθμούς και για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν θα αποκτήσει ρεαλιστικές πιθανότητες για τον τίτλο.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει ακόμα νίκη με αντίπαλο ομάδα που διεκδικεί το πρωτάθλημα, βάζοντας μέσα και την ήττα με 3-0 από την ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδος Novibet δεν έχει σκοράρει σε 4 συνεχόμενα παιχνίδια. Τα συγκεκριμένα ρεκόρ όμως είναι υπερβολικά και άδικα. Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να κερδίσει και τα δύο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ήταν άδικη η εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ και καλύτερο αποτέλεσμα από ό,τι άξιζε πήρε μόνο στην Τούμπα.

Ήταν χειρότερος και στον αγώνα του πρώτου γύρου από την ΑΕΚ, όμως ήταν ένα ντέρμπι με αρκετές ευκαιρίες που υπήρξαν διαστήματα που απέκτησαν και οι δύο ομάδες ρυθμό. Ο Ολυμπιακός είναι η πιο βελτιωμένη ομάδα στο τρόπο που αξιοποιεί την κατοχή της και είναι υπερβολικό που δεν έχει σκοράρει στα τελευταία 4 ντέρμπι. Η ΑΕΚ ασφαλώς και έχει τον πρώτο λόγο, πιστεύω όμως πως θα σκοράρει η ομάδα του Μίτσελ και θα χρειαστεί over 1,5 γκολ για να κερδίσει η ΑΕΚ. Το Goal/Goal στο 1.91 στον μέσο όρο των εταιριών.

Παραμένει εκτός ο Λιβάι (23/11), εξέτισε ο Άμραμπατ (23/7). Επιστρέφει λογικά στην αποστολή ο Χάμες (17/5), ξεκινά ο Ροντινέι (9/0), είναι όμως σημαντικές οι απουσίες του Εμβιλά (22/0) και του τιμωρημένου Παπασταθόπουλου (18/1). Τρέχει αλλά δύσκολα να προλάβει ο Γκάρι Ροντρίγκες (16/2).

(Κυριακή 19:00) Άρης - ΠΑΣ Γιάννινα

Πολύ σημαντικό παιχνίδι για τον Άρη. Πάνω που έδειχνε βελτίωση ήρθε η ήττα και η προβληματική εμφάνιση στη Λαμία που τον έριξε στην 6η θέση. Χρειάζεται να κερδίσει τον Βόλο για να πατήσει στην 5η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. Ο ΠΑΣ γνώρισε μία άδικη ήττα από τον Βόλο, μόλις την δεύτερη στον δεύτερο γύρο. Έχει αποκτήσει πάντως ένα καθαρό προβάδισμα από τις τρεις ομάδες που θα παίξουν στα playouts για την κατηγορία. Είναι στο +8 από τον Ιωνικό και έχει μία αγωνιστική εικόνα που δείχνει πως δεν θα μπλέξει.

Δεν είναι αδιάφορος ο ΠΑΣ μοιάζει όμως ο Άρης να έχει πιο σοβαρή ανάγκη τη νίκη και αν την παίξει όπως με τον Ατρόμητο στο τελευταίο εντός θα την πάρει. Ο άσος στο 1.45-1.50.

Τιμωρημένος ο μπακ Οντουμπάγιο (20/1) και ο χαφ Ετέμπο (17/0), αμφίβολος ξανά ο καλός εξτρέμ Ρουπ (4/1). Πολλά τα προβλήματα για τον Στάικο. Tιμωρημένοι οι μέσοι Καραχάλιος (21/0). Τζίνο (9/0) και ο μπακ Πήλιος (17/0), τραυματίες ο στόπερ Παντελάκης (21/1) κι ο εξτρέμ Παμλίδης (21/2), αμφίβολος ο μεσοεπιθετικός Νίνης (7/0), επιστρέφει ο χαφ Λιάσος (17/1).

(Κυριακή 19:00) Ατρόμητος - Παναθηναϊκός

Αν και βαθμολογικά αδιάφορος ο Ατρόμητος είχε κίνητρο να κάνει ζημιά στην ΑΕΚ, το πάλεψε, είχε σημαντική ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 89ο λεπτό. Η ομάδα του Κόλμαν βρίσκεται στην 7η θέση, στο +14 από την επικίνδυνη θέση. Για τον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει περιθώριο λάθους.

Με νίκη θα περιμένει να πάρει αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός στην OPAP Arena για να τερματίσει πρώτος στην κανονική περίοδο. Το κίνητρο μάς οδηγεί στο διπλό. Ήταν καλή η εικόνα με τον Παναιτωλικό, έχει δώσει ταχύτητα και γκολ το δίδυμο Παλάσιος - Μαντσίνι στα άκρα. Το διπλό στο 1.50 στον μέσο όρο των εταιριών.

Τραυματίστηκε και δεν υπολογίζεται ο στόπερ Στρούγγης (12/0). Ο Γιοβάνοβιτς δεν υπολογίζει τον τραυματία Μπερνάρ (21/1) και τον τιμωρημένο Σένκεφελντ (22/0).

(Κυριακή 19:00) Βόλος - ΠΑΟΚ

Βαθμολογικά έχει και μάλιστα αυξημένο κίνητρο ο ΠΑΟΚ, όμως για να το γράψω κομψά δεν σκίζεται ή δεν του ταιριάζουν του Βόλου τα παιχνίδια με τους μεγάλους. Πέρασαν εύκολα από το γήπεδο του με εμφατικές νίκες ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός. Η λογική λέει πως εύκολο πέρασμα αναμένεται να έχει και ο ΠΑΟΚ που θα περιμένει να μάθει και τα υπόλοιπα αποτελέσματα για να οριοθετήσει τον στόχο που θα βάλει στα playoffs.

Το διπλό του ΠΑΟΚ χαμηλά, καθώς και οι εταιρίες εκτιμούν το παιχνίδι με τη λογική που υπήρξε και στους αγώνες του Βόλου με Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Το διπλό με ασιατικό χάντικαπ 1,5 οριακά πάνω από 2.00.

Δεύτερη αγωνιστική εκτίει ο βασικός στόπερ Σιέλης (21/0), αλλά εξέτισε ο μπακ Άλχο (23/0). Πάντα εκτός ο μέσος Μπαριέντος (18/2), αμφίβολος ο μεσοεπιθετικός Μεθκίδα (19/1). Χωρίς φρέσκα προβλήματα ο Λουτσέσκου, υπολογίζει και στον Ολιβέιρα.

(Κυριακή 19:00) Ιωνικός - Αστέρας Τρίπολης

Βαρύ το 6-0 που έχασε ο Ιωνικός στην Τούμπα, δεν κόστισε όμως κάτι βαθμολογικά. Αυτό που έχει κοστίσει στην ομάδα της Νίκαιας είναι η άνοδος που δείχνει η Λαμία με τον Λεωνίδα Βόκολο. Οι 4 βαθμοί που πήρε η Λαμία στα δύο τελευταία παιχνίδια έφεραν τον Ιωνικό ξανά κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Το κίνητρο μονόπλευρο για τον Ιωνικό, όμως ο Αστέρας αν χάσει θα πιεστεί. Έχει καλή άμυνα, αλλά δυσκολεύεται στο γκολ η ομάδα του Άκη Μάντζιου, πιο λογική επιλογή το under 2,5 στο 1.50 στον μέσο όρο των εταιριών.

Δεν έχει στην διάθεση του ο Γρηγορίου τον Μύγα (22/0) τιμωρημένος κι ο μέσος Μασάς (9/0), αλλά εξέτισαν οι μπακ Σάκιτς (18/0), Βαλεριάνος (16/1) και ο μεσοεπιθετικός Φαντιγκά (21/0). Τραυματίας ο εξτρέμ Γούλερι (3/0). Ο Άκης Μάντζιος δεν έχει τον μπακ Καρμόνα (19/0) και τον μπακ/χαφ Γκαρντάφσκι (19/1), μάλλον επιστρέφει ο εξτρέμ Κρεσπί (19/3), ερωτηματικό ο εξτρέμ Μπαρτόλο (16/1).

(Κυριακή 19:00) Λεβαδειακός - ΟΦΗ

Ο Λεβαδειακός άλλαξε προπονητή μαζί με τη Λαμία, δεν είδε όμως να έχει τα ίδια οφέλη. Με τον Πετράκη στον πάγκο έχει πάρει μόλις 1 βαθμό σε τρία παιχνίδια και ακόμη δεν έχει σκοράρει. Το παιχνίδι με τον ΟΦΗ είναι κομβικό το κίνητρο μονόπλευρο, όμως υπερ της κατώτερης ομάδας. Δεν προσφέρεται το ζευγάρι για στοιχηματισμό.

Στην τελευταία θέση βρίσκεται ο Λεβαδειακός, έχουν ονομάσει σε τελικό το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, όμως η ομάδα του Νταμπράουσκας εκτός έδρας είναι εξαιρετική. Δεν βγαίνει άκρη, καλύτερα να πάμε πάσο.

Για τους γηπεδούχους εξέτισε ο μπακ Παναγιώτου (13/1), επανέρχονται ο φορ Γερεμέγεφ (3/0), ο στόπερ Τζημόπουλος (15/0) και οι μέσοι Νταμπό (7/0), Σκβάρκα (12/1), τραυματίες οι εξτρέμ Σακό (6/0), Λούα Λούα (16/0). Για δεύτερο στη σειρά παιχνίδι δεν έχει ο Νταμπράουσκας τον αρχηγό/στόπερ Βούρο (23/0), κάρτες και ο πολύτιμος μέσος Μεγιάδο (22/0). Εξέτισε ο μέσος Περέα (19/1).

(Κυριακή 19:00) Παναιτωλικός - Λαμία

Δεν το έπαιξε το Κύπελλο Ελλάδος Novibet η Λαμία, δεν μπορούσε να σπαταλήσει δυνάμεις η ομάδα του Βόκολο, καθώς δίνει μία πολύ δύσκολη και απαιτητική μάχη για την παραμονή. Είναι ξεκάθαρο πως η αλλαγή τεχνικής ηγεσίας έχει βοηθήσει σημαντικά. Με τον Βόκολο η Λαμία είναι βελτιωμένη, πήρε ισοπαλία με 1-1 στον Βόλο, κέρδισε με 2-1 τον Άρη. Αυτοί οι 4 βαθμοί τής επέτρεψαν να βάλει από κάτω τον Λεβαδειακό και τον Ιωνικό.

Ο Παναιτωλικός είναι αδιάφορος βαθμολογικά, άνετος, στο +13 από την επικίνδυνη ζώνη. Δεν θα πάθει καμία μεγάλη ζημιά αν δεν κερδίσει. Πέρσι, στα playoffs η Λαμία είχε περάσει με διπλό από το Αγρίνιο σε ένα ανάλογο παιχνίδι ξανά με μονόπλευρο κίνητρο. Το Χ2 στο 1.62 στον μέσο όρο των εταιριών.

Επιστρέφουν ο μεσοεπιθετικός Κολοβός (21/2) και ο αρχηγός/χαφ Ντίας (20/0), νοκ άουτ παραμένει ο εξτρέμ Νταγκό (16/2), τιμωρημένος ο μπακ Χατζηθεοδωρίδης (16/0). Για τη Λαμία αμφίβολοι οι εξτρέμ Τσιλούλης (22/2), Ρόμανιτς (11/0).

TAGS CHARLIE BETS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ