DAILY BET

Προγνωστικά Ελλάδα: Stoiximan Super League με Bet Builder από 3.25 έως 6.30

Προγνωστικά Ελλάδα: Stoiximan Super League με Bet Builder από 3.25 έως 6.30
EUROKINISSI

Με φόρα ο ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό, ζόρικη έξοδος για την ΑΕΚ στο Περιστέρι, επικίνδυνο αουτσάιντερ ο Αστέρας στη Λεωφόρο, ματς – ορόσημο για τον Ολυμπιακός απέναντι στον Άρη!

Με τις αναμετρήσεις της 19ης αγωνιστικής συνεχίζεται η δράση στη Stoiximan Super League και το ενδιαφέρον εστιάζεται κυρίως στα παιχνίδια της Κυριακής. Στις 16:00 στο Πανθεσσαλικό είναι προγραμματισμένη η σέντρα στο Βόλος - ΠΑΟΚ.

Μετά από ένα πολύ καλό διάστημα με τον Λόπεθ στον πάγκο, η ομάδα της Μαγνησίας «ξεφούσκωσε». Και πλέον μετράει πέντε σερί ήττες, τέσσερις εκ των οποίων στο πρωτάθλημα. Τελευταία το 1-0 από τον Αστέρα στην Τρίπολη, με «σκληρό» τρόπο καθώς έχασε τον βαθμό της ισοπαλίας από γκολ του Μιριτέλο στο 90'.

Από δύο τελικές στο στόχο είχαν οι δύο ομάδες, με xG 1.00 - 1.11, οπότε ο Βόλος μπορεί να αισθάνεται αδικημένος από το αποτέλεσμα. Έμεινε έτσι χαμηλά, στην 12η θέση και μόλις στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη.

Ο ΠΑΟΚ απέδειξε ξανά πως είναι ομάδα που ξέρει να βγάζει αντίδραση. Έτσι, μετά την ήττα από τον Άρη που του χάλασε ένα αήττητο σερί 11 αγώνων με εννέα συνεχόμενες νίκες, ο «Δικέφαλος» κέρδισε κατά σειρά τους Βόλο (Κύπελλο), ΠΑΣ Γιάννινα και Πανσερραϊκό και μάλιστα με σύνολο τερμάτων 10-0!

Παρουσιάζει την καλύτερη επίθεση της Stoiximan Super League με 48 γκολ ενεργητικό, καθώς και το μικρότερο παθητικό στην κατηγορία με 13 γκολ. Ισόβαθμος με τον Παναθηναϊκό στην κορυφή της βαθμολογίας ο ΠΑΟΚ, στο +2 από την ΑΕΚ και στο +6 από τον Ολυμπιακό. Είναι μέσα σε όλους τους στόχους και θα συνεχίσει να το κάνει, όσο ο Λουτσέσκου βρίσκει τρόπο να παίρνει σε σταθερή βάση το 110% από το ρόστερ του.

Σε κακή κατάσταση και με άγχος ξανά ο Βόλος στη μάχη της επιβίωσης. Σε υψηλές στροφές συνεχίζει να λειτουργεί ο ΠΑΟΚ και με μπόλικη αυτοπεποίθηση. Το συνδυαστικό στοίχημα 2 & Να σκοράρει ο Ντεσπόντοφ σε απόδοση 3.90 στο Bet Builder της Stoiximan.

Στις 17:30 στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος φιλοξενεί την ΑΕΚ. Μαγικό ραβδί δεν υπάρχει στο ποδόσφαιρο, ωστόσο από τη στιγμή που ο Σάσα Ίλιτς έκατσε στον πάγκο του Ατρομήτου άρχισε και ένα... μαγικό αήττητο σερί. Συνολικά 13 ματς με τον Σέρβο στην τεχνική ηγεσία, έξι ισοπαλίας και επτά νίκες ο εντυπωσιακό απολογισμός! Ακόμη και στο ματς με τον ΟΦΗ, όπου ο Ατρόμητος βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 85', βρήκε τρόπο να μείνει όρθιος καθώς ισοφάρισε στις καθυστερήσεις για τοτ ελικό 1-1.

Και ακολούθησε το εμφατικό 4-0 επί της ΑΕΛ και η πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Ίλιτς μάλιστα να κάνει γερό ροτέισον στη ρεβάνς. Στο κόλπο και για τα playoffs πλέον ο Ατρόμητος, καθώς είναι στο -3 από τον 6ο Αστέρα.

Σε ζόρικο μονοπάτι αγωνιστικά η ΑΕΚ, που στα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια της μετράει τέσσερις ισοπαλίες, δύο νίκες και τον αποκλεισμό από τον Άρη στο Κύπελλο Ελλάδας. Στα έξι από τα επτά αυτά ματς η ομάδα του Αλμέιδα προηγήθηκε στο σκορ, εντούτοις κατάφερε να κερδίσει μόλις τα δύο.

Είναι στο -2 από την κορυφή της Stoiximan Super League και μείον έναν στόχο, καθώς στη ρεβάνς του «Κλεάνθης Βικελίδης» δεν ήταν ούτε αποτελεσματική, ούτε όμως και ψύχραιμη στην διαδικασία των πέναλτι. Η δημιουργία της παραμένει σε υψηλό επίπεδο, εκτελεστικά ωστόσο είναι με τις μέρες της και ανασταλτικά παρουσιάζει κενά με ανησυχητική συχνότητα.

Ο Ατρόμητος έχει τρομερό μομέντουμ και είναι απαλλαγμένος από την πίεση που είχε στην αρχή της σεζόν. Η ΑΕΚ ψάχνει αντίδραση και μαζί το τρίποντο που θα την διατηρήσει τουλάχιστον σε απόσταση βολής από την κορυφή. Το συνδυαστικό στοίχημα Οver 2,5 γκολ & ΑΕΚ Over 3,5 κόρνερ 1ο ημίχρονο σε απόδοση 4.15 στο Bet Builder της Stoiximan.

Στις 19:30 στη Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης. Σε καλή κατάσταση και με ανεβασμένο ηθικό οι «πράσινοι». Έφτασαν μια ανάσα από το τρίποντο στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ωστόσο αρκέστηκαν στην ισοπαλία καθώς ο Γκαρσία ισοφάρισε στην εκπνοή για το τελικό 2-2.

Ακολούθησε η ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό για την ομάδα του Φατίχ Τερίμ, που παρά τα προβλήματα στάθηκε όρθια. Και στη διαδικασία των πέναλτι πήρε μεγάλη πρόκριση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ισόβαθμος με τον ΠΑΟΚ στην 1η θέση της Stoiximan Super League, από βδομάδα ενσωματώνει τον Μπακασέτα στο ρόστερ του και προχωράει με την απόκτηση στόπερ ο Παναθηναϊκός, που μοιάζει αποφασισμένος για τον τίτλο.

Σε θετικό μομέντουμ ο Αστέρας, με τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία ματς πρωταθλήματος. Πιο πρόσφατη το 1-0 επί του Βόλου στην Τρίπολη, σε ένα οριακό τρίποντο που τον κρατά εντός θέσεων στο playoffs, στο +3 από τον Ατρόμητο που τον καταδιώκει. Σκληρή η ομάδα του Ράσταβατς, βρήκε ρυθμό επιθετικά ειδικά από τη στιγμή που πήρε μπροστά ο φορ Μιριτέλο. Έχει κενά ανασταλτικά ο Αστέρας, που είναι επικίνδυνος εκτός έδρας (4Ν-1Ι-3Η) καθώς μάλλον του ταιριάζει το παιχνίδι χώρων.

Με αυτοπεποίθηση αλλά και μπόλικη κούραση ο Παναθηναϊκός μετά το θρίλερ του Φαλήρου. Είναι φαβορί απέναντι στον Αστέρα, ενδεχομένως ωστόσο να χρειαστεί να ιδρώσει αρκετά για να φτάσει στον στόχο του. Το συνδυαστικό στοίχημα 1 & Goal/Goal στο 3.25 της Stoiximan.

Το ματς της αγωνιστικής διεξάγεται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (19:30), όπου συγκρούονται Άρης και Ολυμπιακός σε ένα αντιφατικό μομέντουμ. Από νίκες κόντρα σε ΠΑΟΚ, Παναιτωλικό και την μεγάλη πρόκριση επί της ΑΕΚ στα πέναλτι η ομάδα του Μάντζιου, που εδραιώθηκε στις θέσεις των playoffs και έχει ορθάνοιχτη την προοπτική του Κυπέλλου Ελλάδας μέχρι τον τελικό.

Μετά από ένα δύσκολο ξεκίνημα στη σεζόν ο Άρης βρήκε σιγά σιγά τα πατήματα του, ενισχύθηκε στη μεταγραφική περίοδο και ατενίζει πλέον με αισιοδοξία μια χρονιά που έμοιαζε χαμένη.

Ψυχολογικό πλήγμα για τον Ολυμπιακό ο αποκλεισμός από τον Παναθηναϊκό στα πέναλτι, στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδας. Προσθέτει περισσότερη πίεση για τη συνέχεια, έστω κι αν αφήνει ένα πιο ξεκάθαρο πλαίσιο για τους στόχους που πρέπει να κυνηγήσει στο υπόλοιπο τη σεζόν.

Αφού πέρασε από την Καισαριανή στο χιτσκοκικό 3-2 επί της Κηφισιάς, ο Ολυμπιακός είναι στο -6 από την κορυφή της Stoiximan Super League και δεν έχει περιθώριο για απώλειες αν θέλει να μείνει στη μάχη του τίτλου. Μετά τους Ναβάρο, Μαρτίνς, αναμένεται να ολοκληρώσει και τις μεταγραφές των Τσικίνιο, Όρτα, ενώ προχωράει και στην απόκτηση στόπερ.

Με φόρα και καλή ψυχολογία ο Άρης κόντρα στον Ολυμπιακό, που καλείται να βγάλει αντίδραση σε μια ζόρικη έδρα. Η κούραση είναι κοινός παράγοντας για τις δύο ομάδες, με τους Πειραιώτες να έχουν περισσότερο βάθος λύσεων στο ρόστερ. Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & Να σκοράρει ο Ποντένσε σε απόδοση 6.30 στο Bet Builder της Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS DAILY BET STOIXIMAN BET STOIXIMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ