CHARLIE BETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Συνεχίζει να ανεβαίνει ο Άρης, στοίχημα στο 1.70 στη Λιβαδειά

Ο Ιτούρμπε στο Άρης - ΠΑΟΚ
Ο Ιτούρμπε στο Άρης - ΠΑΟΚ INTIME

Ολοκληρώνεται η 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Κυριακής. Ο Τσάρλυ αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα των αγώνων και καταλήγει σε πονταρίσματα.

Κυριακή (16:00) Ιωνικός - ΟΦΗ

Έσπασε στο Αγρίνιο το αήττητο σερί του Μιχάλη Γρηγορίου. Μετά από δύο σπουδαίες νίκες με Λαμία εκτός με 2-0 και με Άρη εντός με 1-0, ήρθε η τυχερή ισοπαλία στα Γιάννινα με 0-0 και μία ήττα με 1-0 που θα μπορούσε να αποφύγει στο Αγρίνιο.

Ο ΟΦΗ παίζει πολύ καλύτερα εκτός έδρας σε σχέση με το Γεντί Κουλέ. Προέρχονταν από την καλύτερη του εμφάνιση και την εντυπωσιακή νίκη με 4-1 στην Λαμία και όμως έχασε εύκολα με 3-0 εντός έδρας από τον Άρη. Συνολικά πάντως υπάρχει πρόοδος με τον Βάλντας Νταμπράουσκας στον πάγκο. Ο ΟΦΗ θέλει να μπει στα playoffs και παράλληλα δεν βρίσκεται σε κίνδυνο. Έχει πάντως κάποιες καλές απουσίες. Δεν βγαίνει άκρη από αυτό το παιχνίδι, καλύτερα να πάμε πάσο.

Εξέτισαν για τους γηπεδούχους ο μέσος Κάνιας (17/0) και ο μεσοαμυντικός Ρομαό (21/0), λείπει ξανά ο επιθετικός Γούλερι (3/0), και ο στόπερ Σόουζα (10/0). Εκτός ο αμυντικός χαφ Τσίμπσαχ (8/0).

Δεν υπολογίζει ο Νταμπράουσκας τον φρέσκο τραυματία φορ Φελίπε (3/1) και τον μεσοεπιθετικό Νέιρα (10/2). Τιμωρημένοι είναι ο μπακ Λάρσον (22/1) και ο μέσος Μεγιάδο (21/0), αλλά επιστρέφουν οι στόπερ Διαμαντής (20/2), Πασαλίδης (13/0). Εκτός αποστολής ο μπακ Τοράρινσον (18/0).

Κυριακή (16:00) Λεβαδειακός - Παναιτωλικός

Η πορεία του πρωταθλήματος δείχνει πως ο Ιωνικός αρχίζει να κερδίζει έδαφος έναντι της Λαμίας και του Λεβαδειακού. Είδαν οι διοικήσεις τους, πως η πρόσληψη του Γρηγορίου βοήθησε και φρόντισαν να αλλάξουν και αυτοί τους προπονητές τους, μπας και αλλάξει η ροή που έχει πάρει το πρωτάθλημα.

Το πρώτο παιχνίδι πάντως για τον Λεβαδειακό ενθαρρυντικό δεν το λες. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη δεν έκανε επιθετικά τίποτα στο Περιστέρι, έχασε μόνο με 1-0, επειδή ο νεοαποκτηθείς γκολκίπερ Γκροφ πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση. Ο Παναιτωλικός πέτυχε σπουδαία νίκη επί του Ιωνικού, σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να πάει παντού. Στα εκτός έδρας παιχνίδια με τους μικρομεσαίους τα πηγαίνει καλά η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου. Το Χ2 στο 1.65 με 1.70, το οποίο καταγράφει ανοδική τάση.

Εκτός αποστολής για τον Λεβαδειακό ο στόπερ Βινίσιους (16/0), εξέτισε κι ο στόπερ Τζημόπουλος (15/0), αλλά είναι εκτός, νοκ άουτ ο εξτρέμ Λούα Λούα (16/0), νοκ άουτ ο νεοφερμένος, δανεικός φορ από τον Παναθηναϊκό, Γερεμέγεφ (3/0). Τιμωρημένος ο μπακ Βήχος (15/0).Εκτός επίσης ο εξτρέμ Τορό (11/0), ο επιθετικός Μουτίνιο (17/3).

Για τον Παναιτωλικό τραυματίας είναι ο εξτρέμ Νταγκό (16/2), λείπει εσχάτως ο γκολκίπερ Ανέστης (15 συμ.), έπαιξε καλά όμως ο Γκρατερόλ που τον αντικατέστησε με τον Ιωνικό. Αποθεραπεύθηκε πάντως ο Έλληνας γκολκίπερ. Μακροχρόνια στα "πιτς" ο μπακ Μπακάκης (5/0). Με ίωση Μαλής (7/1) και Λάρσον (21/0).

(Κυριακή 19:30) Άρης - Ατρόμητος

Νίκη εξάδας για τον βελτιωμένο Άρη στο Ηράκλειο. Η ομάδα του Τόλη Τερζή είχε διαφορετικούς αγωνιστικούς προσανατολισμούς με τους Ρουπ και Νταρίντα στο πλάι του Ετέμπο. Με αυτήν την τριάδα στο κέντρο, ο Άρης είχε για πρώτη φορά φέτος ποιοτική κατοχή μπάλας και πραγματική δημιουργία από τον άξονα, που έκανε τη διαφορά. Με νίκη επί του Ατρομήτου, ο Άρης καθαρίζει με την είσοδο στην εξάδα και επικεντρώνεται στην πέμπτη θέση εν όψει των playoffs. Ο Ατρόμητος αυτή τη μάχη την έχασε στο Βόλο. Το γκολ που δέχτηκε στις καθυστερήσεις, στην πράξη έβαλε ταφόπλακα στις ελπίδες του για τα playoffs. Ο άσος του Άρη στο 1.52.

Σε πειθαρχικό παράπτωμα υπέπεσε ο επιθετικός Πάλμα (17/7). Τιμωρήθηκε με πρόστιμο, δεν είναι σίγουρο αν θα τιμωρηθεί και σιωπηρά, μένοντας εκτός για το ματς με τον Ατρόμητο. Δεύτερη αγωνιστική εκτίει ο στόπερ Φαμπιάνο (21/3). Ο μεσοεπιθετικός Γκαρθία είναι μόνιμα εκτός (17/4) με ρήξη χιαστού.

Εξέτισε και επιστρέφει ο μπακ Ντε Μποκ (19/0) για τον Ατρόμητο. Τιμωρημένος είναι ο μέσος Έρλινγκμαρκ (17/1), χτύπησε ο φορ Τζαβίδας (22/2), αλλά προλαβαίνει τελικά, λείπει στα τελευταία ο εξτρέμ Κλωναρίδης (15/0). Με ίωση ο στόπερ Μαυρομάτης (9/0). Μακροχρόνιες οι υπόλοιπες απουσίες.

TAGS CHARLIE BETS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ