FRIDAY SECRETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Τεράστιο το διακύβευμα στο ντέρμπι των ντέρμπι

Η αγκαλιά του Κάρλος Καρβαλιάλ με τον Φατίχ Τερίμ
Η αγκαλιά του Κάρλος Καρβαλιάλ με τον Φατίχ Τερίμ EUROKINISSI SPORTS

Όταν στο πρόγραμμα υπάρχει ντέρμπι “αιωνίων” όλα τα υπόλοιπα ματς περνούν σε δεύτερη μοίρα. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα κάνουν τα πάντα για να πάρουν τους βαθμούς της νίκης το βράδυ της Κυριακής στη Λεωφόρο, ο ηττημένος θα βρεθεί σε δύσκολη θέση, Τερίμ και Καρβαλιάλ γνωρίζουν την κρισιμότητα της στιγμής.

Η ΑΕΚ έχει θεωρητικά βατή αποστολή υποδεχόμενη τον Αστέρα Τρίπολης, ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στο Περιστέρι αλλά διανύει περίοδο μεγάλης φόρμας, μετράει 15 νίκες και μόλις 1 ήττα στα τελευταία 16 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις!

Βόλος - Παναιτωλικός (Σάββατο 17:30)

Η πίεση για βαθμούς ρίχνει το βάρος στις επιθέσεις

Έβγαλε αντίδραση ο Βόλος, μετά από ένα αρνητικό σερί με ήττες, πήρε τον βαθμό στις Σέρρες, ισοφάρισε στις καθυστερήσεις, βρίσκεται στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη, ψάχνει μια νίκη για να “χτίσει” απόσταση ασφαλείας. Φαίνεται κομβικό το ματς με τον Παναιτωλικό, το θετικό για τον Λόπεθ είναι η ελαχιστοποίηση των αγωνιστικών προβλημάτων, απουσιάζει λόγω καρτών μόνο ο Σιέλης.

Μεγάλες στιγμές ζουν οι φιλοξενούμενοι, για πρώτη φορά στην ιστορία τους βρίσκονται στα ημιτελικά του Κυπέλλου, νίκησαν για 2η φορά τον ΟΦΗ. Το θέμα είναι αυτή τη στιγμή να μπορέσει η ομάδα να ξεφύγει από τα χαμηλά της βαθμολογίας και στο πρωτάθλημα, εκεί ρίχνει το βάρος ο Γιάννης Πετράκης. Εκτίει ο σημαντικός μέσος Ντουάρτε, παραμένει εκτός ο τραυματίας Μπαλντασάρα.

Τη νίκη και μάλιστα απεγνωσμένα ψάχνουν οι δύο ομάδες, θα... μιλήσουν οι επιθέσεις, επιλέγουμε Goal/Goal.

Πανσερραϊκός - Άρης (Σάββατο 19:30)

Παιχνίδι τακτικής και υπομονής

Η ρεβάνς για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson κόντρα στον ΠΑΟΚ, δεν μπορούσε να είναι προτεραιότητα για τον Πανσερραϊκό, στο πρωτάθλημα η πορεία κρίνεται εξαιρετική, το προηγούμενο Σάββατο ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις από τον Βόλο. Έχει δημιουργήσει ένα ισχυρό σύνολο ο Πάμπλο Γκαρσία, θα διεκδικήσει το καλύτερο και απέναντι στον Άρη. Τιμωρημένος είναι ο μέσος Μορέιρα, λογικά θα προλάβει ο Χατζηστραβός (μεσοεπιθετικός).

Δεν πιέστηκε ιδιαίτερα ο Άρης την Τρίτη κόντρα στη Νίκη Βόλου, είχε κάνει τη δουλειά από το πρώτο ματς, σφράγισε και τυπικά την πρόκριση στους “4” του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson, ο στόχος δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τροπαίου. Ο Μάντζιος φρέσκαρε αρκετά την ομάδα του, αναμένεται να επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια ο Κουέστα.

Θεωρώ πως θα δούμε αρκετή τακτική, ο Άρης πολλές φορές βολεύεται να παίζει πίσω από την μπάλα, επιλέγουμε 2-3 γκολ.

ΟΦΗ - Κηφισιά (Κυριακή 16:00)

Η πίεση για αποτελέσματα φέρνει επιθετικό ρίσκο

Τίποτα δεν πάει καλά για τον ΟΦΗ, αποκλείστηκε και στο Κύπελλο Ελλάδος Betsson, το κλίμα έχει βαρύνει, ο Μελ δεν μπορεί μέχρι στιγμής να δώσει αυτό που όλοι ανέμεναν. Η εικόνα της ομάδας πάντως δεν ήταν κακή στο Αγρίνιο, χάθηκαν πολλές ευκαιρίες, ωστόσο στο τέλος μένει το αποτέλεσμα. Στη Stoiximan Super League έχει απομακρυνθεί ο στόχος της εξάδας, παραχωρήθηκαν οι Ντίκο, Πασαλίδης, Καρώ, εκτίουν οι Αμπάντα και Γκλάζερ.

Ο Νίλσεν δεν μπόρεσε να αντιστρέψει το κλίμα, έμεινε 1,5 μήνα στην Κηφισιά, η διοίκηση έκρινε πως έπρεπε να πάει σε μία ακόμη αλλαγή προπονητή, με προφανή στόχο την παραμονή. Τα... κλειδιά δόθηκαν στον Κώστα Μπράτσο, ο οποίος είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας. Πλέον όλα τα ματς είναι σημαντικά, μεγάλη η ανάγκη για βαθμούς. Τιμωρημένοι είναι οι Μασούρας και Παπασάββας, ίσως επιστρέψει ο Μποτία. Ο Ιπαλίμπο αποδεσμεύτηκε μέσα στην εβδομάδα

Θα ρισκάρουν και οι δύο ομάδες, θέλουν να γυρίσουν το... χαρτί, το over 2,5 στο 1.89 μας καλύπτει.

ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης (Κυριακή 17:30)

Έχει βρει ρυθμό η ΑΕΚ

Είναι εμφανής η βελτίωση της ΑΕΚ μετά τις γιορτές, παρά τις πολλές απουσίες έχει καταφέρει και νίκες να πάρει και καλύτερο ποδόσφαιρο να παίξει και να μπει πολύ δυνατά στην διεκδίκηση του τίτλου. Το πρόβλημα τραυματισμού του Σιμάνσκι έφερε την απόκτηση του Αυστριακού διεθνή, Λιούμπισιτς, ίσως τον δούμε να παίζει κατευθείαν, καθώς είναι τιμωρημένοι οι Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς. Επέστρεψε ο Μουκουντί, ίσως προλάβει και ο Λιβάι Γκαρσία.

Κάνει συντονισμένη προσπάθεια να μπει στην εξάδα και στα playoffs ο Αστέρας Τρίπολης, πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση κόντρα στον Ατρόμητο, έχει και ποιότητα και βάθος η ομάδα του Ράσταβατς. Τώρα ο συντελεστής δυσκολίας ανεβαίνει, ιδιαίτερη πίεση πάντως δεν υπάρχει, ίσως αυτό είναι και το μεγάλο όπλο των Αρκάδων. Παραμένει τραυματίας ο τερματοφύλακας Παπαδόπουλος.

Η ΑΕΚ θέλει να δώσει συνέχεια στο σερί νικών, είναι καλά αγωνιστικά, υπάρχουν κομβικές απουσίες στον άξονα, λογικά θα νικήσει, εκτιμώ ελεγχόμενα και επιλέγω 1 & under 3,5.

ΠΑΣ Γιάννινα - Λαμία (Κυριακή 17:30)

Λεπτές... ισορροπίες στα Γιάννενα

Δεν ήταν κακή η προσπάθεια του ΠΑΣ στο Καραϊσκάκης, σε αρκετές στιγμές δυσκόλεψε τον Ολυμπιακό, μείωσε σε 2-1, τελικά δέχθηκε ένα ακόμη γκολ, δεν πήρε κάτι. Προφανώς και δεν είχε υπολογίσει σε βαθμούς από το συγκεκριμένο ματς ο Μιχάλης Γρηγορίου, τώρα όμως η προσπάθεια θα γίνει στο... κόκκινο, η αναμέτρηση με τη Λαμία είναι κομβική. Έγιναν προσθήκες στις μεταγραφές, εξέτισαν οι βασικοί Παντελάκης, Παμλίδης, Τζίνο.

Το έχει βάλει σκοπό ο Λεωνίδας Βόκολος, να πραγματοποιήσει μεγάλη χρονιά με τη Λαμία, το νέο διπλό στο Αγρίνιο απέδειξε την σταθερότητα που διακατέχει πλέον αυτή την ομάδα. Θα παίξει με την ίδια φιλοσοφία και στα Γιάννενα, επιστρέφει ο Σλίβκα ο οποίος δίνει λύσεις σε πολλές θέσεις, αλλά και ο Στάνκο, εκτίει ο μέσος Τζανδάρης.

Τεράστιο το κίνητρο για τους γηπεδούχους, από την άλλη οι φιλοξενούμενοι παίρνουν αποτελέσματα σε δύσκολες έδρες, θα ρισκάρω με την ισοπαλία, η απόδοση στο 3.15.

Ατρόμητος - ΠΑΟΚ (Κυριακή 20:30)

Ικανός να... καθαρίσει από το πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ

Χαμένη ευκαιρία για τον Ατρόμητο η ρεβάνς Κυπέλλου Ελλάδας Betsson με τον Παναθηναϊκό, παρουσιάστηκε αρκετά παθητικός και το πλήρωσε, αποκλείστηκε, το βάρος θα πέσει αναγκαστικά στο πρωτάθλημα, το θέμα είναι να βρεθεί και σημαντικό κίνητρο. Γνωστή η απουσία του Αγκιμπού Καμαρά στο Κόπα Άφρικα, επέστρεψε ο Κεσχρίντα, αμφίβολοι είναι οι Γιουμπιτάνα και Ιμερέκοφ.

Ο ΠΑΟΚ παρουσιάζεται το ίδιο αποφασιστικός και στα ντέρμπι, πήρε τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό, έμεινε μόνος στην κορυφή και φυσικά θέλει να συνεχίσει εκεί μέχρι το τέλος. Μεσοβδόμαδα έβγαλε και την υποχρέωση της ρεβάνς Κυπέλλου κόντρα στον Πανσερραϊκό, είναι μέσα σε όλους τους στόχους. Επέστρεψε από το Κόπα Άφρικα ο Σαμάτα και είναι άμεσα διαθέσιμος, λίγα τα προβλήματα για τον Λουτσέσκου.

Περιμένω απογοητευμένο τον Ατρόμητο, είχε πιστέψει στο Κύπελλο, έχει και απουσίες, ο ΠΑΟΚ είναι σε τρομερή κατάσταση, μπορεί να πάρει τη νίκη ακόμη κι από το πρώτο ημίχρονο.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός (Κυριακή 21:00)

Σκοράρουν οι “αιώνιοι” στη Λεωφόρο

Λίγες μέρες μετά την ήττα στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός έκανε την ανατροπή απέναντι στον Ατρόμητο και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Πραγματοποίησε και την καλύτερη εμφάνιση επί ημερών Τερίμ, η ομάδα πάει με καλή ψυχολογία στο “αιώνιο” ντέρμπι. Τραυματίες είναι οι Σπόραρ, Βέρμπιτς και Βαγιαννίδης, έχει σημαντικές πιθανότητες επιστροφής ο Ιωαννίδης.

Από τρεις συνεχόμενες νίκες προέρχεται ο Ολυμπιακός, παραμονεύει για να κλείσει την... ψαλίδα με την κορυφή, η αναμέτρηση της Λεωφόρου είναι εξόχως σημαντική. Έγιναν προσθήκες της τελευταίας στιγμής με Καμπράλ (εξτρέμ) και Βέζο (στόπερ), ενώ παράλληλα παραχωρήθηκε ο Μπιέλ και ο Καμαρά τέθηκε εκτός πρώτης ομάδας. Νοκ άουτ ο Ρέτσος.

Όλα τα ντέρμπι μέχρι στιγμής έχουν και γκολ και καλό θέαμα, μπορεί να συνεχιστεί η ίδια εικόνα, είναι πιθανό να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βόλος - Παναιτωλικός: Goal/Goal (απόδοση 1.90), Σάββατο 17:30
  • Πανσερραϊκός - Άρης: 2-3 γκολ (απόδοση 1.95), Σάββατο 19:30
  • ΟΦΗ - Κηφισιά: Over 2,5 (απόδοση 1.89), Κυριακή 16:00
  • ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης: 1 & under 3,5 (απόδοση 2.00), Κυριακή 17:30
  • ΠΑΣ Γιάννινα - Λαμία: Χ (απόδοση 3.15), Κυριακή 17:30
  • Ατρόμητος - ΠΑΟΚ: 2 ημίχρονο/2 τελικό (απόδοση 2.25), Κυριακή 20:30
  • Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Goal/Goal (απόδοση 1.95), Κυριακή 21:00
TAGS FRIDAY SECRETS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ