CHARLIE BETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Στοίχημα στο 2.00 στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

SUPERLEAGUE 2022-2023 /  -  (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2022-2023 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ανάβει η μάχη στα playoffs της Stoiximan Super League. Σειρά παίρνει η τρίτη αγωνιστική. Ο Τσάρλυ αναλύει τα δεδομένα των αγώνων και καταλήγει σε πονταρίσματα.

(Τετάρτη 18:00) Βόλος - ΑΕΚ

Η ΑΕΚ πέτυχε τη μεγάλη νίκη της δεύτερης αγωνιστικής και σε συνδυασμό με τις δύο απίστευτες εκπλήξεις, τις ισοπαλίες που πήραν Βόλος και Άρης, σε Λεωφόρο και Καραϊσκάκης, μετατράπηκε σε μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η ΑΕΚ έδειξε στην Τούμπα πως είναι η καλύτερη ομάδα. Σε ένα παιχνίδι που βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο έπαιξε για το διπλό και κατάφερε να το πάρει.

Δεν θα γίνονται κάθε μέρα θαύματα στη Stoiximan Super League και δεδομένα επιθετικά η ΑΕΚ είναι πολύ ανώτερη από τον Παναθηναϊκό. Στα τελευταία 8 παιχνίδια που έχει κερδίσει δεν έχει δεχτεί γκολ, όταν θα ανοίξει το σκορ θα βρει χώρους για να πετύχει και δεύτερο τέρμα. Το διπλό με ασιατικό χάντικαπ 1,5 στο 1.70 στο μέσο όρο των εταιριών.

Εκτός ο εξτρέμ Τσιρίνος (10/1) και ο μπακ Σι (8/0) για τον Βόλο. Σταθερά εκτός ο Μουκουντί (21/1), ξανά εκτός ο Φαν Βέερτ (11/4). Επιστρέφει ο Φερνάντες (6/1). Νοκ άουτ Αμραμπατ (24/8), Μήτογλου (8/1) και Σιντιμπέ (10/0).

(Τετάρτη 19:30) Άρης - Παναθηναϊκός

Έχει σοβαρό έλλειμμα δημιουργίας ο Παναθηναϊκός, το οποίο το πιθανότερο είναι να του στοιχίσει το φετινό πρωτάθλημα. Δεν υπάρχουν ποιοτικοί ποδοσφαιριστές στον άξονα, ικανοί να ανοίξουν σε μικρό χώρο άμυνα, ο Βόλος επέλεξε για πρώτη φορά σε παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό να παίξει σε χαμηλά μέτρα και πήρε το 0-0. Σοβαρή απώλεια και για να μην του στοιχίσει θα πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσει στο Βικελίδης. Ο Άρης πήρε ένα ανέλπιστο αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκης. Δεν έπαιξε καλά, έχανε εύκολα με 2-0, όμως τα απίστευτα αμυντικά λάθη του Ολυμπιακού έδωσαν το δικαίωμα να πετύχουν οι παίκτες του Τερζή δύο τέρματα.

Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται τη νίκη, το παιχνίδι μοιάζει στο όριο από ισοπαλία μέχρι νίκη με ένα τέρμα του Παναθηναϊκού. Το Χ2 και under 3,5 που δίνεται στο 1.70 μοιάζει σαν ασφαλής επιλογή.

Ο Τερζής εδώ και καιρό δεν υπολογίζει στον εξτρέμ Ρουπ (4/1), μακροχρόνια ο μεσοεπιθετικός ΜάνουΓκαρθία (17/4).

Για τον Γιοβάνοβιτς νοκ άουτ ο Κώτσιρας (19/0), επιστρέφει ο Πούχατς (10/0). Εξέτισε ο Τσοκάι (16/0).

(Τετάρτη 21:00) Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

Ο τρόπος που πέταξε δύο πολύτιμους βαθμούς ο Ολυμπιακός δημιούργησε έναν κακό χαμό στους ερυθρόλευκους. Η ευθύνη του Μίτσελ για το γεγονός πως έγινε το 2-0, 2-2 ήταν πράγματι μεγάλη, όμως κανείς δεν περίμενε να φέρει και το τέλος της δεύτερης συνεργασίας τους. Ο ΠΑΟΚ έχασε δίκαια το ντέρμπι από την ΑΕΚ, έπεσε στο +6 από την κορυφή και θέλει οπωσδήποτε αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκης για να μην μείνει έξω από τον στόχο της πρώτη δυάδας.

Ήταν τεράστιο το σοκ που δέχτηκαν οι ερυθρόλευκοι με τον Άρη, φάνηκαν τα πολλά αμυντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν και ο ΠΑΟΚ έχει τους παίκτες για να τα αναδείξει. Φαίνεται πως προετοιμάστηκε και καλύτερα, αντιμετώπισε πιο ήρεμα το κακό αποτέλεσμα με την ΑΕΚ σε σχέση με τον τρόπο που το αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός. Το Χ2 στο 2.00 στο μέσο όρο των εταιριών.

Νοκ άουτ οιΚανός (8/4), στην αποστολή τελικά ο Μπα (14/0), επιστρέφει ο Χάμες (18/5). Στην αποστολή από τον Ανιγκό και ο Σισέ (4/0), επιστρέφει ο Ντόι (4/0). "Κόπηκε" ο Ρέτσος (7/0), ομοίως και ο Ανδρούτσος (5/1).

Επιστρέφει στον πάγκο από τιμωρία ο Λουτσέσκου. Εκτός οι Κεντζιόρα (3/1), Νάσμπεργκ (8/1), εκτός και ο Μπίσεσβαρ (19/0) κανένας από αυτούς τους τρεις δεν είναι βασικός. Ανέτοιμος ο Λύρατζης (10/0).

TAGS CHARLIE BETS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ